Mazraoui: 'Helemaal niet bezig met andere clubs'

JesseTH, 25-02-2020 om 19:50, 4170 views, Omroep West |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noussair Mazraoui, voor de derde keer verkozen tot Sportman van het Jaar in Alphen aan den Rijn, heeft zijn hoofd nog steeds volledig bij Ajax. De Ajacied heeft een bijzonder succesvol 2019 achter de rug, kan in het heden op wat minder speelminuten rekenen, maar houdt zijn rug recht. 

Het vorige jaar was in zijn geheel erg bijzonder voor Mazraoui, zo vertelt hij aan Omroep West. '2019 was een fantastisch jaar. Ik hoef niet veel op te noemen, iedereen weet het. Het is internationaal gegaan. Ons team van 2019 is een legendarisch team geweest.'

Op de vraag of er na vorig seizoen aanbiedingen voor hem kwamen, reageert Mazraoui enigszins mysterieus. 'Je bent jong en je hebt de halve finale van de Champions League gespeeld. Maar voor mij ligt de focus nu sowieso op Ajax. Ik ben helemaal niet bezig met andere clubs en ik hoor ook niets over aanbiedingen. Dat laat ik aan Overmars en mijn zaakwaarnemer over.'

Het huidige seizoen noemt Mazraoui afwisselend. 'Maar dat hoort er jammer genoeg bij. Een carrière van een voetballer gaat niet in een rechte lijn omhoog. Je hebt pieken en dalen en dat heb ik dit seizoen gehad. Ik probeer mijn hoofd koel te houden en mijn ding te blijven doen.'

Denk jij dat Ajax na een verlenging tegen Getafe doorgaat in de Europa League? Zet in en krijg 21,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
een goeie Nous doet mijn Ajax-hart sneller kloppen. Kan me hem heel moeilijk in n ander shirt dan dat van ons voorstellen.
1 0
trooop
Wat mij betreft een geweldige speler, mits in vorm. Hij had met frenkie, schone, de ligt, blind en ziyech wel altijd topspelers in z'n buurt, dat kan het beeld ietwat vertekenen. Maar dan nog: zo rustig, comfortabel en soepel bewegend onder hoge druk als hij in z'n beste wedstrijden was, tegen toptegenstanders, dat zie je niet vaak bij een back. Dest heeft weer andere kwaliteiten, is ook een groot talent met misschien nog wel meer potentie, maar als ik moest kiezen koos ik nog steeds voor nous.

Het verval is dit jaar is wel opvallend groot, veel te groot natuurlijk. Hopelijk is dit zijn 'tussenjaar' en is hij volgend seizoen weer helemaal terug.
2 0
Chesterson93
Mooi gezegd.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Prima voetballer, maar hij heeft nog wel wat om aan te werken.
1 -1
Flipper33
Jammer vind hem 3x niks
1 -4
Labrador
En wat als we nou eens Dest op de vleugel zetten en Nous rechtsback?
1 -2
AFCA-B93
Is hij al fit dan?
1 0
Labrador
Geen idee. Maar stel dat.
0 0
Hans Kraay Jr.
Tegen Getafe zou ik dan Nous op de RB zetten en Dest LB. Aangezien Nico geschorst is.
0 -2
Sterspeler
Nous is niet fit volgens mij. Ik zou Castillo linksback zetten. Dan hoef je ook niet te schuiven.
0 0
AlexIbarra
Ik denk en hoop dat hij dit seizoen nooit echt fit is geweest.
Indien fit is zijn kracht dat hij een enorm stuk veld bestrijkt zonder te draven, altijd controle.

Ik ben daarom ook wel fan van hem maar als zijn slechtste wedstrijden van dit seizoen simpelweg zijn ondergrens zijn (en dus niks te maken hebben met gebrek aan fitheid, wedstrijdritme enz.) dan valt er nog een hoop te verbeteren.

Hopelijk kan hij topfit worden en een lekker stijgende lijn pakken het komende jaar.
Op RVM is nog niets beslist, Veltman wil weg en voor Dest is interesse. Mogelijkheden genoeg dus, maar dan moet je er wel staan.
2 0
Danishdynamite
Als hij gefocust is, is het een prima speler. Maar zo vaak zo dromerig, verkeerde kant verdedigen, man laten lopen... Hoop dat hij zich kan herpakken maar op dit moment een terechte voorkeur voor Dest.
2 0
ST
Helemaal mee eens. Ik denk ook dat het komt omdat hij in al die jaren bij Ajax zich nooit echt voor langer dan een jaar op 1 positie heeft kunnen focussen. Daarom verdedigt hij niet goed genoeg en brengt hij als middenvelder ook te weinig. Hij is een van de vele voorbeelden dat multifunctionaliteit ook in je nadeel kan werken, omdat je nergens écht goed in bent.
0 0
altijdwelwat
Andere clubs waarschijnlijk ook niet met hem .... Mazraoui is een allrounder en eigenlijk nergens echt goed genoeg in , kan van alles een beetje. Prima 12e man.
2 -1
Gonzo
Urby van de rechterkant
0 -1
JordyAjacied
Hopelijk kan hij snel weer pieken zoals in 2019!
3 0