Danilo maakt zijn debuut in hoofdmacht Ajax

JesseTH, 23-02-2020 om 18:40, 3660 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Danilo Pereira heeft zondagavond zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht van Ajax. Bij een 0-0 tussenstand kwam de jongeling in de ploeg voor Ryan Babel om de Amsterdammers van aanvallende impulsen te voorzien tegen Heracles Almelo.

Erg succesvol verliep het debuut van de Braziliaan echter niet. De aanvaller kreeg de bal maar amper in zijn bezit en daardoor lukte het niet om zijn stempel te drukken. Tot overmaat van ramp scoorde Cyriel Dessers kort na Danilo's invalbeurt de 1-0 voor Heracles, wat uiteindelijk ook de eindstand bleek.

De twintigjarige voetballer speelde voor zijn debuut al meer dan eens in Jong Ajax. Bij de beloften kwam hij al tot 42 gespeelde wedstrijden, waarin hij 24 maal het net vond. Danilo kwam in de zomer van 2017 voor twee miljoen euro over van Santos FC.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geDaante
Dus Lang verhuren, de slechtere Babel ervoor terug huren, en dan hem laten vervangen door een aardige jeugdspeler, die niet beter is dan Lang...

Het aangekloot kent geen grenzen.
1 0
Cupmetgroteoren
Lang is mede weggepest door supporters.
1 0
Flipper33
Doet het beter dan die clown Babel
1 0
komopajax777
Hij liet in die korte tijd een veel betere indruk achter dan Babel in alle wedstrijden bij elkaar na de winterstop.Hij kan bijvoorbeeld wel koppen.Danillo in de basis zou ik zeggen.
1 0
GrandMasterFlex
Geen idee waarom hij niet mocht starten of tenminste 40 minuten mocht spelen, want was snel en dreigend. Ze moeten tegen Getafe alles geven en dan tegen AZ nog een keer. Deze aankomende week moet je hoe dan ook winnen van beide ploegen. Getafe voor het gevoel, ook al ga je niet door, maar tegen AZ is het een must!
4 0
MaximilianRosse
Danilo deed de minuten dat hij speelde meer goed dan Babel en Huntelaar heel de wedstrijd hebben gedaan. Ik verlang naar Promes en Neres op de flanken die Ajax lieten swingen.
8 0
talent020
Viel helemaal niet slecht in, was goed in de combinatie en had een prima kopbal op het laatst, lekker laten starten ipv Babel
6 0
Boer Gijs
Lekker dat je Lang verhuurd hebt.
1 -4
gusanito
Hij deed t in 6 minuten al beter dan Babel is 84.
4 -1
Kingoffdatoilet
Ik zou zelfs Onana nog linksbuiten willen zetten in plaats van Rayn Babel. Wat is die gast slecht bezig zeg
3 0
Van Reenen
Danillo maakt zijn opwachting in de hoofdmacht en TH ( Totaal Hersenloos) begint met zijn afscheidswedstrijden binnen Ajax. Hij gaat naar Bayern, tenminste als ze hem daar nog willen hebben na deze laatste 2 uitwedstrijden.
1 -2
VoorOnzePloeg
Enige beetje positieve van vanavond
3 -1