Sierhuis looft trainers Keizer en Peereboom

ThijsZwagerman, 29-03-2020 om 10:40, 1524 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kaj Sierhuis heeft in zijn carrière tot dusver het meest gehad aan trainers Frank Peereboom en Marcel Keizer. In zijn Ajax-tijd werkte Sierhuis met beide trainers samen en daarbij maakte vooral de eerstgenoemde veel indruk op hem.

‘Ik heb bij Ajax veel gehad aan Frank Peereboom. Die werkt nu nog steeds bij Ajax en analyseert de tegenstanders van Ajax 1. Hij geeft hele uitgebreide analyses aan Ten Hag en de technische staf. Aan hem heb ik in de jeugd heel veel gehad. Hij gaf me veel vertrouwen en ik zat echt op één lijn met hem. Ik had gesprekken van een goed niveau met hem en dat was voor mij prettig in die tijd’, vertelt Sierhuis in gesprek met FOX Sports.

De huidige spits van Stade Reims werkte daarnaast bij Jong Ajax samen met Marcel Keizer. Ook die trainer, die later als hoofdtrainer van Ajax na zes maanden werd ontslagen, heeft Sierhuis naar eigen zeggen aanzienlijk geholpen in zijn ontwikkeling. ‘Bij Jong Ajax heb ik veel gehad aan Marcel Keizer. Dat is een hele goede trainer en onder hem ben ik écht beter geworden.’

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!