'Je wilt niet weten wat Sjaak allemaal roept'

FinnDekker, 28-01-2020 om 13:10, 7775 views, ELF Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dat Sjaak Swart nog altijd bloedfanatiek is, weet Simon Tahamata als geen ander. De oud-voetballer kan zich nog altijd opwinden wat betreft het spelletje, zeker als Ajax benadeeld wordt. Ook op De Toekomst gaat Mister Ajax af en toe nog tekeer, zo stelt Tahamata.   

'Je wilt niet weten wat hij dan allemaal richting de scheids roept. Ook dat is typisch Sjaak. Ik zeg altijd tegen hem dat ik wacht op de dag dat een scheids naar hem toe loopt en een rode kaart laat zien. Dat hij van het complex verwijderd moet worden. "Ben je gek?", zegt hij dan', aldus zijn oud-ploeggenoot, die eveneens nog dagelijks op De Toekomst rondloopt. 

'Sjaak heeft een hekel aan verliezen. Nog altijd. Als we met Lucky Ajax achter staan in de rust, gaat hij enorm tekeer. Dan kun je je maar beter gedeisd houden. Met Sjaak discussiëren heeft sowieso geen zin. Dat win je nooit', lacht Tahamata in gesprek met ELF Voetbal. 'Als er discussie is over wie in het midden moet (bij de rondo, red.), bepaalt Sjaak gewoon. "Ik bepaal de regels hiero", zegt hij dan.'

Tahamata kijkt niet op van het feit dat Swart nog steeds zo actief is op zijn leeftijd. 'Hij drinkt geen druppel alcohol, eet goed en beweegt veel. Bij Lucky Ajax komt de rest meestal een half uur voor de wedstrijd binnendribbelen. Sjaak is dan al een uur op de plaats van bestemming.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Hahaha fantastisch.
ten Hag moet Sjakie eens loslaten in de kleedkamer bij Ajax 1 als ze achterstaan.
0 0
31xAjax
Ik denk dat Erik daar net iets te slim voor is want dan zou ie zelf wel eens de volle laag kunnen krijgen....
0 0
Hagmag
Peptalk van Sjaak voor de selectie zou geen kwaad kunnen. Hoe beleef je een wedstrijd, wat gaan we doen? Willen we winnen ? Dan moeten we aan de bak etc. etc.
Sjaak wil dat wel doen denk ik.
4 0