Álvarez weet niets van interesse Real Madrid

StijnDoornhof, 01-04-2020 om 11:40, 6536 views, Telemundo |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edson Álvarez heeft gereageerd op het gerucht dat Real Madrid interesse in hem zou hebben. Dit doet de Mexicaan in gesprek met Telemundo.

Álvarez heeft de interesse vernomen, maar weet nog van niets. 'Ik heb inderdaad opgevangen dat Real Madrid mij zou willen hebben, maar als het al waar is, ben ik verder nergens van op de hoogte', aldus Álvarez. 'Ik blijf ondertussen gewoon hard werken, met het bereiken van grote dingen als mijn ultieme doel. Maar ik heb nog veel te leren.'

De verdediger annex middenvelder kwam afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro over van Club América, maar wist nog geen vaste plaats in het elftal van Erik ten Hag te veroveren. De interesse van Real Madrid lijkt dan ook niets meer te zijn dan een gerucht.  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
echteajacied
Hoop dat het doorgaat.
0 0
wendoo9
Waarom mislukken er zoveel spelers als ze eenmaal in het shirt van Ajax spelen ?? Blijft wel erg raar vinden dat aankopen het vaak niet redden bij Ajax. Er moet toch wel een oorzaak voor zijn. Nikos Machlas scoorde in twee seizoenen meer dan 128 goals voor Vitesse. Eenmaal bij Ajax kon hij er niks van. Sulejmani ook zo een voorbeeld. Hij Speelde de hele Ajax verdediging 3x helemaal aan gort in zijn uppie. Eenmaal bij Ajax leek dat hij niet kon voetballen. Nu Internationals als Marin, Alvarez ,Varela, Babel, Labyad kunnen het ook niet maken. Neres werd ook bestempelt als Miskoop, maar wist na een jaar de tij te keren. Waar zit het probleem eigenlijk ??????
1 0
FreddyAX
Dat is wel deels te verklaren doordat Ajax spelers vaak minder ruimte om zich heen krijgen en dus in de kleine ruimte heel behendig moeten zijn.
Dan komt er bij dat Ajax MOET winnen en niet mag,dat kan niet iedereen aan.
Een periode om daaraan te wennen en met deze mentale spanning om te gaan is vaak bij jonge spelers heel logisch,sommigen haken af.

Daarnaast is een goede voetballer bij een modale club al snel de in het oog springende man en bij Ajax 1 van de velen.
0 0
PJK54
Daar heb ik gisteren al iets over gelezen ach waarom niet als je uitgenodigd wordt voor het nationale team kan je toch wel voetballen is mijn idee. Ja dat onze professor niets in hem ziet is waarschijnlijk iets persoonlijks oké ik weet het hij heeft nog niet erg overtuigend gespeeld maar ook geen echte kans gehad. Marc als je het goede bod krijgt aanpakken tenzij je weet dat de professor gaat vertrekken.
3 0
jaripettersson
Gelukkig hapt er nog iemand.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Real is grappig maar trap er niet in 1 april
0 0
ghouleseddik
¡Uno de abril, un rana en tu mejilla de culo!
0 0
hakkietjakkie
1 april vandaag zeker?
0 0
Murtagh
tenminste nog 1 bedrijf dat wel een 1 april grap durft te maken.
0 0
jaripettersson
Hij is leuk AS:)
0 0
johnnyheitinga
1 april hahahahaha
0 0