Fledderus: 'Franse interesse in Sierhuis verrast mij'

ThijsZwagerman, 29-01-2020 om 19:05, 5917 views, RTV Noord |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Mark Jan Fledderus heeft de concrete belangstelling van Stade Reims voor Kaj Sierhuis bevestigd, maar is wel verbaasd over de interesse van de Fransen. Sierhuis wordt momenteel door Ajax verhuurd aan FC Groningen en Fledderus, technisch directeur van de Noordelingen, reageert op de geruchten rondom een overgang van Sierhuis naar Frankrijk.

‘We moeten nu met Ajax in overleg. Ik moet zeggen dat de Franse interesse in Sierhuis mij verrast, maar wij hebben het eerste recht om hem te kopen, dus het is nu zaak om duidelijkheid te krijgen hoe het precies zit’, vertelt Fledderus aan RTV Noord.

FC Groningen heeft inderdaad het eerste recht om Sierhuis te kopen, maar kan pas komende zomer van dit recht gebruikmaken. De Telegraaf meldde eerder dat Stade Reims een miljoenenbod voor Sierhuis bij Ajax heeft neergelegd en om die reden gaan de Amsterdammers nu met FC Groningen in gesprek. Sierhuis maakte dit seizoen zes doelpunten en gaf drie assists in zestien competitieduels. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De Stift
Ik ben wel benieuwd naar wat Stade voor hem wil neerleggen. Overigens denk ik dat Sierhuis bij Groningen volledig op zijn plek is.
1 -1