‘Bod van 25 miljoen euro op Antony al eens afgewezen’

BartVeenstra, 29-01-2020 om 09:50, 10788 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In het recente verleden is een bod van 25 miljoen euro en een doorverkooppercentage van 25 procent op Antony afgewezen, zo meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. Om welke club het gaat is niet bekend.

Volgens Braziliaanse media hebben RB Leipzig, Borussia Dortmund en OGC Nice hun interesse in de Braziliaanse aanvaller al kenbaar gemaakt. Volgens Verweij is het mogelijk dat de vraagprijs uiteindelijk minder wordt, omdat São Paulo het geld nodig heeft.

Eerder meldden Voetbal International en het Algemeen Dagblad van de interesse van Ajax in Antony. Deze media spreken over een mogelijke transfersom van naar verluidt twintig miljoen euro.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Met de slagkracht van Ajax zal het geen probleem worden deze transfer.
0 0
ST
Lekker laten gaan. Wordt toch niks.
0 -1
036AFCA97
Denk dat we nu nog twee dagen geruchten krijgen en dat dan Leipzig serieus wordt hij binnen een halve dag naar hun gaat.

Op een of andere manier trekt Ajax bij grote transfers altijd aan het kortste eind.
7 0
mistermiyagi
Investeer nu gewoon 75 miljoen aan de zwak bezette posities..
Spelers als een Ziyech, Donny en een Onana gaan ook voor +/- 100 miljoen weg..
2 -2
Woodenshoe1
Neres heeft niets te doen, Overmars moet hem inzetten om deze speler over te halen!
5 0
DrFootball
Wie zegt dat dit niet is gebeurd?
0 -1
Flipper33
Ach die komt toch niet Ajax grijpt er toch elke keer naast door treuzelen !
5 -7
grannig mokum1
Precies, elke seizoen is zelfde, hij komt niet deze kant op
2 0
DrFootball
Wie zegt dat Ajax treuzelt en niet doorpakt?
1 0
Cruijffthebest
Antony, Carascal en Vertonghen, tjemig dat zou toch absoluut helemaal fantastisch zijn in de winterstop.
Als Marc dat voor elkaar krijgt, mag er een standbeeld van hem komen!
2 -2
vincent_DV
Maar waar gaat het het hele seizoen al mis bij Ajax? Toch gewoon het verdedigende blok op het middenveld? Alleen een periode toen Martinez en van de Beek er stonden ging het goed. JUIST daar heeft Ajax versterking nodig, maar ze doen er niks aan! In plaats daarvan huren ze Babel....
3 -1
AlexIbarra
We missen Ziyech, Neres, Labyad, Lang en Bandé maar jij snapt echt niet dat we een aanvaller huren?
0 0
Cruijffthebest
Antony is een aanvaller, Carascal een middenvelder en Vertonghen een verdediger, prima toch als je die 3 zou halen, NU!
0 0
De Stift
Excuus: dan Leipzig.
1 0
Heeren
Denk dat je een klein beetje met een rood/witte bril kijkt.
Staan eerste in de Bundesliga, zijn als eerst in hun poule door in de championsleague. Daarbij is het salarisplafond daar denk ik tweemaal zo hoog als die van ons in een hoger aangeschreven competitie.
3 0
MPAjax
het is geen leipzig rb maar fc red bull
0 -1
MPAjax
RB Leipzig 2016 en de opmars

Exorbitante transferuitgaven
Voor een club uit die uit de 2. Bundesliga is gepromoveerd, heeft Leipzig afgelopen zomer met bizarre transfersommen gesmeten. Er kwam geen euro binnen en er werd liefst 50 miljoen euro uitgegeven. Maar zelfs in de lagere regionen smeet de club al met geld. In de zomer van 2014, toen het van het derde naar het tweede niveau promoveerde, werd er zomaar 24 miljoen euro gespendeerd aan nieuwe spelers. Een jaar later, nadat de Bundesliga niet bereikt kon worden, nog maar eens 26 miljoen euro. Dit jaar spant de kroon, met uitgaven als 15 miljoen euro voor Keïta, 15 miljoen euro voor het relatief onbekende Championship-talent Oliver Burke, en 10 miljoen euro voor Timo Werner.
0 0
Ajax27
https://www.google.com/amp/s/www.espn.co.uk/football/german-bundesliga/story/4029702/why-rb-leipzig-is-the-most-hated-soccer-team-in-the-bundesliga%3fplatform=amp
1 0
Ajax27
Kak nieuwe app, zo vaak dat mn bericht wordt gepost... Ik was nog niet klaar. Achter het idee van Red Bull zit een enorm sterk meerjarenplan. Jij vindt het veel geld dat ze 15 miljoen voor iemand uit de Championship betalen? Ik weet niet of je het weet, maar ze staan 1e in de Bundesliga. En nog steeds is hun duurste aankoop slechts 20 miljoen geweest. Dat vrijwel iedereen in Duitsland de club haat omdat het een jonge club is waar veel geld is in gestopt. Maar niet zomaar een PSG of City waar aankopen van 80-180 miljoen volstrekt normaal zijn. Maar Red Bull is niet een of andere oliesjeik. Zij gaan ontzettend serieus om met de ontwikkeling van jonge talenten en zorgen voor faciliteiten die zich kunnen meten met de top van de wereld.
2 0
DeMeervanweleer
Hebben echt een goede scouting en ook idd, een sterk meerjarenplan. Alleen is het product dar ze verkopen rotzooi.
Slecht voor het lijf, slecht voor het gebit en slecht voor de geest, ik kan daarom ook geen sympathie voor ze opbrengen.
0 0
Ajax27
Gast... know your facts. De club is in 2009 opgericht door Red Bull. Zoals iedere nieuwe club in de laagste divisie begonnen. Ze hebben vanaf moment 1 ontzettend veel geld en energie gestoken in de jeugdopleiding en faciliteiten om jonge talenten goedkoop te kopen, koken dj
0 0
Woodenshoe1
En wat wil je hier precies mee zeggen?
0 0
De Stift
Komende zomer wordt het ongelooflijk lastig voor Overmars. Met name het vertrek van Ziyech opvangen wordt (haast) onmogelijk. Er moeten spelers worden aangetrokken die enorm veel creativiteit in hun spel hebben. Wat mij betreft is Stengs de eerste logische keuze. En verder? Geen idee. Odegaard was perfect, Olmo ook. Wat betreft die laatste had Overmars denk ik meer kunnen doen. AC Milan staat op het moment toch echt lager in de Europese pikorde dan Ajax.
2 -2
Ajax114
Stengs valt totaal niet op . Echt een gehypte speler en mijn inziens ongeschikt voor een hoger niveau . Ben bang dat in paniek weer miskopen gehaald gaan worden de komende zomer. Dan ben je straks al je verdiende miljoenen kwijt. Zo zonde.
3 0
Aspers73
Als ik goed naar Stengs kijk vind ik hem tekort komen. Stuntelige benen, vooral in Oranje viel hij mij op met een gebrek aan techniek tov spelers om hem heen. Anthony is niet opgepikt door Madrid
1 0
Schwalbino
Met vooruitwerkende kracht zeg ik alvast dat als het een topper wordt, we hem hadden moeten halen.
1 0
Joseph
Zie het toch niet gebeuren..
2 0
ajaxrulesz
Ik krijg hier een sterk Reinier gevoel bij.
1 0
RaynoFischer
Yeah right, we wachten maar weer af
0 0
zwollie
Mike, de spreekpop van faalazijntje.
3 0
ajaxxcied4life
There we go.....
0 0
Redrum
Nou succes dan Marc!
0 0
Jornnn
Bergwijn leverde toch ook fors minder op. Prijzen variëren per dag.
0 0