Rondom: Brobbey in het Elftal van de Week

FinnDekker, 28-01-2020 om 15:35, 3408 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in aanloop naar een wedstrijd van Ajax best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen (voor app-gebruikers hier de link voor optimaal beeld en geluid).

Brobbey in het Elftal van de Week

Spits Brian Brobbey is opgenomen in het Elftal van de Week van de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller was vrijdagavond in Nijmegen belangrijk met twee goals tegen NEC. Beide goals vielen na rust. Na zijn wissel gaf Jong Ajax uiteindelijk de winst uit handen door in de slotfase goals van Anthony Musaba en Zian Flemming te incasseren. Aangezien de beloften niet wisten te winnen, werd de koppositie weggegeven aan SC Cambuur. 

Menzo krijgt een biografie in 2020

Maandag tekende Stanley Menzo een boekcontract voor een biografie, die in het najaar zal verschijnen in de boekwinkels. Nieuw Amsterdam meldt dat Mike van Damme de levensloop van de oud-doelman zal optekenen. Menzo speelde ruim tweehonderd duels in Ajax 1 tussen 1983 en 1994. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gebruikersnaam
zit daar ff niemand op te wachten
1 -8
AFCAMM
Ah, vandaar dat contract.
0 0
Ferd
Op jou wellicht niet. Maar op de biografie van Menzo wel. Die heeft wel vaak hele interessante dingen te zeggen. Waarschijnlijk boven jouw niveau en daarom zit je er niet op te wachten.
3 -1
gebruikersnaam
Nee juist eronder, daarom vind ik het niet interessant. Maar goed om te zien dat er toch wel een doelgroep voor is. Dat was dan een verkeerde aanname van mijn kant.
0 -4
gebruikersnaam
zit daar ff niemanf op te wachteb
1 -5