'Competitieduel FC Utrecht - Ajax 18 of 19 maart'

BartVeenstra, 28-02-2020 om 11:05, 10573 views, RTV Rijnmond |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nu Ajax is uitgeschakeld in de Europa League heeft de KNVB meer mogelijkheden om de competitiewedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax, die eerder werd afgelast, in te plannen. Volgens RTV Rijnmond wil de KNVB dit doen op woensdag 18 of donderdag 19 maart.

Het duel tussen FC Utrecht en Ajax zou eigenlijk op 9 februari worden gespeeld, maar een storm zorgde toen voor afgelasting. Wanneer de lokale autoriteiten en de clubs akkoord zijn, zal de KNVB naar buiten treden met de aanvangstijdstip van de wedstrijd.

Ook het competitieduel tussen AZ en Feyenoord wordt waarschijnlijk ingehaald op 18 of 19 maart. Opvallend is dat enkele dagen later de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax - op zondag 22 maart - op de agenda staat. Volgens de KNVB is dat echter geen belemmering, omdat wanneer beide ploegen nog in Europa actief waren geweest er dan ook een wedstrijd voorafgaand zou worden gespeeld. De KNVB heeft als streven dat de afgelaste wedstrijden zo snel mogelijk worden ingehaald.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxWatergraafsmeer
18 maart is CL, dan mag je alleen nationale competitie spelen als de wedstrijd voor 20.45 uur is afgelopen. Dus of 18 maart om 18.30 uur of op 19 maart spelen, ik weet alleen niet of dan dezelfde maatregel van kracht is (geen nationale competitie tijdens EL)?
0 0
DeHardeWaarheid
Er mag wel gespeeld worden, alleen het mag dan niet live uitgezonden worden. Echter maakt de UEFA wel uitzonderingen als het een wedstrijd betreft die werd uitgesteld vanwege het weer.

ManCity mocht de wedstrijd tegen West Ham inhalen op een CL avond om 20:30.
0 0
AjaxWatergraafsmeer
Okay, Utrecht-Ajax ging niet door vanwege Ciara, dus zou wel mogen? Maar niet live uitgezonden worden, dat gaat Foxsports niet leuk vinden.
0 0
Bjorn
City - West Ham was voor de volle 90 minuten over de hele wereld live te zien.
0 0
Maarten79
In de winnende opstelling dan, met Promes en Ziyech in de basis, plus Tadic in de spits.
0 0
Bjorn
18 maart graag, onze verjaardag.
0 0
SouthAjax9
Iemand die zondag niet durft te gaan ivm corona? Ik neem de kaartjes graag van je over haha
1 -1
Labrador
Heerlijk man. 2x naar Utrecht uit in 2 weken tijd. Zin in
0 0
JordyAjacied
Tussen Ajax - Twente en Feyenoord - Ajax in, zou fijn als AZ - Feyenoord dan ook ingehaald word zodat Feyenoord ook een zwaar potje in Alkmaar achter de rug heeft.
3 0
Juichtoon
Dat zou zelfs moeten anders is het competitievervalsing. En dan AZ Fnoord op dinsdag en Utrecht Ajax niet later dan woensdag. Je voelt nu al aankomen dat Ajax akkoord gaat met donderdag.
0 0
Stuyvesant
Zullen we AZ-Feyenoord dan maar op donderdag doen? :-D
0 0
MichelAjaxTadic
Met een beetje geluk hebben we dan weer een vrijwel fitte en ingespeelde selectie en dan is de verplaatsing voor ons niet verkeerd geweest!
0 0
Redrum
Allemaal dankzij de KNJB in samenwerking met het KNMJI
1 0
Ajacied33
Zo is dat
0 0