'Huntelaar voelde zich kort na Real Madrid-overgang verraden'

ThijsZwagerman, 29-03-2020 om 11:35, 11699 views, Marca |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ruim elf jaar na dato heeft Marca onthult dat Klaas-Jan Huntelaar zich kort na zijn overgang van Ajax naar Real Madrid verraden voelde door een Nederlandse ploeggenoot. Volgens Huntelaar had een ploeggenoot naar de pers gelekt dat hij alweer wilde vertrekken bij Real Madrid, terwijl dit voor Huntelaar helemaal niet aan de orde was.

De spits kwam in januari 2009 voor maximaal 27 miljoen euro over van Ajax en maakte al snel zijn basisdebuut voor Real Madrid. Maar vervolgens moest Huntelaar een maand wachten op zijn tweede basisplek. In die tijd pakte de Spaanse sportkrant AS uit met een groot verhaal over dat Huntelaar alweer zou willen vertrekken uit Madrid.

Volgens de inmiddels 36-jarige Huntelaar was daar echter niets van waar. De spits had tijdens een etentje met Real Madrid-ploeggenoten Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Arjen Robben en Royston Drenthe gegrapt dat hij wel wegwilde als hij niet snel een basisplaats kreeg, maar volgens Huntelaar was dat nooit serieus aan de orde. ‘Iemand heeft mij verraden en ik weet niet waarom’, tekende Marca destijds op uit de mond van Huntelaar.

Toen de spits in 2015 met Schalke 04 terugkeerde bij Real Madrid, kwam hij in gesprek met Marca off the record terug op het voorval. ‘Wie denken jullie dat het was? Alleen Robben, Sneijder, Van der Vaart en Drenthe waren bij het diner. Waarom hebben ze het gedaan? Zoiets zeg je tegen vrienden, maar ik was niet van plan om te vertrekken’, citeert Marca Huntelaar vijf jaar nadat hij deze uitspraken zou hebben gedaan.

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Gaat nergens over, totaal onbelangrijk.
Allemaal gebakken lucht, 11 jaar geleden, waar gaat dit over ????
0 0
ajax2004
Royston cente?
0 0
GotnohairWedontcare
Het hoeft niet perse kwade opzet geweest te zijn. Ik zou mijn geld op Drenthe zetten. Hij was denk ik dom/naïef genoeg om niet te overzien wat hij teweeg zou brengen met dit nieuws. En in zijn kring zaten denk ik ook niet de meest mediabewuste mensen.
0 0
Minsc
Van der Vaart kan het niet zijn, die houdt niet van veel praten.
0 0
MPAjax
Raul was eerste keuze dan zit hij op de bank ja dan had hij beter moeten opletten voor hij vertrok en tijdens het tekenen van het contract af moeten dwingen dat hij eerste elftal speler zou zijn of anders niet
0 -3
trodat4030
Je basisplaats dwing je op het (trainings)veld af, niet aan de onderhandelingstafel.
1 0
ghouleseddik
Nou ja, van dat viertal was Robben in ieder geval op het veld al de grootste matennaaier.
0 -1
Markopantelic007
Sowieso Sneijder, de vuile rat.
1 -7
Ajacied33
Denk eerder Robben, weet niet waarom
0 -1
Caelintroy
Ik dacht ook aan Robben. Hoopte op Sneijder omdat het een vuile rat is.
0 -2
OdjePils
Ja kleine dikke kakkerlak
0 -6