'Ajax ingedekt met verzekering voor Antony'

BartVeenstra, 27-02-2020 om 15:45, 14342 views, Globo Esporte |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft een verzekering afgesloten om zich in te dekken voor een eventueel ernstige blessure bij Antony. De Braziliaan, die zich vanaf 1 juli Ajacied mag noemen, raakte woensdag tijdens een training van zijn huidige club São Paulo geblesseerd en zodoende zijn er enkele vragen te beantwoorden.

Het Braziliaanse televisiestation Globo Esporte geeft antwoord op die vragen. De transfer van Antony naar Ajax is definitief, zo schrijft het medium. Ajax heeft zodoende geen mogelijkheid meer om zich terug te trekken uit de overeenkomst. Wel is het zo dat Ajax een verzekering zou hebben afgesloten om zich op die manier in te dekken bij een ernstige blessure van Antony. Mocht de aanvaller vóór 1 juli een zware blessure oplopen, ontvangt Ajax een bedrag ter compensatie. Hoe hoog die compensatie is, is niet bekend.

São Paulo zal in ieder geval geen financieel risico lopen bij een eventuele ernstige blessure van Antony. De Braziliaanse club ontvangt minimaal 15,75 miljoen euro van Ajax. Dit bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 21,75 miljoen euro. Verder heeft Ajax volgens Globo Esporte zeven miljoen euro overgemaakt naar São Paulo voor de laatste twintig procent van de transferrechten van David Neres.

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Getafe en dus wordt uitgeschakeld in de Europa League? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JariJari
Was Bande ook verzekerd?
0 0
Ferd
andere situatie. Bande speelde al bij Ajax, Anthony nog niet.
0 0
MankeNelis
Alleen voor brand en diefstal
0 0
DS
Ik vroeg me dit laatst al eens af hoe dat zou werken in de voetbal wereld.
Een normale werkgever is vaak verzekerd voor ziekte bij zijn werknemers.
Maar hoe zou dat bij voetballers gaan? Dat gaat om gigantische salarissen, als een speler er dan een half jaar uit ligt en je moet gewoon door betalen, en ook nog eens een vervanger kopen / inhuren hakt dat er flink in.
0 0
Leviathan
Alles is wel te verzekeren, maar tegen welke prijs ? Als je een arbeidsongeschiktheids verzekering als zelfstandig ondernemer wilt nemen betaal je al een berg geld ook voor personeel zijn de verzekeringen niet mis met een modaal salaris en zeker wanneer er genoeg aanspraak op gemaakt is gaan ze flink omhoog. Nou verdienen voetballers een veelvoud van een modaal salaris en zal een verzekering ook een heel veelvoud kosten... Dat zou niet te doen zijn! Daarbij heeft een voetbalclub reserve spelers en nog reserves voor de reserves( jeugd bv ) een normaal bedrijf heeft deze natuurlijk niet al in het bedrijf zitten welke al op de loonlijst staan.

Je kan er wel vanuit gaan dat voetballers niet verzekerd zijn want de premie van een hele selectie is waarschijnlijk dusdanig hoog waarvoor je gewoon een speler of x aantal spelers voor kan betalen...
0 0
Raydo
Dat komt waarschijnlijk voor eigen rekening. De premies om je daarvoor te verzekeren als club zullen zo hoog liggen dat je het risico beter zelf kunt dragen.
0 0
Joodhannus73
Volgens mij hadden we nu al een buitenspeler kunnen gebruiken? Of zijn we nog tevreden met Babel?
0 -4
Web
Zou gek en niet professioneel vinden als dit niet zo was
0 -3