Van de Beek: 'Iedereen zet tegen Ajax stapje extra'

JesseTH, 26-01-2020 om 19:05, 2449 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Donny van de Beek is van mening dat Ajax er elke week op voorbereid moet zijn dat de tegenstander vol gas geeft tegen de landskampioen. Het spelen tegen Ajax brengt krachten los bij de opponenten en daarmee moet de ploeg om kunnen gaan.

'Dat is elke week zo. Iedereen zet tegen Ajax een stapje extra, dat is gewoon zo', spreekt Van de Beek tegenover AT5. 'Maar dat weten we al jaren. Dat doet FC Groningen, maar ook veel andere clubs. Daar moet je gewoon mee omgaan. Als je daar niet mee om kunt gaan, is dat niet goed.'

De nederlaag van zondag is niet alleen voor de spelers van Ajax een domper, ook voor de afgereisde fans komt het hard aan. Van de Beek kan niet ontkennen dat zoiets dergelijks hem bezighoudt. 'Zeker weten, dat is gewoon klote. Met een vol uitvak wil je goed voor de dag komen. Dat was niet het geval.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
En al jaren is het zo dat Ajax de wedstrijd in één helft denkt te kunnen beslissen in de Eredivisie. Nou,nee dus. Vanaf de aftrap het gas erop en met de juiste instelling en vooral juisteopstelling en niet met blinde vlek De Jong. TH stelt hem steeds op omdat hij in gedachten hoopt dat hij de kwaliteiten van Frenkie krijgt.
0 0
ddkoning
dat is al 100 jaar en steeds gaat het weer fout
0 0
blessure
De karakterspelers , liepen vandaag bij FC Groningen.
O.a twee ex AJAX spelers!
1 0
ajax4ever01
Donny je gaat volgende week presteren of je kan de komende weken erna gaan banken wat mij betreft.
0 -1
TontoKarnaggel
Ja, Donny, dat weten we allemaal en dat weten we al jaren. Waarom lijkt het dan altijd dat jullie compleet verrast worden door die inzet en hebben jullie daar nog steeds geen antwoord op?
1 0
Cupmetgroteoren
Van de Beek is een nuttige speler voor clubs als Spurs, Leipzig, Dortmund. Men heeft de neiging om 'm enorm te hypen, en dan kan ie niet aan zulke belachelijke verwachtingen voldoen. Ook de jong en de ligt hebben het zeer lastig bij grote clubs. De spelers die het bij grote clubs maken zijn de échte supertalenten: suarez, zlatan, davids, sneijder, etc. Ook van der vaart maakte het niet bij een grote club, eriksen ook niet. Dus zelfs de grootste talenten hoeven het niet te maken. Laat staan van de beek. De laatste tien jaar zijn er maar twee supertalenten geweest, namelijk nouri en nu ünuvar. Van de beek en de jong waren waterdragers van nouri. Die gaan het beiden niet redden bij een topclub helaas.
2 0
insectenverdelg
En dat doe jij niet tegen Juve en Real? Zo werkt t Donny. Deal with it.
1 0
B.dykstra
Het ligt maar aan één ding en dat is arogantie
0 0
B.dykstra
Dat weet je toch al jaaaaaaaaaren,en waarom stellen jullie je daar niet op in,elke keer hetzelfde jullie kregen je eerste kans pas in de 65 minuut
2 0
ddkoning
babel 1ste helft vond ik ook een kans
0 0
Boer Gijs
Zet zelf dan 2 stappen meer
3 0
Labrador
Donny was de enige die zichtbaar baalde na afloop. De enige die ff het uitvak kwam opzwepen na de 2-1.
0 -1
LL
Ben je topclub voor Donny... zwak argument. Heeft Liverpool last van, Bayern, Juventus, etc. Tadic liep hier ook al over te piepen. Is niks nieuws, dus deal er maar mee.
2 0
Frank1978
Weet je van tevoren inderdaad en al jaren. Blijft daarom toch raadselachtig dat je zo zwak aan dit duel begint.
2 0
stefanwillem
En jij een stapje minder.
1 0
Bky
Van de Beek zet altijd graag een extra stapje zodat hij niet aanspeelbaar is, zeker op het moment dat hij de kar een beetje meer moet gaan trekken.
1 0