Kijktip: Ajax zendt duel met Real Madrid opnieuw uit

GinoHaverkamp, 01-04-2020 om 20:55, 7170 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax zendt woensdagavond 1 april om 21.00 uur de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid opnieuw uit. Fans kunnen de gehele wedstrijd in haar geheel opnieuw bekijken op YouTube, op het officiële kanaal van Ajax om precies te zijn. Laten we hopen dat het geen grap is, gezien de uitzenddatum van 1 april.

Het duel tussen Ajax en Real Madrid geldt als één van de meest legendarische Ajax-wedstrijden van de afgelopen paar jaar. Op bezoek in de Spaanse hoofdstad poetste de ploeg van Erik ten Hag een 1-2 achterstand weg door met maar liefst 1-4 te winnen van de toen nog regerende Champions League-winnaar. Door de zege plaatsten de Amsterdammers zich voor de kwartfinale van het miljardenbal.

Dat er wordt teruggegrepen naar historische wedstrijden is niet zo zeldzaam deze weken. Het voetbal ligt momenteel stil vanwege de uitbraak van het coronavirus en dus zenden meerdere partijen memorabele duels van weleer uit. Zo vertoonde FOX Sports afgelopen weekend nog de door Ajax gewonnen bekerfinale van 2002, terwijl de Amsterdammers zelf eerder nog de kampioenswedstrijd van 2011 tegen FC Twente (3-1 zege) live op YouTube streamden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA-B93
Ik ga ervoor zitten vanavond!
0 0
BrentTomassen
Hoop op weer een livetopic
0 0
KingJames23
Ik heb deze wedstrijd vorig weekend nog een keer terug gekeken en de dag erna de uitwedstrijd tegen juve. Blijven fantastische wedstrijden om weer terug te zien.
0 0
Huntelaar020
Is het de ziggo of veronica versie?
0 0
GinoHaverkamp
Goede vraag! Dat is helaas nog niet bekend, maar ga maar uit van de Ziggo-versie gezien het feit dat Ziggo Ajax sponsort.
0 0
Bapinho
Ik hoop het. Dan horen we weer de legendarische woorden: "Nu moet real er honderd maken" hahaha
1 0
Huntelaar020
O ,
maar ik geloof het nog niet helemaal gezien de datum:)
0 0
GinoHaverkamp
We hebben even een slag om de arm gehouden!
0 0