Video: Heerlijke acties van aanwinst Antony

BartVeenstra, 15-02-2020 om 11:35, 20398 views, YouTube |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Braziliaanse en Nederlandse media is het een kwestie van tijd voordat Antony speler van Ajax is. Voor de meeste Ajax-fans is Antony waarschijnlijk een grote onbekende. In onderstaande video's (link voor app-gebruikers) kan de Ajax-supporter alvast kennismaken met de aanstaande aanwinst uit Brazilië.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxrulesz
Wat een openbaring dit een speler die iets kan met de bal aan de voet. En zelfs een passeerbeweging in huis heeft.
0 0
EWJM
Ik neem dit soort filmpjes altijd met een korrel zout, maar wat me wel opvalt is dat hij als pure linkspoot ook vaak buitenom (rechtsom) gaat bij een verdediger, hij lijkt geen last te hebben van het Younes-syndroom (ook al had ik het ook naar een andere speler kunnen noemen, maar Younes komt nu even in me op).
Verder is hij een ontzettende dribbelaar, gericht op zijn directe tegenstander, maar zie je hem ook af en toe combinaties aangaan en kijken waar zijn medespelers zijn. Ik ben benieuwd hoe dat zal zijn, hij zal toch ook echt een teamspeler moeten zijn, of misschien moeten worden.
0 0
Cello
Als je verder zoekt zijn er ook nog meer filmpjes. Zijn techniek is idd geweldig te noemen, hij is ook veelal ongrijpbaar, waardoor er ook ongelofelijk veel overtredingen op hem gemaakt worden (veelal de enige manier om hem te stoppen).
Maar ondanks daty ie veel dribbelt, passeert, etc....zie je ook vaak dat ie oog blijft houden voor een teamgenoot en is ie helemaal niet te berooerd een ander vrij te zetten voor de keeper via bijv. een goede voorzet òf via een 1-2-tje op te zetten. Heeft verder ook een goed oog op de ruimtes, gaat dan ook daar lopen waar hij aangespeeld kan worden en waar vanuit hij vaak direct gevaarlijk kan worden.
Ik vind het naast zijn geweldige techniek gewoon ook een zeer slimme voetballer.

Ik heb er wel vertrouwen in dat het een succes kan gaan worden, helemaal als ie straks in Ajax ook nog eens betere teamgenoten krijgt als nu bij SPFC, spelers bij Ajax die tactisch nog beter zijn en hem nog beter begrijpen en zullen kunnen gebruiken als zijn huidige teamgenoten bij SPFC.
0 0
Cello
Er wordt veel geluld hieronder over het vele vallen.
Wat een onzin!.

Ja...hij ligt veel op de grond, maar voor het gemak vergeet men te zien, dat hij werkelijk alleen maar af te stoppen is door 'de slagers' in de Campeonato door overtredingen. Echt botte bijl werk.
Antony is gewoon watervlug, bijna ongrijpbaar en mèt geweldige techniek. Kan een mannetje uitspelen, maar hoeft het niet eens, want mij viel op dat hij ook net zo gemakkelijk scoort met een speler voor hem. En óók in voorzetten vind ik hem niet eens slecht. Verder kan je hem spelinzicht ook niet ontzeggen; weet waar hij moet lopen om een bal te ontvangen en gelijk gevaarlijk te worden....maar ziet ook de diepgaande man en is dan niet super-ego-tripper en geeft de bal gewoon.

Het zou me echt niet verbazen, dat deze jongen binnen no-time publiekslieveling is in de JC-Arena. Ik hoop ook dat ie een goede klik kan hebben met onze Naci....want die heeft er weer een speler bij, die hij wel om een boodschap kan sturen met diepgang èn vaak weergaloze techniek.

Ik kan niet wachten. En wie weet....als David Neres nog blijft heb je misschien straks wel een Braziliaans super duo, die elke defensie dol kunnen draaien.

Verder ben ik benieuwd òf het Overmars óók nog lukt om Giovanni van Santos los te weken....want dat is me er ook eentje hoor!. Misschien nog niet gelijk voor Ajax-1.....maar óók die zal niet lang op zich laten wachten en misschien al het jaar erop bij ons een basisplaats kunnen afdwingen. Ten minste...als het Overmars lukt.
0 -2
waayop
Gemakkelijk scoort? 4 doelpunten in 33 wedstrijden.
0 0
Cello
Sommige mensen kijken verder dan alleen de wedstrijden in het eerste van SPFC. Kijken ook naar wedstrijden die hij in de jeugd daar gespeeld heeft en natuurlijk bij de vertegenwoordigende Braziliaanse elftallen. Hij is niet pas ongeveer één a anderhalf jaar geleden met voetballen begonnen.
0 0
Sonofafca
Hij zal eerst moeten wennen maar daar zullen neres en wamberto hem bij helpen. Komt goed we hebben een pareltje in huis.
0 0
Jelephi
Hahahaha heel AS zit alweer vol psychologen die wat van zijn gedrag vinden.

Wat een zielig zooitje types hier. Mijn God
2 -1
FrankBeton
Ja echt Hèh
1 -1
ETM
Ik zie heel veel mensen vallen over het vallen. Maar ik zie eigenlijk maar 1 val die riekt naar een schwalbe. In de andere gevallen wordt hij ordinair gehaakt.
Wel maakt hij in het gras theater ja. Dat is jammer maar ook wel voetbal-cultuur.

Erg wijs wordt je van de beelden niet. Hij lijkt een jongen met flair die graag zn tegenstander opzoekt. Dat is dan fundamenteel anders dan Neres wdb, Neres speelt vaak van zn directe tegenstander af)
Hij oogt vrij rap, vooral op de eerste meters. Ik zag 1 heugelijk voorbeeld van combinatie-voetbal. En hoop dat dat ook echt in zn spel zit. Maargoed, gek veel kun je er zo niet over zeggen.
3 0
Schwalbino
Dat van die schwalbes zag ik ook niet zo. Veel geschoffel van verdedigers dat wel.
0 0
ETM
En jij bent gelet op je naam duidelijk een kenner :)
0 0
PetrusKeizer
ik wil best n slag om de arm nemen, want heb nog niet alle YTvids van die gozer gezien. Maar ik vind t eigenlijk allemaal niet buitengewoon, sorry! Weinig effectief, en Neymar 2.0 wat het theaterwerk betreft. Zou ook zn % geslaagde scoringspogingen wel ns willen weten.
0 0
wendoo9
Beelden zeggen niet veel, maar deze jongen is wel een Ajaxspeler. Zijn manier van voetballen zegt veel. Hoop dat hij ons gaat verrassen en Ajax naar een hoger plan kan brengen. Geef hem de tijd en het vertrouwen. Deze jongens zijn familie mensen, dus zorg dat hij in ""warm"" nest terecht komt, en dan zal hij Ajax op het veld terug betalen. Bem vindo !
0 0
krachtpatser66
Nu Robert Alvarado halen. Zie ik als vervanger voor Hakim.
0 -1
FrankBeton
Wie ?
0 0
Henkjanklaas
Ben heel benieuwd naar deze Antony.. nu ook wat technische power op het middenveld en achterin aub en lengte plus kopkracht (achterin) niet te vergeten. Nieuwsgierig of overmars een centrale middenvelder weet te strikken die als leider gaat opereren. Zal niet meevallen zo’n speler te vinden die er gelijk staat.
1 0
Radikaal
afgezien van de, in goed Duits, Ohrkrebserregende muziekjes - van pak m beet Justin Kluivert of Noah Lang kun je toch betere highlightfilmpjes maken? Gaat snel liggen, beetje onstuimig, wel snel en handig vooral als er ruimte ligt... Ik hoop dat de scouting goed heeft gekeken en laat me verrassen.
1 -1
altijdwelwat
Bij deze Noa Lang, die koppelt skills wel degelijk aan rendement :

https://youtu.be/i3_sAKO1aP0
Ook ik heb het filmpje van Antony bekeken, 6 minuten valpartijen , hoofd naar beneden en trucjes zonder enige vorm van rendement. Heel veel geld voor een speler die echt nog alles te bewijzen heeft, maar ik ben wel heel benieuwd.
2 -4
DonQ
Ik vind bovenstaande filmpjes sowieso wel wat minder hoor. Staan een paar andere filmpjes op youtube die imo een veel beter beeld schetsen.
1 0
PetrusKeizer
ik moet ergens nog wat super8 filmpjes van mn voetballende zelf hebben liggen. Kan ik ook n wereldspeler van knutselen.
1 0
Venta
Vervelende trekjes.. zodra hij wordt neergelegd, wat in bijna alle gevallen echt wel een overtreding is, doet hij veel te theatraal.

Maar deze jongen kan wel serieus ballen zeg, waanzinnige acceleratie vanuit stand. Komt met speels gemaakt z’n directe tegenstander voorbij. Hier gaan we echt een hoop plezier aan beleven.

Alles wat ik hierboven zeg is natuurlijk wel puur gebaseerd op het filmpje, dus wellicht zit ik er volledig naast.
1 0
driesterren***
Alle voetballers daar moeten eerst de toneelschool hebben afgerond hoor, voor ze maar 1 stap op het veld mogen zetten!

0 0
Redrum
Dat vallen is wel enigszins zorgwekkend ja, maar het kan ook te maken hebben met instructies van de coach he, je weet het simpelweg niet.
0 0
Vak M
Zo te zien moet hij zich nog ontwikkelen. Niet erg effectief zijn die acties. Maar we goed dat we het proberen met hem
4 -1
Burpie
Pjew... daar valt wel een behoorlijk technische rechtsback van te maken
1 0
AjaxBaggio
Lijkt wel een beetje op een Robben-light.

Maar goed, hopelijk krijgt hij de tijd. Kan me nog herinneren dat Neres na een paar weken ook werd afgeschreven. Kon er helemaal niks van. Miskoop bla bnla. Na 6 maanden kwam hij los!

Zo'n filmpje zegt mij vrij weinig. Van Kennedy Bakırcıoğlu kan je ook een leuk filmpje in elkaar flansen.

De beelden zien er iig wel beter uit dan die beelden van Neres destijds. We gaan het zien!
1 0
MosesD
Begrijp nooit zo goed waar dat verhaal is ontstaan dat Neres werd afgeschreven in het begin. Scoorde tijdens zijn debuut tegen Fnoord en was meteen een smaakmaker. Moest natuurlijk wennen, maar dat 'afschrijven' en of 'miskoop' dat kan ik mij echt niet heugen.
1 0
TontoKarnaggel
Ho ho, hou Kennedy erbuiten, wil je?
0 0
Jelephi
Idd Kennedy is een vak apart.
0 0
Schwalbino
Kan hij dit ook als de ruimtes klein zijn of alleen in de omschakeling als er per definitie ruimte ligt waarin hij kan duiken? We gaan het zien.
0 0
JohnnyD
Een schwalbekoning dus en dat al op die leeftijd. Een paar keer was hij er mooi door, maar moest toch zo nodig gaan liggen. Jammer.
3 -6
Ron6
Schwalbes zijn het vaak niet. Mooie acties, maar inderdaad, 8 van de tien keer eindigen zijn acties met zijn neus in het gras. Hij wil er te dicht langs. Beloofd wel veel moois, valt te leren, wat minder liggen.
0 0
ajax4ever01
Pessimist
3 0
GvanderK
Zijn er helaas teveel van ja...
1 0
JohnnyD
Gaat het goed komen dan?
0 0
talent020
Hele interessante speler om naar te kijken, het oogt niet altijd verfijnd, maar hij passeert makkelijk, zowel binnendoor als buitenom en hij voetbalt ook met zijn kop omhoog, hier kunnen we veel plezier aan beleven
3 -1
paulis
Vind het er eerlijk gezegd allemaal wat wild en ongecontroleerd uit zien.. maar goed , oordeel is moelijk ahv een compilatiefilmpje
4 -2
DeKes
Én dan gaan ze ook nog door elkaar lopen!!!
Arme tegenstanders..........
1 0
DeKes
Zie je het al voor je........,,
Neres op links, Antony op rechts, Traoré in de spits......... AFGRIJSELIJK!!!!!
1 -2
Ron6
En Unuvar er ergens achter
0 0
Arek Milik
Ligt veel op de grond zo te zien!

Nieuwe Suarez?

Ik teken ervoor ;-)
3 0
Mikee
No Era penal!
0 0
JanBiesbos
Nee Robben ;-)
1 0
voorkennis
Op social media spreken ze van een "wonder kind" en een onwaarschijnlijk talent.
Als hij echt komt, denk ik dat marc een meesterzet heeft gedaan
3 -2
Schip
Die scout nuanceerde dat juist. Namelijk dat het geen natuurtalent is die in de jongere teams er bovenuit stak, maar meer een speler als Neres, die de laatste jaren zich snel heeft ontwikkeld. Vind het ook een beetje een frommelaar, maar daar hebben we goede ervaring mee.
4 0
Van Reenen
Hij is al gecontracteerd voor slechts 28,8 M euro.
0 -2
MPAjax
bron?
0 0
Redrum
Hij komt echt.
2 -1
voorkennis
ja dat zeiden we Richardson vorig jaar ook, kostte geloof ik 25 miljoen, heeft nu een waarde van 100 miljoen
0 0
ajaxdordtt
Hahaha, Richardson. Jan Boskamp?
1 0
voorkennis
hahaha ouwe azijnzeiker
0 0
Redrum
Nee, dit is wel echt rond nu. De situatie met Richarlison was heel anders. Daar hoorden we telkens dat Ajax dichtbij was, maar er is nooit gezegd dat het echt rond was.
3 0
waayop
Die video's zeggen niet zoveel, ze laten nooit zien wat er misgaat.
2 0
Redrum
Klopt, maar als je van een gemiddelde 19-jarige aanvaller uit Nederland zo'n compilatievideo gaat maken kom je waarschijnlijk niet aan zulke fraaie beelden.
2 -4
Koscar
Ben heel blij met deze aankoop (hoewel vooral op basis van de algehele hosanna en positieve geluiden van de 'kenners'), maar in die filmpjes vind ik hem nou niet heel erg denderend overkomen...
3 0
Robbie en de Kock
Apart, zie je weinig , iemand die met links op rechts passeert.
0 0
Fnatic
Prachtige speler, staat op Youtube nog veel meer materiaal, gaan we veel plezier van hebben. Goede aankoop in de top categorie, kost een paar centen maar dan heb je ook wat.
3 -2
3*stars*3
Laatst ook wat beelden opgezocht en ziet er idd goed uit.
Bij een Bandé had ik dat gevoel totaal niet.
Eindelijk weer een aanvaller die komt als een verrassing.
Laatste grote aankoop die als verrassing kwam, was Neres en dat pakte goed uit.
Al zijn de beelden van Antony nog indrukwekkender dan die van Neres destijds.
1 -1
mgtow
Even van het psv Forum geplukt voor hen die zin hebben om kapot te gaan van het lachen. Whaha. "Koopclub, ik hoopte dat ze unuvar de kans zouden geven. Ik zou als jeugdspeler nu wel 2 keer nadenken als ik naar ajax zou gaan. Aangezien je er minder kans zal krijgen dan bij PSV, Feyenoord of AZ"
8 0
Benleiden
Heerlijke reacties juist! Hoge bomen vangen veel wind...
1 0
3*stars*3
Dat hij gore lef heeft om Fey en vooral PSV in zelfde rijtje te zetten als Az.
Bij Fey kreeg jeugd de kans omdat geld op was maar daarna zijn ze gaan kopen en huren als een gek.
Bijlow staat er nu in door vertrek van Vermeer.
Malacia door blessures Haps en alleen Kökcu is een vaste basisklant.

En PSV? tja Ihattaren is de 1e jeugdspeler van buitencategorie sinds lange tijd.
Verder moest jeugdproduct Zoet wijken voor een Duitser.
Obispo is ouder dan De Ligt maar moest wijken voor een bankzitter van Ajax...
Het is dat Bruma er geen shit van kan want anders zou Gakpo ook banken.
Die boertjes zijn in de war.
5 0
Fnatic
Moet wat worden als straks Mo Ihattaren in een Ajax shirt loopt.
3 0
Schip
Haha, ik zou heel 2020 niet meer bijkomen :)
2 0
Redrum
Ik hoop het echt. Het zou de ultieme wraak zijn voor alle spelers die ze bij ons weggekaapt hebben met hun Philips-centen.
3 0
3*stars*3
Pfff, zo’n klap zullen ze daar niet kunnen verwerken.
Over Bazoer bleven ze ook jaren doorjanken.
Wat was het schandalig dat Ajax Bazoer overnam in 2013, o o.
Maar niet aan toevoegen dat Bergwijn in 2012 naar PSV ging.
Hypocriete kutboertjes.
Hoop dat die club nog lang in die hoek blijft liggen.
2 0
Redrum
Zelf elke kans aangrijpen om een speler bij Ajax weg te roven en dan vervolgens jarenlang janken omdat Ajax Bazoer overneemt (die zelf weg wilde omdat hij verkeerd gebruikt werd bij psv). Dat is nou psv. Een zielig en laf excuusclubje.
1 0
JanBiesbos
Precies en wat dacht je van kieft , koeman, vanenburg , ze hebben daar een slecht geheugen
2 0
Redrum
Zonder al die Ajacieden die ze bij ons weggeplukt hebben hadden ze nooit de EC1 gewonnen. Zo simpel is het.
2 0
Redrum
En Braziliaanse topspelers denken tegenwoordig wel drie keer na voor ze naar psv gaan. Ze spelen nu noodgedwongen met veel jeugdspelers, zeker voor hun doen. Maar ja, het gevolg is ook direct dat ze kansloos 5e staan. Ajax is de enige club die ook daadwerkelijk succesvol is met eigen jeugd.
2 0
RaynoFischer
Haha, Naci en Antony kunnen lekker samen op het veld staan totaal verschillende types ;)
4 0
hartvoorajax1
Leuke voetballer met snelle acties. Ook vaak verkeerde keuzes en zonder bal vind ik hem niet razend snel. Attractief maar of hij de effectiviteit van Neres in huis heeft zullen we eerst nog moeten zien.
1 0