Ünüvar: 'Ziyech kwam in kleedkamer gelijk naar me toe'

BartVeenstra, 23-01-2020 om 07:20, 12404 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar ziet in Hakim Ziyech een van zijn grote voorbeelden bij Ajax. Woensdagavond maakte Ünüvar zijn debuut tegen SV Spakenburg en dat leverde na afloop van die wedstrijd een mooie felicitatie op van Ziyech.

'Hakim is binnen de club een groot voorbeeld voor mij', stelt Ünüvar in gesprek met FOX Sports. 'Zijn trap en zijn inzicht... Hij kan makkelijk iemand één-op-één zetten, een doelpunt maken en hij werkt heel hard. Hij is natuurlijk een fantastische speler.'

Ook achter de schermen is Ziyech enorm waardevol voor Ünüvar, zo vertelt hij vervolgens. 'Op de trainingen helpt hij mij ook veel. Als zo'n grote speler binnen het elftal dat doet, is dat wel lekker. Net in de kleedkamer kwam hij ook gelijk naar mij toe. Hij zei: "gefeliciteerd en op naar meer". Dat is heel mooi van hem.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Promes kan op dit gebied heel veel van Ziyech leren.

Wat is Hakim toch een goed mens.
0 0
FreddyAX
Een van de redenen waarom Ajax het contract van Ziyech wat mij betreft verbetert en hem behoudt voor ons.
Hij heeft een prima uitstraling op die jonge gasten en speciaal op jongens van Turkse en Marokkaanse komaf, hij is een lichtend voorbeeld voor ze en dat is heel goed voor ons.
2 0
Van Reenen
FreddyAX helemaal met jou eens. Grote klasse van Hakim, maar dat zag je ook al van dat jongetje op het veld bij en in Lille.
0 0
DT10
Ik heb het gevoel dat er nu echt een hele goede generatie gaat doorstromen vanuit de jeugd. Het is geweldig om te zien hoeveel talent er op het moment rondloopt tussen de 16 en 21 jaar. Ik denk dat we hier nog heel veel plezier aan gaan beleven!
2 0