Ünüvar geniet nog steeds na: 'Ziyech is trots op me'

BartVeenstra, 25-01-2020 om 16:00, 7763 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar is enkele dagen na zijn officiële debuut voor Ajax nog altijd vol trots. De talentvolle middenvelder kreeg in de afgelopen dagen veel felicitaties en complimenten. Zo ook van zijn grote voorbeeld, Hakim Ziyech. 'Het was een bizarre dag. Ik zat in een soort roes, maar zal het nooit meer vergeten.'

Ziyech kan gerust gezien worden als 'de mentor' van Ünüvar. De ervaren middenvelder, die tien jaar ouder is dan Ünüvar, helpt de jongeling van Ajax veel. 'Hakim had een video op Instagram gezet waarin hij mijn goal vierde en achteraf zei hij in de kleedkamer dat hij trots op me is. Een heel mooi moment', spreekt het talent vol trots tegenover Voetbal International.

Ook van trainer Erik ten Hag heeft de aanvallende middenvelder complimeten gekregen. 'De trainer zei dat ik me moest realiseren hoe bijzonder het was en dat ik niet moest vergeten er volop van te genieten. Dat heb ik zeker gedaan, dat doe ik nog steeds, maar nu wil ik doorpakken. Ik wil het komende half jaar zoveel mogelijk minuten maken, al besef ik ook dat dat misschien lastig wordt.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint in Groningen? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Jonge spelers voelen zich welkom in het eerste door Ziyech. De tijden dat een nieuweling ff een flinke tackel kreeg op de eerste training van de oude garde zijn wel voorbijm.
2 -1
Ajax27
Ja dat is voorbij.... al zo'n 30 jaar.
0 0
RuffRhythim
Hakim houdt ervan om een mentor te zijn voor die jonge jeugd. Ook daar is hij echt een hele fijne vent in.
5 0
Ajax95Duivendrecht
Hakim is gewoon een topgozer, zowel op als buiten het veld.
0 0
JariHeijden
Hakim doet dat erg goed. Hij weet heel goed wat zij status is een gaat daar als een echte grote meneer mee om. Mooi!
3 -1
MNJ7
Hopelijk de nieuwe mister Ajax zal toch prachtig zijn man , hij heeft het hier goed speelt altijd voor het kampioenschap en Europees tellen we tegenwoordig ook mee.
4 -1