Drie Ajacieden op scherp tegen Getafe

FinnDekker, 20-02-2020 om 11:30, 11649 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Donderdag moeten er drie spelers van Ajax oppassen voor een gele kaart. Lisandro Martínez, Dusan Tadić en Nicolas Tagliafico staan namelijk op scherp tegen Getafe. Zij hebben allemaal al twee kaarten achter hun naam staan.

Dit betekent dat als een overtreding van hen wordt bestraft met een gele prent, dat zij geschorst zullen zijn bij de return. In dat geval moeten de Amsterdammers het volgende week in de Johan Cruijff ArenA doen zonder de desbetreffende speler(s). Quincy Promes staat overigens ook op scherp. Maar de aanvaller is niet met de selectie afgereisd naar Spanje door een hamstringblessure.

André Onana speelt niet mee tegen Getafe. De doelman is geschorst voor de heenwedstrijd, nadat hij kaarten pakte uit bij Lille OSC en in beide wedstrijden tegen Valencia CF. Bruno Varela vervangt Onana onder de lat.

Bij Getafe staan er ook spelers op scherp, drie om precies te zijn. Fayçal Fajr, Robert Kenedy en Ángel Rodríguez pakten allen reeds twee kaarten. Alle kaarten vervallen overigens pas weer na de kwartfinales, tenzij een speler in de return zijn derde, vijfde of zevende gele pakt.

Finn Dekker (Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
We hebben weer een Fransman als scheidsrechter... en met Fransen, Italianen en Spanjaarden hebben we helaas weinig goede ervaringen.. weet nu al dat Martinez en Nico voor het gaas gaan en de terugwedstrijd gaan missen
3 0
Aeter
Let maar op dit weet de gehele selectie van Getafe dus ook. Ze staan er bekend om, om kaarten aan te naaien.
0 0
Mr-MZ
Op Nico dus vooral niet rekenen in terugwedstrijd hahaha
0 0
Ajax114
Zeker met een Franse scheidsrechter. Dat zijn de ergste samen met Italianen, Portugezen en Spanjaarden.
0 0
Red Devil
Zullen zeker tegen een kaart oplopen donderdag als ze domme dingen gaan doen en zich laten provoceren door die gasten van Getafe want die zijn daar heel slim in en dat zijn ze bij Ajax nou net niet.
0 0
MitsjollAjax
99% kans dat nico een kaart pakt in de komende 2 wedstrijden
0 -1
PierreHeno
En nu Nous er ook een paar weken uit. De spoeling wordt wel èrg dun zo,.
1 0
Amsteraaij
Oei. Dat zullen ze ook wel weten bij getafe. En vooral Nico pakt vaak onnodige kaarten. Hopelijk is het donderdag niet nodig
1 0