Blind: 'Ook dan kun je wedstrijden verliezen'

ThijsZwagerman, 08-03-2020 om 11:40, 3117 views, VoetbalPrimeur |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind hoopt dat Ajax het goede gevoel van de 1-3 overwinning op sc Heerenveen de komende weken kan vasthouden. Na meerdere slechte resultaten in de competitie en de uitschakeling in zowel de Europa League als het KNVB-bekertoernooi, hoopt Blind dat de weg omhoog is ingezet.

Als één van de ervaren spelers probeert de linkspoot in mindere periodes nadrukkelijk zijn steentje bij te dragen om het tij zo snel mogelijk te keren. ‘We hebben genoeg ervaring in de ploeg en proberen met zijn allen de neuzen dezelfde kant op te krijgen. We hebben er altijd keihard voor gevochten, maar ook dan kan het spel soms minder zijn. We moeten nu zorgen dat we de positieve lijn doortrekken’, legt Blind uit aan VoetbalPrimeur.

Vervolgens gaat de verdediger in op het spel van Jurriën Timber tegen sc Heerenveen. De jongeling debuteerde naast Blind in het hart van de defensie en daar was Blind wel over te spreken. ‘Timber deed het goed. Ik vind het mooi dat hij zo vrij speelde, dus ik denk dat hij zich positief heeft laten zien.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Ik vind nog steeds dat Blind veel te snel weer is begonnen na de problemen met zijn hart. Hij mist nog altijd de kracht om voluit te gaan en moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden.
0 0
aka
Idd
0 0
AjaxDaniel
Vind je? Vind hem een van de weinige spelers die echt door het vuur gaat. Ook gisteren weer. Zijn vorm daarentegen is niet geweldig maar dat is compleet te begrijpen. Iedereen hield er rekening mee dat hij dit seizoen niet meer zou spelen.
0 -1
aka
Blind was niks gisteren, bal naar de tegenstander spelen, kan niet rennen , is te vroeg begonnen
2 0
7172AFCA7395
Als ze telkens als een kip zonder kop naar voren rennen,
ga je tegen een elftal met dodelijker spitsen weer op achterstand komen.
Je kon gisteren zo met 2-0 de rust in gaan.
0 -1