Zelfverzekerde Onana: 'Zal zoals altijd risico's nemen in opbouw'

ThijsZwagerman, 26-02-2020 om 18:45, 2441 views, RTL |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

André Onana is vastberaden om ook tegen het hoog drukzettende Getafe van achteruit op te bouwen. In het heenduel slaagde Ajax daar in Spanje nauwelijks in, maar Onana is niet van plan om donderdagavond in de return concessies te doen aan de Ajax-filosofie.

‘Ik heb zeker een idee hoe we kunnen opbouwen. Dat zullen we morgen (donderdag, red.) ook gaan doen’, zegt de doelman zelfverzekerd in gesprek met RTL. ‘We zullen van achteruit het spel gaan maken, volgens onze filosofie. Natuurlijk spelen we tegen een erg goede tegenstander die graag hoog drukzet, maar toch zullen we gaan opbouwen. Ik zal daarin risico’s nemen, zoals ik dat altijd doe.’

Onana verheugt zich op Ajax - Getafe en heeft in plaats van spanning dus vooral heel veel zin in de cruciale Europa League-wedstrijd. ‘Morgen (donderdag, red.) wordt het een fantastische wedstrijd. We trainen om zulke wedstrijden te kunnen spelen. We zullen alles geven en het zal fantastisch worden om deze wedstrijd te spelen. Voor Getafe zal het heel moeilijk worden, want wij zullen er alles aan gaan doen om door te gaan.’

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Markopantelic007
Als we maar geen goal tegen krijgen, want dan is het meteen klaar. Gelukkig is die kans met Onana een stuk kleiner dan met Varela.
1 0
SamW
Ergens in 1969 (het jaar dat we de eerste keer een finale haalde) werd Ajax in de uitwedstrijd helemaal zoek gespeeld door Carl Zeiss Jena en kwam met 3-0 achter. Vlak voor tijd scoorde Vasovic nog de 3-1. In de thuiswedstrijd kwamen we al snel met 0-1 achter. Over en uit,dachten we. Maar het werd 5-1.
Ik moet al de hele week aan die wedstrijd denken.
3 -1
Concrete
Duitsers speelden toen heel smerig met stalen noppen, haalde in terugwedstrijd extra krachten bij Ajax boven
0 -1
mvdk
Kijk, nu praten we!
0 -1