Timmer: 'Verwacht dat Promes zal spelen'

ThijsZwagerman, 26-02-2020 om 20:35, 4084 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marco Timmer, Ajax-watcher namens Voetbal International, verwacht dat Quincy Promes donderdagavond tegen Getafe in de basis begint. De buitenspeler keert na een hamstringblessure terug in de wedstrijdselectie, zo werd woensdag bekend.

Timmer vindt de terugkeer van Promes goed nieuws en denkt dus dat de rechtspoot ook direct een basisplaats zal krijgen. ‘Het is goed om te constateren dat Promes weer bij de wedstrijdselectie zit. Ik verwacht ook wel dat hij zal gaan spelen, met het oog op de diepgang die Ajax écht nodig heeft. Zeker in Europese wedstrijden hebben ze er last van gehad dat de vleugelspelers, Neres en Promes, er niet bij waren.’

Om in te spelen op de absenties van David Neres en Promes, huurde Ajax afgelopen winter Ryan Babel. De 33-jarige heeft tot dusver echter nog weinig kunnen brengen, ziet ook Timmer. ‘Babel heeft nog niet kunnen brengen wat iedereen van hem had verwacht. Hij moest voor de diepgang zorgen toen Ajax vleugellam was en dat is niet gelukt.’

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Getafe en dus wordt uitgeschakeld in de Europa League? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robbie en de Kock
Fijn dat hij weer fit is maar zonder wedstrijdritme verwacht ik er niet heel veel van.
Ik hoop dat ik ongelijk heb...
0 0
gusanito
Promes - Tadic - Danilo dan aub.
0 0
Ajax114
Let op : Hij wordt rechtsbuiten gezet omdat Babel daar liever niet speelt. Maar Promes wil ook liever op links en dus lijkt het logisch dat je Promes gewoon op links laat staan. Wat doet Ten Hag, die doet het omgekeerd. Een trainer die de weg kwijt is en ook niet wordt gecorrigeerd door die slappe assistenten van hem.
1 -1
Rentokill
Ik ben blijkbaar niet iedereen; Babel brengt precies wat ik had verwacht.
2 0
Chesterson93
Hahahaha
1 0
Ajaxxxisdebeste
Gedurfde voorspelling phfff
0 0
Jajijdaar
Promes is gewoon erg belangrijk voor ons. Hij heeft het loopvermogen, de diepgang, en scoringsvermogen. Weet overigens ook altijd op de juiste plek te staan.
Is gewoon een topper om erbij te hebben! Ben heel benieuwd naar de samenwerking Promes en Antony volgend seizoen! Denk oprecht dat Antony in potentie een verbeterde versie van Ziyech is met meer snelheid. Antony kan ook nog eens veel beter een man uitspelen en heb in meerdere filmpjes gezien dat Antony precies dezelfde assists geeft 'A la' Ziyech met die balletjes op Promes elke keer.
2 0
Chesterson93
Nu is Ziyech te vervangen door Antony?
0 -1
Dexy
Promes-Tadic-Danilo
Gravenberch-Eiting-Donny
Martinez-Blind-Schuurs-Dest
Onana
0 -1
ETM
Bij Gravenberch twijfel ik of hij met de spanning om kan gaan. Ook mis ik zonder Martinez op het middenveld verdedigend vermogen, vooral met betrekking tot de omschakeling.
Castillo geen optie voor lb?
Verder kan ik me in je opstelling vinden.

Ben bang dat Promes nog niet wedstrijdfit wordt geacht en dat Ten Hag wederom start met Babel op links en Tadic op rechts.
0 0
Soccerskins
Promes - Babel - Danilo
Gravenberch- Tadic - Donny
Martinez - Blind - Schuurs - Dest
Onana

Ik denk dat Babel beter tot zijn recht gaat komen als spits. Danilo is echt bij gebrek aan beter.
0 0
Boer Gijs
Zo zou ik het morgen ook doen. Of met Eiting voor Gravenberch. En nog liever met Eiting voor Babel en dan Tadic spits. Omdat je aan Babel in kleine ruimte ook niet echt wat hebt en de ruimtes zullen klein zijn. Maar Hag zal wel weer wat anders doen.
0 0
Caparzo
Heb al vaak gezegd, heb een zwak voor Promes. Heel blij dat hij er weer bij is. Hopelijk zo snel mogelijk weer een fitte:

Promes-Tadić-Neres
Martinez-Ziyech-vdBeek
Tagliafico-Blind-Veltman-Dest
Onana

Dan 2, 3 wedstrijdjes weer in het ritme komen en we hebben alsnog 2 prijzen. Niemand ook maar de minste kans. Maar hoop vooreerst op een "wonder" morgen, voetbal is een krankzinnig spel, in 1 pot kan alles draaien.
0 0