'PSV mengt zich in de strijd om Pepê'

FinnDekker, 31-03-2020 om 14:40, 8723 views, Globo Esporte |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Naast Ajax zou ook PSV zich hebben gemeld bij Gremio voor Eduardo Gabriel Aquino Cossa, beter bekend als Pepê. De 23-jarige Braziliaan moet de voorhoede in Eindhoven gaan versterken. Maar er zijn meer kapers op de kust. 

Volgens Tomás Hammes van Globo Esporte wil PSV de aanvaller overnemen voor vijftien miljoen euro. Maar Gremio, dat zelf zeventig procent in handen zou hebben, zou zelf denken aan een bedrag van minimaal twintig miljoen euro. Pepê wordt al langer gelinkt aan Ajax, die in de aanvaller de mogelijke vervanger zien van David Neres.

Maar buiten Nederland zijn er meer gegadigden. Paris Saint-Germain, SL Benfica en FC Porto werden reeds genoemd. Hetzelfde geldt voor Bayern München en Real Valadolid, de club van Ronaldo Nazário de Lima. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
En hoe komt psv aan t geld ?

weer een stuk lucht boven het stadion verkocht aan de gemeente ?
0 -1
ajaxxcied4life
Ik dacht dat PSV nooit de transferbedragen die Ajax betaalt zou gaan neerleggen voor een speler. Dat soort cowboytaal komt er toch altijd vanuit Eindhoven.
0 0
ajaxxcied4life
Ik dacht dat PSV nooit de transferbedragen die Ajax betaalt zou gaan neerleggen voor een speler. Dat soort cowboytaal komt er toch altijd vanuit Eindhoven.
0 0
ajaxxcied4life
Ik dacht dat PSV nooit de transferbedragen die Ajax betaalt zou gaan neerleggen voor een speler. Dat soort cowboytaal komt er toch altijd vanuit Eindhoven.
0 0
ajaxrulesz
Ajax zal niet doorpakken op pepe nu ze geen 40 miljoen meer gaan vangen voor tagliafico of 50 voor onana, en 40 voor neres. Betekent dat AJax niet zal kunnen doorpakken, psv ruikt zijn kans schoon en is ajax voor en doet alvast een bod van 15 miljoen om pepe warm te maken. Psv wil weer ouderwets ajax de loef afsteken. Gelukkig heeft ajax nog altijd de aantrekkingskracht, die psv maar niet heeft of krijgt, hoevaak ze ook kampioen worden. Ze zullen altijd meer geld op tafel moeten leggen om het gebrek aan naam en aantrekkingskracht te compenseren tov. teams als Ajax en zelfs Feyenoord die weer terugkomt. Ajax moet nu psv dwarszitten met een bod van 16 miljoen.
1 0
ajaxrulesz
Die 15 mil is al afgewezen door gremio. Beniuewd of ze terugkomen met 20 miljoen wat Gremio vraagt. Zitten net als Ajax op meerdere paarden te wedden.
0 0
AFCA4L
Kopie club eindhoven
0 0
PJSM
Geloof me hier heeft Ajax echt geen interesse in. Vrij beperkte speler, middelmaat. Gaat niets toevoegen aan Ajax.
1 0
ajaxrulesz
Ik vind Jonathan David wel iets voor Ajax.
0 0
Cruijffthebest
Denk dat Carrascal een veel betere optie is, net als Alvarado een betere optie is dan Gomes.
0 0
Hollister
20 miljoen voor 70% vd rechten.. oeps.. best een pittige uitgave.. zeker voor een club als PSV... zelfs de door hen geboden 15 miljoen is best veel.
1 0
NelsonAFCA
Everton Soares zie in dan liever komen. Ook Igor Gomes lijkt mij een goede aanwinst.
0 -1
Raoul14
Blijft mij toch verbazen dat spelers uberhaupt kiezen voor een provincieclub, terwijl ze wss voor meer geld in het rood-wit kunnen spelen.
1 0
AjaxDaniel
Hahaha PSV met belangstelling is hetzelfde alsof Telstar belangstelling zou tonen.
4 -1
pizzapunt
Speler die goede keuzes maakt aan de bal, zo lijkt het op Youtube. Maar ik vind hem meer 'sexy' als speler dan bijvoorbeeld Antony.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Als Ajax hem wil dan heeft PiSV geen schijn van kans
2 0
Redrum
Psv heeft echt dringend behoefte aan een overwinning op Ajax. Ze moeten Ajax weer eens ergens mee kunnen aftroeven om de fans weer voor zich te winnen. Dan maar weer eens bieden op een speler waar Ajax interesse in heeft. Of er geld voor is, dat is voor later zorg.
6 -1
Van Reenen
Als Ihatarren wordt verkocht is er geld genoeg denk ik.
0 0
B.dykstra
Zo daar gaan weer een paar lantaarns van de hertgang maar de gemeente voor € 20.000 000.
Zo gaat het al jaaaaaaaaren .elke keer weer wat verkopen aan de gemeente
4 -1
Lazell
Ik zou het complete geldverspilling vinden als we 2 aankopen voor rechtsvoor doen a 15-20 miljoen euro.
4 0
Jajijdaar
Kan je beter Everton halen van Gremio. Die speelde Neres ook uit de basis bij de gele kanaries.
6 -1
godlike
Eens!
3 0
Redlum
Heeft PSV zoveel geld nu dan? Denk dat er van de zomer heel weinig gebeurd
4 0
JariJari
Werktijdverkorting! ;)
0 0
DrFootball
Ze hebben wat centjes voor Bergwijn gekregen toch? Lozano heeft toch ook nog 40 mio opgebracht. Echter ik kan mij niet voorstellen dat PSV ook 20 miljoen kan en wil besteden aan een transfer. Hun probleem zit net als dat bij Ajax meer op het middenveld en in de verdediging.
1 0
ajaxxcied4life
En daarvoor Baumgartl, Bruma en Doan gekocht. Daar gaan je miljoenn.
0 0
LangeTermijn
Psv is onder John de Jong erin gespecialiseerd om een onevenwichtig elftal op de been brengen. Daar past dit beleid goed bij. Miljoenen uitgeven aan aanvallers en dan balen dat het achterin misgaat.
1 0
Mark03
Volgens mij worden die bedragen voornamelijk gebruikt om gaten in de begroting te vullen.
0 0