'Ajax volgt linksback Pérez van Sevilla FC'

FinnDekker, 24-02-2020 om 09:15, 13536 views, El Desmarque |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

El Desmarque schrijft dat Ajax de ontwikkeling van Pablo Pérez op de voet volgt. De linksback van Sevilla FC zou op termijn een goede vervanger kunnen zijn van Nicolás Tagliafico, die deze zomer mogelijk de Amsterdamse club gaat verlaten. 

De negentienjarige traint vrijwel altijd mee bij het eerste en werd door trainer Julen Lopetegui voor het eerst bij de selectie gehaald voor het duel met Getafe van afgelopen zondag. Tot een debuut kwam het niet. Het tekent desondanks wel de ontwikkeling van de Spaanse jeugdinternational. 

Ajax is overigens niet de enige club die interesse zou hebben in de vleugelverdediger. In een eerder stadium zou Pérez op de radar van Atlético Madrid, Valencia CF en Real Betis zijn verschenen. Naast Ajax is ook Manchester City nu aan dat lijstje toegevoegd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cruijffthebest
Davy Klaassen als opvolger van Van de Beek als die gaat?
Roberto Alvarado/Ihattaren als creatieve middenvelder?
Carrascal als linksbuiten erbij?
Van Crombrugge als Onana gaat?
CV.................wie?
0 -1
AFCA1510
Gestopt bij Davy Klaassen.
2 -2
LingScharenKing
Hadden Klaassen prima kunnen gebruiken tegen Getaffe en Heracles. Heeft gif, diepgang en scorend vermogen. Laat het daar nou net aan ontbreken op dit moment.
1 0
MarLuuk76
Dom want zeker die keeper die hij noemt, is al vaker aan Ajax gelinkt. En ook echt wel een goede vervanger. Onana niveau gaan we niet krijgen.
0 0
geDaante
Alsjeblieft geen Klaassen. Als je al met een type loper speelt, wat ik niks vind, laat het dan iemand zijn die daarnaast goed is aan de bal, net als Van de Beek. Dus geen Klaassen, Siem de Jong, Til of dat soort werkende lopers wat mij betreft.
1 -1
geDaante
Waarom nou weer een linksback???

Blind zal wel blijven, dan heb je Martinez voor op linksback (of als LCV als Blind toch vertrekt), daar was ie voor gehaald.
Naast hem heb je de 20-jarige Castillo lopen in Jong Ajax, en de 18-jarige Salah-Eddine komt er ook aan, groot talent. Hebben beiden nog een half seizoen door te ontwikkelen en een hele voorbereiding mee te maken als men ze daarvoor selecteert. En dan kom je met een 19-jarige van buitenaf aan? Niet dat dat soort fratsen me nog kunnen verbazen.

Eerst, of alleen kijken naar posities die slecht bezet zullen zijn, doordat er geen topjeugd op die posities rondloopt.
Prioriteit is dan ook een creatieve spelmaker op het middenveld. Ünuvar is er, maar nog net te jong, en je hebt er meer dan één nodig. Ünuvar dan eerst inzetten als linksbuiten, kan dan inhoud kweken en het stokje overnemen op het middenveld zodra die aankoop vertrekt, of als concurrentie/back-up.

Antony is geen spelmaker, dus geen 1-op-1 vervanger van Ziyech, is een echte buitenspeler. Ajax heeft een spelmakende middenvelder nodig die sterk is aan de bal, zeer snel handelt, creatief is en veel oog voor de steekpass en vlotte combinatie.
0 0
Cruijffthebest
Spelbepalende middenvelder zoals Roberto Alvarado of Ihattaren?
0 0
geDaante
Dat type inderdaad (al ken ik Alvarado niet), creatief, technisch, makkelijk draaiend, liefst een goed schot, vooral oog voor de steekpass.

Ik ben fan van Stengs wat betreft oog voor de lepe pass/steekpass, maar te weinig gezien van hem om een oordeel te vellen over zijn overige kwaliteiten. Is erg balvast en voetbalt makkelijk. Ik zou hem dan als middenvelder zien. Ihattaren inderdaad ook een optie, maar zal erg duur zijn.
0 0
fc Barcelona_ke
ik hoop echt dat Dest zelf te vroeg vind om naar Bayern Munchen te gaan! goede back! goede rechtsback zie ik niet meer lopen!
2 0
Bramble1988
Directe versterkingen met ervaring worden niet in deze fase van het seizoen vastgelegd. Je moet gewoon kampioen worden voor directe plaatsing CL en tevens fijn dat bijv Antony weer is aangetrokken. Dat geeft ervaren spelers meer redenen om bij Ajax te komen.
0 0
Harderwijk
Overmars kijk ook eens op de nedelandse velden bij Heerenveen loopt ee nummer 8 uitstekende linksbuiten.
0 -2
Libero
Solo-artiest is dat.
1 0
Sampaoli
Ejuke? Prima circusartiest, maar als voetballer is het niets.
2 -1
MPAjax
betekent alleen dat ze hem aan de lijst hebben toegevoegd er is nog geen interesse om hem over te nemen

ze noemen hem bij sevilla een type jordi alba
https://as.com/futbol/2020/01/28/primera/1580226625_482679.html
0 0
Lazell
Mocht dit waar zijn, ben ik blij dat Ajax weer gaat inzetten op jeugd met Antony, deze jongen en de aankomende eigen jeugd. Eventjes 'opnieuw' beginnen, want Tagliafico, Onana, Ziyech, Donny, etc. zijn nooit 1 op 1 te vervangen.

Dan heb je volgend jaar aan spelers u21:
Scherpen / Kotarski
Dest / Maza - Schuurs - Alvarez/Martinez - Perez
Gravenberch - Eiting - Unuvar
Antony - Troare/Brobbey / Hansen
1 -1
de-Ajacied
Weer een jeugdspeler. Ben het met van Basten eens dat je die zelf moet hebben. Koop nou gewoon een directe versterking of verkoop je basisspelers niet zo snel
1 -1
LangeTermijn
Directe versterkingen zijn meestal te duur of ze willen niet naar de Nederlandse competitie komen i.v.m. geld en uitstraling. Dus Ajax moet wel voornamelijk op jonkies inzetten.

Dat weet je toch zelf ook wel?
0 0
Lazell
Deels eens. Je moet zo veel mogelijk buitengewone talenten zo jong mogelijk aantrekken. Maar als je wil wat jij zegt, moet je elke 2/3 jaar 11 jeugdspelers, precies voor alle 11 de posities opleiden. Dat gaat gewoon niet.
0 0
Libero
Al zou dat wel lukken dan zou je ze weer niet allemaal kunnen behouden.
0 0
fc Barcelona_ke
Van aanholt! Nederlands, ervaren, basisspeler bij crystal palace, stand in blind als back.
Martinez heeft nooit de back gespeeld. Hij is echt puur linkercentrale verdediger die kan op het middenveld uit de voeten
0 -6
ST
Ik zou eerder prio geven aan een goede creatieve middenvelder. Dat is namelijk waar we behoefte aan hebben als Donny en Ziyech straks weg zijn. Alvarez, Marin, Ekkelenkamp en Gravenbergh hoef je weinig creatiefs van te verwachten. Unuvar is afwachten of hij het niveau van Ajax 1 uberhaupt aankan.
3 0
Lazell
Eens. Een type Frenkie die van achteruit de voetballende oplossing naar voren kan vinden. Tegen Getafe was zo schrijnend om te zien. Elke keer als de CV's de middenvelders inspeelden was het balverlies. Eiting kan het, maar het liefste wil ik 2 voetballende spelers op die plek met voldoende contorlerend vermogen. Dan kan Gravenberch op 10.
0 0
Boer Gijs
Propper
0 0
Pheadrus
Ihattaren.
1 0
blessure
Wat zou je denken van een LCV , eentje met lengte?
En een creatieve middenvelder en een echte bal afpakker, voor op het middenveld.
Het is nu allemaal, veel te lief.
1 0
Flipper33
Zou die Landry Dimata van Anderlecht proberen te halen prima spits
1 -1
Sampaoli
Dan heb je Dimata niet (goed) gevolgd afgelopen tijd. Kans is aanwezig dat hij nooit meer gaat voetballen.
0 0
Ajax68
Haal verdomme maar eens een paar ERVAREN jongens die Europees ook volwassen zijn Overmars. En zeker gezien de te verwachten leegloop, van die WATJES hebben we er al genoeg lopen in de eigen jeugd, die jullie zélf veel te hoog aanschrijven.
4 -4
Joseph
Niks ERVARING, Overmars moet de portemonnee trekken voor kwaliteit! Niet ouder dan 25 en goed gescout. Anthony lijkt een goed voorbeeld, daar moeten we er meer van hebben..
1 0
wendoo9
Ook met Anthony is het afwachten !
0 0
Santiago
Oh ja? Ik wacht het persoonlijk even af met Antony.
0 0
Aspers73
Wel ervaring, je kunt moeilijk met allemaal 18 jarigen de CL ingaan! Dan vlieg je er uit met 2 punten.
2 0
fc Barcelona_ke
Niet TE veel ervaren! Gisteren spelen wij met drie ervaren (babel huntelaar tadic) in de voorin, we kunnen niet eens normaal voorzetten, doelpunten maken!
4 0
Flipper33
Ervaren spelers zijn ook niet altijd een garantie voor succes kijk Siem en Babel voegen ook niks toe en Tadic wordt ook met de dag minder
2 0
Flipper33
Ajax mag wel op zoek naar een goede spits en creatieve middenvelder en een goede cv
3 0
Stibba020
Waar blijft Neres? Is hij zijn been verloren ofz..
4 0
Flipper33
Knie blessure
0 0
mgtow
Ligt z'n halve knie eraf ofzo. Godskolere wat een pech met al die blessures.
0 0
krachtpatser66
Waarom niet Wijndal van AZ?. Nederlander en toch een veel betere dan deze Perez?. Dan kun je volgende Martinez op het middenveld laten?.
2 -4
Sunstridr
Die heeft Raiola als zijn zaakwaarnemer.
3 0
LS16
Martinez met Familia Castillo als backup is toch prima?
4 -3
Duif63
Die Castillo kan er niks van. Wekelijks te zien bij JA.
0 0
afcas
Nee, want Martinez is geen linksback.
2 0
ajaxfanmarcel
Waarom Perez. Je heb martinez en niks is zeker dat hij weg gaat. En als hij weg gaat waarom geen Nederlandse speler wij dal bijvoorbeeld.
0 -4
afcas
Waarom een niet linksback als Martinez op linksback zetten?
2 0
LangeTermijn
Omdat Huntelaar dan naar het middenveld kan ;)
0 0
VoorOnzePloeg
Haal nou gewoon iemand die er gelijk kan staan
0 -2
Vlieske
Die hebben we met Martinez al.
1 -2
afcas
Nee, want dat is geen linksback.
1 0