Tagliafico geniet: 'Nog nooit zoveel geslapen als nu'

ThijsZwagerman, 29-03-2020 om 10:05, 5581 views, Olé |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Nicolás Tagliafico vindt het helemaal niet erg om door de uitbraak van het coronavirus veel tijd binnenshuis door te brengen. De Argentijnse verdediger zegt zelfs te genieten en doet veel dingen waar hij normaliter minder tijd voor heeft.

In gesprek met Olé vertelt Tagliafico hoe hij de dagen zonder voetbal doorkomt. ‘Ik heb nog nooit zoveel geslapen als nu. Ik vul mijn dagen met lange dutjes, gamen en voor mezelf trainen. Ik probeer kalm te blijven en hoewel ik het niet had verwacht, geniet ik best wel van de rust. Normaal gesproken reis ik veel en heb ik veel verplichtingen buitenshuis. Dat gaat nu allemaal niet door en daardoor heb ik meer tijd om uit te rusten en te genieten.’

Naast lange dutjes, gamen en voor zichzelf trainen, tekent Tagliafico ook veel nu hij door de uitbraak van het coronavirus thuis moet blijven. ‘Ik teken graag en dat doe ik ook steeds vaker. Het is iets waar ik gepassioneerd in ben en dat me afleidt. Ik heb het altijd al leuk gevonden. Door me te concentreren op een tekening wordt mijn geest bevrijd. Het helpt me te ontspannen,’ besluit de Ajacied.

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
zo, dat is de goeie instelling. De toestand is natuurlijk niet best, en t beste wat je dan kan doen is t beste er van maken. Het goede voorbeeld van Nico doet hopelijk goed volgen!! Ik heb n brief van de dokter van mn dochter mee en mag dus , uitzonderingssituatie, met haar strandwandelingen maken. Ik heb nog nooit zoveel gewandeld; ze verliest nu overgewicht; en verhoogt de weerstand, denk ik dan maar:)
0 0
wendoo9
Nu heb je de tijd Nico om na te denken dat Ajax toch de club is die bij je past. Altijd aanvallend voetbal wat jou ding is en niet het beton gebeuren bij een Club als Atletico enz. Je contract openbreken, verbeteren en lekker bij Ajax blijven. Moeilijk naar een Ajax te kijken zonder onze strijder, boefje, slager. en een killer !! Toch een speler naar mijn hart !
0 -1
Jariiii
Ha ha, eerlijk.
En ik herken het ook wel een beetje, het is natuurlijk best relaxt om even helemaal niets te hoeven.
0 -1
VoorAltijdNummer14
Heb wel een vaag vermoeden wat er vooraf gaat aan die dutjes ;)
Voor de liefhebber @carocalvagni op instagram
1 -1
RayJordaan
Heeerlijk om zoveel tijd binnenshuis door te brengen!
0 -1
noppenkoning
Niet te koop lopen met stortingen aan het goede doel of mondkapjes maar gewoon dutjes doen, verfrissend.
1 0