'Zo extreem als het publiek nu deed, had ik niet verwacht'

BartVeenstra, 23-01-2020 om 08:15, 6856 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar is enorm blij met hoe het Ajax-publiek reageerde op zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Onder luid applaus en gejuich werd de talentvolle middenvelder begroet in de Johan Cruijff ArenA toen hij debuteerde in het bekerduel met SV Spakenburg (7-0).

Ünüvar bekroonde zijn debuut met een treffer en dat is dan ook het mooiste moment van de avond. 'Maar toen ik aan het warmlopen was, toen ik het veld inliep en bij elk balcontact....hoe het publiek dan opveert', begint de zestienjarige bij Ajax TV. 'Ik had wel verwacht dat het publiek het zou doen, want ik had van Sontje Hansen al verhalen gehoord, maar zo extreem als het publiek nu deed, had ik niet verwacht. Het was echt mooi.'

Zijn debuut luisterde Ünüvar op met een benutte penalty. 'Ik ben altijd wel redelijk koeltjes bij een penalty, maar er komt hier wel iets meer spanning bij kijken dan bij de O19, haha', aldus de middenvelder, die na zijn treffer naar zijn ouders zwaaide. 'Mijn ouders zaten in het familievak. Bij elke goal kijk ik altijd even naar hen ja, ook in de Arena.'

Na afloop van de wedstrijd wilde een speler van SV Spakenburg shirtje ruilen, maar voor Ünüvar was dat geen optie. 'Het is mijn debuutshirt en ik heb gescoord, dus ik houd hem voor mezelf', lacht Ünüvar, die zich nu verder wil ontwikkelen. 'Sterker worden, honderd procent geven op de trainingen en minuten maken in Jong. En dan hopen op steeds meer minuten in 1.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DT10
Ik heb het gevoel dat we heel veel plezier gaan beleven aan de generatie die eraan komt. Geweldig om te zien hoeveel talenten er rondlopen, in de leeftijd tussen de 16 en 21 jaar!

Eiting, Lang, Ekkelenkamp, Schuurs, Botman, Pierie, Dest, Traore, Gravenberch, Hansen, Brobbey, Taylor, Unuvar en dan vergeet ik er nog een heleboel..
0 0
Van Reenen
Ik kan dat gevoel wel met jou delen. De gebroeders Timber en Taylor horen hier eigenlijk ook wel bij en misschien zie ik nog wel iemand over het hoofd.
0 0
ajax4ever01
Prachtig zo'n debuut voor die jongen maar laten we wel rustig aan doen met hem geef hem de tijd want hij is nog erg jong maar dat het een topper kan worden is zeker als je zijn kwaliteiten nu al ziet.
0 0
Ajax meister
Mooi toch, uitverkocht stadion, topsfeer en dat tegen een amateur ploeg. Er zijn volgens mij maar weinug clubs die dat kunnen evenaren.
0 0
Ajax27
Ajax 4 jaar geleden ook niet. Heeft alleen maar te maken met de Europese successen van 2017 en 2019. Als je dadelijk een paar magere jaren krijgt zul je zien dat die wachtlijst van 30.000 man heel snel kleiner wordt en dit soort wedstrijden gewoon maximaal de 1e ring vol krijgen.
1 0
Web
Super leuk voor hem
Maar laten wij niet met zijn allen doorslaan
Unuvar is nog lang niet zo ver als Ihattaren van PSV, die is fysiek zo veel sterker
Deze jongen ( heeft ) had zelfs nog moeite om de volle 90 minuten in de O19 vol te maken
Geef hem aub de tijd, en op de bank bij het eerste mag nooit ten koste gaan van speelminuten in Jong, daar moet hij sterker en conditioneel beter worden, tegen een amateur club leuk om er gebruik van te maken
5 -7
Suarez16_
Nou ik weet niet of je ihattaren ziet voetballen, maar dat is ook echt een momentenvoetballer met 3 leuke passes en een panna. Hij is 1 van de grootste problemen bij psv omdat hij niet mee omschakelt. Sjokt altijd achter zijn man aan. Maar dat is een soort heiligschennis als je dat zegt, want hij heeft 3 leuke momenten die een houthakker als rosario niet heeft. Groot talent, maar die paar momenten zou Unuvar over 1,5 jaar ook wel kunnen (aangezien mo 1,5 jaar ouder is).
0 -1
Web
Maar ik zeg ook niet dat hij niet zo goed kan worden
Alleen maar dat hij nog niet zo ver is
Over 1,5 kan hij wel beter zijn?
Ihattaren is nu verder zeg ik, en dat hij fysiek sterker is ( op dit moment )
Als hij terug sjokt is een ander verhaal, daar is een trainer voor.
1 -1
masterrr
Tuurlijk heeft die jongen tijd nodig, maar hij komt er wel aan, dat is duidelijk
1 0
Ajax meister
Wat heeft iedereen toch met die psv-speler!!, wil je zo graag in je kont gebonkt worden door dat mannetje? Kijk gewoon lekker naar Ajaxspelers en de rest is gewoon niet boeiend.
2 -3
Ferd
wat heb jij toch met kont bonken? Is dat je favoriete hobby, in je kont gebonkt worden?
1 -2
FC Scoorgasme
Hahaha heb zit in de trein en moest hardop lachen toen ik je reactie op Ajax meister las.
0 0
FC Scoorgasme
*ik zit
0 0
JGAjax
Klopt,het duurt nog wel een hele tijd voordat deze jongen er klaar voor is. Hij heeft zijn fysiek niet mee en ook niet de pure snelheid. Wel zullen het zien.
1 -1
jaripettersson
Bedankt dat jij het enthousiasme van mensen even komt temperen met verstandige teksten. Zitten mensen echt op te wachten. Je kan ook even lekker genieten.
6 -2
Jaridebeste
Prachtig! Ik heb genoten. Het is je van harte gegund!
2 0