Timber: 'Onana sprak vertrouwen in mij uit'

ThijsZwagerman, 08-03-2020 om 12:45, 3824 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jurriën Timber is als vanzelfsprekend blij met zijn debuut in Ajax 1. De achttienjarige verdediger vindt het daarnaast mooi dat enkele ervaren Ajacieden hem zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijd succes wensten.

‘Voor de wedstrijd kwamen alle ervaren jongens even naar mij toe om te zeggen dat het goed zou komen’, wordt Timber geciteerd door Ajax Life. De oplettende kijker zag zaterdagavond ook dat doelman André Onana Timber vlak voor de wedstrijd een uitbundige knuffel gaf. Wat zei de Kameroener op dat moment tegen hem? ‘Hij sprak gewoon zijn vertrouwen in mij uit. Hij weet wat ik kan en wilde mij dat nog even laten weten. Hij zei dat ik mezelf moest laten zien en gewoon moest doen waar ik goed in ben’, vertelt Timber.

De jonge verdediger kijkt met een goed gevoel terug op zijn Eredivisie-debuut. ‘Ik sta hier sowieso met een trots gevoel. Mijn dag kan niet meer stuk. We weten allemaal dat we een goede ploeg hebben. Het moment zou komen dat we ons zouden herpakken en dat was nu. Of ik onderdeel ben van de ommekeer? Nou ja, ik ben dubbel blij: drie punten en mijn debuut’, besluit het talent.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michel76
Onana, de laatste weken de echte leider van Ajax!
4 0
Schip
Dat en nog eens dat. Zowel qua prestaties, stabiliteit en verantwoording nemen. Misschien kan hij nog iets meer coachen en Dest en Nico wijzen op hun rol.

Dit team moet elkaar corrigeren. Schone en De Ligt zijn er niet meer en die spraken dit wel uit. Blind lijkt me er wat te introvert voor. Onana en Tadic stonden er gisteren.

Bilnd is op de weg terug, Ziyech heeft nog iets meer tijd nodig. Promes scoort toch ook weer.
2 -1
jaripettersson
Ik wou dat onana in mij vertrouwen uitsprak.
0 0
ETM
Precies!
Dat als ik me weer eens over de rekeningen buig die ik niet kan betalen- mijn gezicht in mijn handen begravend; de heer Onana ineens naast me verschijnt en zegt: Gewoon doen waar je goed in bent, ik heb vertrouwen in jou.
0 0