Danilo: 'Wil grote speler worden binnen de club'

ArthurV, 24-02-2020 om 18:20, 5123 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Danilo Pereira stapte zondagavond met een gemengd gevoel de spelersbus in. De aanvaller maakte tegen Heracles Almelo zijn debuut, maar kon helaas niet voorkomen dat zijn ploeg puntloos huiswaarts keerde. 

'Ik ben natuurlijk blij met mijn debuut, maar niet zo blij met het eindresultaat', vertelt Danilo voor de camera van Ajax TV. 'We kwamen hier met het doel om drie punten te pakken, maar helaas zijn we daar niet in geslaagd. We hebben ons best gedaan. Helaas met een slecht resultaat. Maar ik ben blij met mijn debuut en blij dat dromen uitkomen.'

'Het was zeker een wedstrijd met gemengde gevoelens, omdat ik er altijd van gedroomd heb om daar op het veld te staan', vervolgt Danilo. 'Dan besef je ineens dat je echt tussen die grote spelers staat bij een grote club als Ajax. Je wil altijd laten zien wat je in huis hebt. Ik denk dat het absoluut een uniek gevoel is. Ik zal deze dag nooit vergeten.'

In de slotseconden van het duel kreeg Danilo een grote kans om zijn ploeg alsnog een punt te bezorgen. 'Dat was het moment waar iedereen verwachtte dat we zouden scoren. Ik had het er net nog over met mijn teamgenoten, als ik in de andere hoek had gekopt was het denk ik een doelpunt geweest. Helaas mocht het niet zo zijn, maar met hard trainen gaat die er de volgende keer wel in.'

'Ik wil alles geven voor Ajax en een grote speler worden binnen de club'

Nu Danilo zijn eerste wedstrijd in het eerste van Ajax gespeeld heeft, is hij erop gebrand om nog meer te laten zien. 'Ik wil alles geven voor Ajax en een grote speler worden binnen de club. Dat kan ik alleen maar bereiken met de hulp van mijn teamgenoten en om iedere dag hard te werken om mijn doelen te bereiken. Dat zijn kampioen worden met Ajax 1 en Jong Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
milan-jantje
Had toch echt gewoon Lang gehouden, 1 van onze supertalenten of deze jongen nu op het veld gezet en gezegd laat maar zien wat je in huis hebt en pik deze ervaring op. Babel brengt ook niets dus veel slechter kan je er niet op worden in mijn ogen.
1 -1
ram
Zo'n supertalent is het volgens mij niet. Ik vond het heel logisch om hem veel minuten bij Twente te geven én Babel te halen. Babel was goed bij Galatasaray en is international. Dat was een prima keuze.

Dat het anders uitpakt, is een heel ander issue.
1 0
altijdwelwat
Danilo is in helemaal niks een buitenspeler , en als spits vind ik hem te klein. En toch zie ik hem liever dan Babel dat verteld eigenlijk het hele Babel verhaal.
1 0
Flipper33
Hij kan anders beter koppen dan die gasten die langer zijn hij compenseert het prima met zijn sprongkracht
0 0
Ajax95Duivendrecht
Dat is het meest trieste ja, dat op dit ogenblik elke optie beter is dan Babel.

Compleet falen van onze technische leiding.
1 0
MaximilianRosse
Ik heb liever Danilo linksbuiten dan Babel. Ik denk serieus dat je meer aan Danilo hebt. Babel kan niet eens fatsoenlijk een bal aannemen en vertraagt 100 keer per wedstrijd het spel.
2 0
ajaxwestland09
Volgend seizoen Neres - Anthony - danilo voorin zou gaaf zijn komen alle drie van Sao Paulo
0 -1
Cello
En dan misschien op termijn Giovanni op middenveld....samen met Taylor en Naci Unuvar.
0 0
MaximilianRosse
Danilo kwam over van Santos. Wel alledrie Brazilianen dus gegarandeerd samba.
0 0
Cello
Klopt. Maar Santos hoort ook bij de stad Sao Paulo.
0 0
Dennis129
Donderdag op rechtsbuiten dan maar.
Kan je je gelijk onsterfelijk maken
0 0
GrandMasterFlex
Tadic spits, Danilo linksbuiten en Ziyech rechtsbuiten. VD Beek linkshalf en Marin rechtshalf met daarachter Martinez. Timber linksback.
2 -1