Geruchtenmolen: 'Ajax en São Paulo komen niet tot akkoord'

JesseTH, 31-01-2020 om 19:00, 103399 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De winterse transferperiode is weer open en dat betekent dat de geruchten omtrent de spelers van Ajax toenemen. Veel spelers van Ajax staan in de belangstelling van Europese topclubs, terwijl de Amsterdammers zelf ook zullen scouten naar nieuwe spelers. Volg de laatste geruchten hier, maar neem het af en toe met een korreltje zout!

Vrijdag 31 januari

'Ajax en São Paulo komen niet tot akkoord'

De transfer van Antony naar Ajax lijkt vrijdag geen doorgang meer te vinden, zo schrijft Globo Esporte. De Amsterdamse club zou op de laatste dag van de winterse transferperiode ingezet hebben op de komst van de Braziliaan, maar er werd geen overeenstemming met São Paulo bereikt. In februari kunnen de onderhandelingen voortgezet worden, maar dan wel over een transfer in de zomer.

'AS Roma aast op drietal spelers van Ajax'

Het Italiaanse AS Roma zou volgens La Gazzetta dello Sport azen op een drietal spelers van Ajax. De roze Italiaanse sportkrant schrijft dat de Romeinen interesse hebben in Jurgen Ekkelenkamp, Carel Eiting en Ryan Gravenberch. AS Roma wil zich daarmee focussen op de toekomst.

Donderdag 30 januari

'Neres kan rol spelen in transfer Antony'

David Neres zou weleens een rol kunnen spelen in een mogelijke transfer van Antony naar Ajax. Toen Neres in 2017 naar Ajax kwam, betaalden de Amsterdammers twaalf miljoen euro aan São Paulo, dat daarnaast een doorverkooppercentage van twintig procent bedong. In de laatste transferperiodes zag de Braziliaanse club Neres telkens bij Ajax blijven, terwijl er wel clubs waren die boden op de aanvaller.

UOL Esporte schrijft nu dat Ajax een hoger bedrag betaalt voor Antony, waarna São Paulo afstand neemt van het doorverkooppercentage rondom Neres. Mocht Neres daarna in de toekomst vertrekken bij Ajax ontvangt São Paulo nog altijd 3,5 procent van de transfer, omdat Neres zijn jeugdopleiding aldaar doorliep. 

 

Woensdag 29 januari

'Barça ontkent interesse in Tadić'

Bronnen rondom FC Barcelona hebben tegenover onder meer El Mundo Deportivo laten weten dat de club geen interesse heeft in Dusan Tadić. De aanvoerder van Ajax zou door vertegenwoordigers juist zijn aangeboden bij de topclub uit Catalonië. Eerder werd al duidelijk dat Ajax Tadić absoluut niet laat gaan, terwijl FC Barcelona klaarblijkelijk geen interesse heeft. 

'Ajax brengt bod uit op Antony'

Volgens Globo Esporte doet Ajax er alles aan om Antony nog voor het sluiten van de winterse transferperiode binnen te halen. De aanvaller kan al langere tijd rekenen op Amsterdamse interesse, maar nu zou de club zelfs al een bod gedaan hebben. De voorwaarden daarvan zijn vooralsnog onbekend. São Paulo, de club van Antony, zou haar pupil liever pas in de zomer zien vertrekken, maar een winterse transfer is niet uitgesloten.

Dinsdag 28 januari

'Barça richt pijlen op Tadić'

De mogelijkheid bestaat dat Dusan Tadić de kans krijgt om een droomtransfer naar FC Barcelona te maken. Volgens Gianluca Di Marzio, een Italiaanse journalist van Sky Sport, heeft de club haar pijlen namelijk gericht op de Serviër. Aanvankelijk was Valencia-spits Rodrigo degene die de Catalaanse club moest gaan versterken, maar de onderhandelingen verliepen dinsdag dusdanig stroef dat ze doorschakelden. Volgens de verslaggever was er al contact tussen Barça en kamp-Tadić en vliegt diens zaakwaarnemer woensdag naar Spanje.

'Chelsea wil Ziyech'

Volgens ESPN hoopt Chelsea zich aankomende zomer te versterken met Hakim Ziyech. De middenvelder annex aanvaller van Ajax moet de club uit Londen een creatieve impuls geven, als de transferban voorbij is. Ziyech maakte indruk in het tweeluik van de Amsterdammers met Chelsea in de Champions League. Reden voor Frank Lampard om hem als 'prioriteit' te zien. Manchester United zou ook gecharmeerd zijn, maar is volgens het medium minder concreet dan Chelsea.  

Maandag 27 januari

'Interesse van Fiorentina in Marin'

Volgens La Nazione, een regionale krant gevestigd in Florence, heeft Fiorentina interesse in Ajax-middenvelder Razvan Marin. Geschreven wordt dat ook al is de Roemeen niet de eerste keuze er mogelijk toch een poging wordt gewaagd in de laatste week van de transfermarkt. In Amsterdam komt Marin nauwelijks aan spelen toe.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FrankBeton
Wat een gehuil weer hieronder in het forum.

En ow ow ow wat is Overmars weer de gebeten hond.

Blijkbaar is iedereen hier vergeten dat we een jaar 5 a 10 geleden nog diep in een crisis zaten.

Sindsdien heeft Overmars onder andere, Ajax weer omhoog geloodst
2 -1
pieke
Dani Olmo voor 20 miljoen naar RB Leipzig.
Had ik ook wel een goede speler voor Ajax gevonden.
2 0
pieke
Dani Olmo voor 20 miljoen naar RB Leipzig.
0 0
Hagmag
Bakken met geld is er binnen gekomen. Geldpakhuis barst uit z'n voegen. Sierhuis ook weer gevonden geld.
Geld genoeg maar kwaliteit te weinig om te mogen of te kunnen verwachten dat Ajax-1 qua voetbal en resultaten in de schaduw gaat komen van de prestaties 2e helft vorig seizoen.
De selectie moet eerst volledig fit worden en hopen dat het noodlot weer niet gaat toeslaan. Daar kan je niet echt invloed op uit oefenen. Situatie nu: Ziyech, Blind, Neres geblesseerd en Ajax-1 blijkt zeer kwetsbaar.
Voortgang EL: De horde Getaffe zal eerst genomen moeten worden en die is groter dan men denkt.
Er heeft geen kwaliteitsinjectie a la Antony plaats gevonden dus de 1/2 finale EL is echt nog ver weg.
Finale KNVB beker tja dat zou mogelijk moeten zijn.
Kampioenschap 2019-2020 is een must ivm directe plaasting CL komend seizoen en dan kunnen de miljoenen weer binnen gaan stromen. Alles en iedereen fans van de Eitings, de Jongs en Ekkelenkampjes wrijven zich nu al weer in de handen. Echter het feest zal van korte duur zijn als Ajax niet bereid of in staat blijkt te zijn de verkoop van de TOPtalenten en eigen TOPspelers te doen laten vervangen zoals bijv een speler als Antony.
Dat alles heeft naar mijn idee te maken met die vervelende "kruideniers" mentaliteit en op het laatste moment nog wat te willen regelen.
Als men 100% overtuigd is van de kwaliteiten van die Antony en niet voor niets zitten meer Europese TOPclubs achter zijn handtekening aan, dan moet er maar wat geld bovenop gedaan worden of de vraagprijs betaald worden.
Over 2 a 3 jaar levert hij het dubbele op a la Neres.
Babel is en wordt dus de redder van Ajax in nood.
Ten Hagmag wel een een zwemvest meenemen in de Dugout voor Babel, want wat ik nu gezien heb, dreigt hij te verzuipen.
1 0
ajaxrulesz
Overmars kennende wacht hij eerst tot de nodige miljoenen binnenzijn. en dan raadpleegt hij een keer de scouts. Laat de trainer zijn wensen kenbaar maken. Pro actief handelen blijft een kritiekpunt bij overmars. Op ast wordt er ook structureel geklaagd dat er niets is bijgekomen deze periode en volkomen terecht. In juni volgd er een kleine leegloop waar nog niet op is geanticipeerd.
0 0
VeChain
Het kan niet altijd feest zijn. Bij toppers zoals Marin, Alvarez, Magallan, Kristensen, Bande en Siem de Jong waren ze telkens wel op tijd.
2 0
mcatarinob
Doeoeoeoen, het kan nog!!
0 0
Mokum31
Tja als dat het verschil is op zo een bedrag leg dan nu ook die 5 mil erbij als je overtuigd bent
0 0
AFCAU
VI brengt het nu ook naar buiten. Zou wat zijn in 2,5 uur tijd, bod nog even verhogen met 2/3 miljoen.m, is het zo rond.
0 0
MPAjax
dat is meer een disney gedachte, dusnie
0 0
036AFCA97
Driessen zegt ook bij VI; Ajax moet er gewoon nog even 5 miljoen bijgooien.

Hahahahah
0 -2
ajaxminimax
Ik denk dat in dit geval 5 miljoen ook niet genoeg is
0 0
036AFCA97
Zou het wel mooi vinden als Overmars nou morgen eens in een video uitlegt hoe zo’n proces met Antony nou gaat. Waarom zo laat, waarom er zo weinig gecommuniceerd wordt, waarom het altijd zo lang duurt etc. Ben erg benieuwd en mocht hij er een duidelijke uitleg voor hebben denk ik dat mensen ook meer begrip hebben. Vraag me alleen af of er een goede uitleg is..

Ik vind nog steeds dat je met Sanchez en Frenkie niet kan goedpraten dat Pierie, Magallan, Marin, Alvarez, Siem, Babel zijn gehaald en dat Veltman de vervanger van De Ligt is op sit moment. Oke, Alvarez was gehaald maar kennelijk is hij niet goed genoeg en anders stond hij er wel in.
2 0
Cupmetgroteoren
Overmars heeft helemaal niets te verantwoorden naar een stel verwende supporters die van alles eisen maar zelf niet aan de onderhandelingstafel zitten.
2 0
Santiago
Dat ze niet communiceren is niet zo raar. Het gaat de fans en de media niks aan zolang er niks rond is.
0 0
Redrum
Klopt, maar het is wel leuk als je af en toe een deal rond krijgt dan. Als je continu overal naast grijpt en je geeft geen uitleg, dan verlies je wel in heel rap tempo je krediet. Dat hij Alvarez en Marin heeft weten binnen te slepen is leuk, maar die blijken dan ook totaal waardeloos te zijn.
2 -2
Duif63
Na Richarlison kwam Marc ineens met Dennis Johnsen op de proppen. Ik hoop niet dat nu over een uur het bericht komt dat Ajax rond is met Mitchell van Bergen.
1 -1
Jelephi
Freek Jansen meldt dat het niet doorgaat. Weliswaar dezelfde Braziliaanse bronnen als velen hier.

Gaat niet door joh. Aub houd op met ijdele hoop. Marc is wederom te laat.
2 -1
ajaxminimax
Freek Jansen meld dat het deze winter niet lukt, maar Ajax blijft doorjagen en ze zullen dus nog blijven onderhandelen met Sao Paolo.
1 0
AFCAU
Schrijf ‘klinkt het zowel vanuit Brazilië als Amsterdam’ Dus niet alleen gebaseerd op de verhalen uit Brazilië.
0 0
Redrum
Natuurlijk gaat het niet door. Marc komt voor de sier nog even in actie vlak voor het einde, maar Ajax heeft nooit de intentie gehad om nog een speler te kopen. Afgelopen seizoen was in alle opzichte een zeldzaamheid. De komende jaren krijgen we gewoon weer hetzelfde voor onze kiezen als alle jaren hiervoor. Al die mooie praatjes over de aansluiting zoeken met de Europese top zijn niks waard. Het vermogen blijft groeien en de selectie wordt met het jaar armoediger. Dat is de enige realiteit waarvan we ons verzekerd kunnen wanen de komende jaren.
4 -2
AFCAsphere
Je geeft hier wel een treffend voorbeeld van een bipolaire stoornis. Het ene moment wordt er gezegd dat Ajax de wereld gaat veroveren en een aantal maanden later staan we op de rand van de afgrond, omdat we het nalaten om een 19-jarig talent voor een recordbedrag te kopen, die de meesten overigens alleen kennen van YouTube compilaties. Wat een melodramatische comment zeg. En het is jammer genoeg niet eens de enige hier.
2 -1
Jelephi
Waarom ben jij fan van Ajax
1 -1
Flipper33
giovanni manson ribeiro Horen we ook al niks meer over
2 0
MNJ7
Jammer maar dit was te verwachten en heb eigenlijk ook liever dat we 30 miljoen neerleggen voor Ihattaren.

In de zomer hopelijk :
Tagliafico + 40 miljoen (bijna 100% dat die gaat)
Van de Beek + 55 miljoen
Ziyech BLIJFT
Onana BLIJFT

Van Aanholt - 10/15 miljoen
Ihattaren - 30 miljoen
Vertonghen transfervrij

0 -4
vincent_DV
Wel apart dat nog geen enkel Nederlands medium iets heeft gemeld of het wel of niet door gaat... dan lijkt het alsof ze nog wel bezig zijn.
1 -1
SamW
Fox meldt dat ze naast Antony grijpen.
0 0
Flipper33
Alleen voetbalprimeur
0 0
Jortjuh14
Wel vreemd. Ik denk vooral dat ze bezig zijn met het bevestigen van het nieuws. Later deze avond zullen ze wel een tweet eruit gooien.
0 0
Flipper33
Die komt helemaal niet Antony en Sao Paulo zijn van mening dat zijn waarde alleen maar kan stijgen volgende transferperiode.. en Denk dat die jongen ook niet zit te wachten op de kou en een klote competitie en een half jaar wennen bij Jong Ajax !
1 -1
MPAjax
zou bijna zeggen dat anthony op haar lijkt :

https://www.sbnation.com/lookit/2017/2/5/14514466/beyonce-super-bowl-halftime-how-photos-lmao-never-forget
0 0
AFCA1996
Wie gaan er deze zomer allemaal vertrekken? Donny, Onana, Ziyech, Tagliafico, Neres, Veltman middelmaat/ontevreden spelers: Alvarez, Marin, Siem. Ajax had al onvoldoende geanticipeerd op het vertrek van De Ligt, De Jong en nu lijken ze het weer te doen. Volgend seizoen met Varela en Ekkelenkamp in de basis
3 -2
ajax4ever01
Ja bizar he, ten opzichte van vorig seizoen zijn we er kwalitatief op achteruit gegaan. In de heeft Marc zijn huiswerk ook deze transferwindow niet goed gedaan.
2 0
AlexLitmanen10
Erg jammer dit. Beetje erbij en vanaf de zomer hier laten spelen.
Niet opgeven Marc!
1 0
Bijgoochem
Haha de meesten hier hadden twee dagen geleden nog nooit van die jongen gehoord, die eikel van de telegraaf twittert er wat over, we gaan allemaal YouTube filmpjes kijken en plotseling is Overmars weer de slechtste TD die we ooit hebben gehad omdat we hem niet hebbebn gekocht voor 30 miljoen.
3 -4
MPAjax
als je het grappig bedoelt kan ik er wel om lachen anders kijk hier eens naar, de mensen die hier regelmatig op het forum zitten weten dit ook :

https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/124661/ajax-heeft-serieuze-interesse-in-antony
2 0
Flipper33
Volgens mij is het niet eens serieus geweest anders stond het wel bij hoofdnieuws en niet bij bijzaken en geruchten..
1 -1
Bky
Precies, waarom zeik je dan zo?
2 -2
fc Barcelona_ke
niemand van Nederland meldt dat niet doorgaan. telegraaf, AD, freek jansen, mike verweij.. die Braziliaans, Mexicaanse Argentijns sites weten wij niet welke wij moeten geloven.
globe is een betrouwbare site volgens jullie..
0 -1
driesterren***
We worden hier alleen maar gek gemaakt! En we trappen er iedere keer weer in, leuk vermaak maar we zien het graag anders! De 1 weet het beter dan de ander.
2 -2
de_pitbull
Pereiro voor maar 2,5 miljoen naar Cagliari… Ik weet dat hij van PSV komt maar blijf het toch een gemiste kans vinden.
2 -2
ram
Dat is inderdaad wel heel weinig voor een potentieel hele goede speler. Maar ik weet niet hoor... het is wel een hele zachte luie en wisselvallige gast.

Voor dat bedrag zou je erop kunnen gokken als back-up. Maar ik geef dan net zo goed de eigen jeugd de kans.
0 0
MPAjax
bankzitters genoeg, dat is het probleem niet
0 0
Bky
Pereiro heeft een ondergrens van hier tot tokio en het lijkt mij een vervelend mannetje.
0 0
036AFCA97
Over een paar uur horen we dat Antony heeft getekend bij Dortmund, maar gelukkig heeft Ajax snel doorgeschakeld en Viktor Fischer teruggehaald want die kent het Ajax spelletje al zo goed.
3 -2
MPAjax
nog maar een paar uur .. dit is waarmee we het gaan doen ..
0 0
de_pitbull
Dat is jammer voor Sao Paolo want die hebben het geld harder nodig dan wij Antony.
2 -1
WZAWZDB14
Dit kan een onderhandelingstactiek zijn van Marc, Sao Paulo heeft het geld hard nodig en kan hierdoor op het laatste moment miss nog overstag gaan
0 -3
Jelephi
Nog 3,5 uur te gaan met papierwerk en medische keuring.

U gelooft in sprookjes?
3 -2
WZAWZDB14
Ik zeg toch niet dat ik denk dat het alsnog gaat gebeuren? Tevens zeg ik ook niet dat dit een goede zet was...
0 0
Danos
Je kan nog een deal maken ovb een medische keuring
2 -1
Jelephi
Dat kan niet. Je moet papierwerk in orde hebben voor de KNVB, dat is onherroepelijk.
1 -1
Jelephi
BREAKING: SAO PAOLO EN AJAX NERGENS OVER AKKOORD

Aldus Verweij
1 -2
fc Barcelona_ke
Overmars gebruikt ons om spannend te houden!
0 0
Cruijffthebest
Was het een zoethoudertje richting ons als supporters of gewoon weer te laat????
Misschien toch nog even snel Spurs bellen en Vertonghen halen?
1 -4
Danos
Want Marc brengt naar buiten we onderhandelen om Anthony binnen te halen?
2 -1
Good Luck
Doe een open sollicitatie op de functie van Marc!
2 -1
Cruijffthebest
Waar kan dat?
1 -2
Bocarra
Het is mij een raadsel waarom de onderhandelingen zo laat starten. Het komt allemaal zo amateuristisch over....
2 -3
Danos
Wie zegt dat? Kan zijn dat ze al heel lang bezig zijn, je hebt met meerdere partijen te maken.
Wat wil de andere club de speler of zaakwaarnemer.

2 -1
ajax4ever01
Typisch Ajax he
1 -3
Redrum
Ik ben er inmiddels wel vrij zeker van dat het niet alleen amateuristisch overkomt, maar dat het ook simpelweg amateuristisch is. Er zijn nu inmiddels meerdere voorbeelden waarbij Ajax gewoon te laat in actie komt. Ook nu weer, ze volgen die gozer zogenaamd al lange tijd, maar pas 1 dag voor het verstrijken van de transferdeadline brengen ze een bod uit. Waar heb je dan in vredesnaam al die tijd op zitten wachten?
2 -4
ajaxminimax
Dat vraag ik mij inderdaad ook af. Ik wil Ajax in deze zaak niet helemaal afvallen, maar zo laat in actie komen is wel iets waar terecht vragen over gesteld mag worden
2 0
Mokum31
Komt vd zomer ook niet
2 -1
Joseph
Natuurlijk niet, Ajax heeft zich weer laten gebruiken om een speler extra in de markt te zetten.
2 -1
ajaxminimax
Je moet het hele braziliaanse artikel lezen, dan wordt het verhaal duidelijk. Gewoon even door google translate heen halen. Sao Paolo heeft dit ook in overleg met Antony gedaan. En als je nagaat dat Dortmund 15 miljoen bood en Ajax direct 25 dan mag je niet echt over Ajax klagen
3 0
Jelephi
Net goed vertaald gekregen en er staat helemaal niets over Antony zelf. Antony zelf staat open voor vertrek alleen Sao Paolo en Antony zijn het niet eens over vroegtijdig vertrek bij 20% aan transfersom voor Antony. Goed lezen of niks zeggen.
1 0
Gecko
Speler wilde dus zelf niet?
2 0
ajaxminimax
Er staat eigenlijk dat Sao Paolo in overleg met Antony heeft besloten om nog een halfjaar te wachten omdat ze denken dat de waarde verder omhoog gaat. Ook wordt er geschreven dat de relatie goed is tussen Ajax en Sao Paolo. Een definitief nee is het niet.
1 -1
MM1974
Stelletje sukkels hier op showtime ik zeg die komt niet krijg ik 3 minnetjes,zo zie je maar weer blijf realistisch, KOMT NIET !!!
0 -11
roodwit007
laat je toch niet kennen man , ik lach er om altijd
2 0
amthree
Dat je je druk kan maken over minnetjes, grow up...
4 0
Bky
Poah, heb jij die 3 minnetjes even voor schut gezet. Die zullen wel twee keer achter hun oren krabben. Goed gedaan!
3 -1
MelleAfca
Als je 46 jaar oud bent dan heb je toch wel andere dingen om je zorgen te maken dan 3 minnetjes?
5 0
Cupmetgroteoren
Verlaagd testosterongehalte en onder de plak bij moeder de vrouw. Dan krijg je passief-agressieve mannen die stoom afblazen op forums.
0 0
AjaxHoorn
Haha wat een stel sufferds hier.

Marc Netto ga je schamen etc. Ajax heeft al meer dan 50 miljoen in de zomer uitgegeven. Ontspan even zeg.
1 -7
Jelephi
En hoe. Marin, Alvarez en een kabouter die achterin alleen tegen de kleintjes wat klaarspeelt.

Wat een investeringen.
1 0
Jortjuh14
Zitten toch aardige missers tussen ben ik van mening. Die bij elkaar toch 42 miljoen gekost heeft, uitgaande van Magallan (winter ik weet, maar was voor toekomst gehaald), Pierie, Marin en Alvarez.
2 0
Redrum
Precies, het grootste gedeelte van die 50 miljoen is volledig weggegooid geld gebleken. Wat is het dan waard dat je zoveel hebt uitgegeven? Ik kan ook elke week 100 euro aan eten uitgeven, maar als ik het vervolgens direct in de wc flikker dan kom ik nog steeds om van de honger.
1 -1
Jortjuh14
Heel jammer. De marktwaarde gaat de komende half jaar wel omhoog van Antony. Denk ook dat Ajax daarom in de zomer ook volledig achter het net vist. Andere clubs zullen eerder het risico nemen om het gewenste bedrag over te maken...
1 0
fc Barcelona_ke
of moet ze deze week snel pakken! antony speelt aardige potje met Brazilie U23 afgelopen weken. als brazilie gekwaliciteerd voor Olympsch spelen, dan zijn wij kansloos als wij ergens in zomer hervatten met gesprek!
1 0
Jortjuh14
Precies. Jij snapt het.
0 0
Harrie Nak
Jammer, die gaat komende zomer dus ergens anders heen.
1 -1
Spectre
Ja die gaan we niet meer in een Ajax shirt zien :(
1 -1
afca4eva
Jammer maar was te verwachten..
1 -1
ST
Gelukkig. Veel teveel geld.
3 -2
iammike
Nu was het ideale moment. In de zomer heeft die weer een hele aanpassingstijd nodig en die is er dan niet. Dan maar wat meer betalen voor Stengs!
0 -6
Bky
Heb je Stengs de afgelopen 15 wedstrijden wel zien voetballen?
2 0
Jortjuh14
Mag hopen dat Ajax hem links laat.
0 0
Redrum
Je verwacht dit gewoon niet he. Je legt verdomme één dag voor het verstrijken van de transferdeadline een bod neer en nog blijkt het niet op tijd te zijn. Hoeveel eerder moet Ajax dan in actie komen? Twee dagen voor het verstrijken van de deadline of soms nog eerder?
0 -1
Joodhannus73
Overmars faalt wederom... Leg toch godverdomme 10 miljoen meer op tafel... We hebben geld zat!!!
1 -8
Ajacied33
Hoe gingen de onderhandelingen verder ? Jij kan het ons vertellen, aangezien je er bij was...
1 0
ajaxminimax
Hij was er in fifa bij...
1 0
Ruff Rhythim
Jij weet ook echt wat er allemaal gebeurd he?
1 0
ajaxminimax
Het is geen Fifa....
3 0
Radie125
Mooi veels te veel geld voor een jeugdspeler. We hebben in onze jeugd ook prima spelers.
2 -5
Eastwood
Er werd ook veel te veel ruchtbaarheid aan deze mogelijke transfer gegeven. Ajax kan beter achter de schermen zaken doen en dan out of the blind naar buiten komen dat een speler is aangekocht.
0 -1
ajaxminimax
Dat wil Ajax ook echt wel, maar tegenwoordig hou je zulke transfers moeilijk geheim...
2 0
SPLNDD
Dat er interesse is in deze speler lekt natuurlijk niet via Ajax uit.

Dat komt via zaakwaarnemers of de verkopende club wereld in (om er een betere deal uit te slepen/de prijs op te drijven).
2 0
RayJordaan
Het zal eens niet..
1 0
AltijdGelijk
Ajax transfers the movie part 5
2 0
Babangida83
Wat ik mis in dit hele verhaal is het akkoord met de speler. Als dat er niet is, dan kunnen die onderhandelingen nog wel even duren.
0 0
Joseph
Dat die "transfer" al zo in het nieuws kwam was genoeg bevestiging dat het niet zou lukken.
2 0
Flipper33
Ze moeten de fans ergens mee zoet houden weet je onderhand toch ?
2 0
Joseph
De meeste afgeronde transfers naar Ajax zijn niet in het nieuws gekomen voordat het definitief was.
1 0
Jelephi
Dat je het uiteindelijk teveel geld vind kan ik me voorstellen maar waarom jezelf altijd profileren als een partij die uitzonderlijke talenten wil stallen zonder dat je echt de hoofdprijs wil betalen. Bij Neres was het louter geluk dat hij zo uit de verf is gekomen maar daar stond niemand van de absolute top als concurrent bij de onderhandelingen. BIj Lainez ben je afgetroefd door een spaanse subtopper en bij richarlison (inmiddels 100 mil waard) ben je afgetroefd door een Engelse laagvlieger.

Denk echt dat het een kwestie van willen betalen is.
3 -1
DUDE92
Everton vraagt 100m, dat is anders dan zijn waarde.
1 -1
ajaxminimax
Richarlison kwam door de RvC...
4 -2
Bky
Grappig dat je bij Lainez dan niet zegt hoeveel hij nu waard is.
3 -4
Jelephi
Lainez zou een miskoop zijn gebleken maar wel aanbevolen door de scouting. Net als alvarez. Ook veldmate en van der zee maken fouten.
2 -1
Flipper33
En toch denk ik dat Lainez bij Ajax prima zou doen.
0 0
NelsonAFCA
Waar blijven die kanonnen?
1 -3
Radie125
die waren er tijdens Juve en spoten water
2 0
Toon meer reacties