'Moeten kijken wat financieel haalbaar is'

FinnDekker, 24-02-2020 om 11:35, 10923 views, Kicker |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is nog maar de vraag of Bayern München daadwerkelijk wat gaat doen met de vermeende interesse in Sergiño Dest. De Duitse club heeft meerdere spelers in het vizier, maar weet ook dat het financieel niet mogelijk is om alle wensen te vervullen.

Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Bayern München, vertelt aan het Duitse medium Kicker dat men moet gaan afwegen wat de beste keuzes zijn op de transfermarkt. 'We moeten overwegen wat het beste is voor het team, maar ook wat financieel haalbaar is. We willen niet in financiële moeilijkheden komen.'

Wat dit betekent voor Dest is dus nog onduidelijk. De rechtsback van Ajax geniet van 'concurrentie' van enkele grote namen, waaronder Leroy Sané en Kai Havertz. In de wandelgangen werd er gesproken over een transfersom van rond de 25 miljoen euro.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Ik word wen beetje moe van de transfermarkt. Ik vind het een ruksysteem. Clubs spenderen soms 300m in een jaar en kopen een half basiselftal. Te krankzinnig voor woorden dat dit nog geassocieerd wordt met sport. De EU is echter zodanig in de ban van liberalisme/kapitalisme, vrije marktprincipes etc., omdat ze dat op school hebben geleerd, dat ze denken dat ze goed bezig zijn. Het gaat niet om vrije markten maar om faire markten en eerlijke concurrentie. En er is geen sprake van faire markten, wel van een losgeslagen vrije markt. In de praktijk wordt door dit krankzinnige beleid of juist non-beleid elke markt gedomineerd door een oligarchie of monopolie, ook in het voetbal.
1 0
Frank1978
Zijn we het zowaar een keer eens, de wonderen zijn de wereld nog niet uit...
0 0
markk
Ajax moet zien om zoveel mogelijk talenten te behouden en helemaal deze zomer. Ik snap dat 26 miljoen een mooi bedrag is maar het is nog te vroeg voor Dest om te vertrekken en ik denk dat hij over een 1.5 jaar nog meer waard is en dan is hij wellicht wel klaar.
0 0
PierreHeno
26 miljoen voor Dest ga je nooit meer halen: doen dus!
0 -1
Nick88
Zeker wel, als ie zich blijft ontwikkelen.. dan kan je dr makkelijk 40 voor krijgen over een aantal jaar..
0 0
Minsc
Oeps, ze hebben hem zien spelen de laatste tijd. Was ook wel een beetje veel, 26 miljoen.
0 0
Frank1978
Prima als ze hem niet willen, laat Dest maar lekker bij ons blijven. Kan echt een goede speler worden.
0 0
Simon1
Het is voor hem nog te vroeg om naar Bayern Munchen te gaan. Voor de toekomst zou Bayern, Barcelona en andere clubs die aanvallend voetbal willen spelen, interessant zijn voor hem.
0 0
Joseph
Zie hem liever bij Ajax, is een speler die een mannetje uit kan spelen, dat is toch een zeldzaamheid in de selectie. Gisteren stond er bijvoorbeeld niet 1 speler in de aanval die dat voor elkaar kreeg tegen fucking Heracles.
1 0
Sanalologo
Jammer dat zijn eindpass en schot zo dramatisch zijn. Anders was het een topper. Hopelijk kan hij daar nog aan werken.
5 -2
AjaxDaniel
Schot dramatisch?
0 0