Schuurs opgenomen in het Elftal van de Week

FinnDekker, 21-01-2020 om 15:20, 6193 views, KKD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dat Perr Schuurs de Keuken Kampioen Divisie ietwat is ontgroeid blijkt eens te meer uit zijn positie in het Elftal van de Week van de Eerste Divisie. De verdediger vindt zichzelf terug in de hart van de defensie van de samengestelde opstelling. 

Zijn aanwezigheid heeft Schuurs te danken aan het duel met FC Dordrecht van afgelopen maandag. De rechtspoot mocht wegens weinig minuten bij het eerste weer eens opdraven bij de ploeg van Mitchell van der Gaag. Jong Ajax hield mede door zijn uitstekende verdedigende acties de nul achterin. Uiteindelijk werd er met 2-0 gewonnen.

Schuurs is overigens de enige Ajacied in het elftal. FC Volendam is met Nick Doodeman en Gijs Smal de enige club met meer dan één speler. Oud-Ajacied Leeroy Owusu staat eveneens in de beste opstelling van het afgelopen weekend.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simon1
Weet iemand of Blind weer meedoet aankomende week? Zou toch mooi zijn om tot het einde van het seizoen Schuurs met Blind centraal achterin te zien. Veltman lekker op de rechtsback, Tagliafico linksback en volgens mij krijg je er dan weinig tegen.

Wellicht dat er meer speelt achter de schermen, maar ik snap echt niet waarom Schuurs niet altijd speelt. Ja, hij maakt foutjes, maar op zijn leeftijd is dat absoluut geen schande, verder doet hij alles letterlijk en figuurlijk vooruitstrevend. Andere maken die foutjes ook, dan wel meer, dus waarom wordt hij er dupe van?
0 0
CDS
Ik vond Owusu altijd ewn groot talent in de lichting van Nouri, Van de Beek, Cerny. Hij werd ook vroeg doorgeschoven naar Jong. Wat is er misgegaan met hem?
0 0
TimAFCA
Gewoon niet goed genoeg.
0 0
Aeter
Deze jongen moet gewoon 5 wedstrijden op rij de kans in de basis krijgen. Je ziet dat hij goed is. Ik denk dat die kleine foutjes ook deels te maken hebben met een gebrek aan vertrouwen. Vertrouwen doet heel veel met een speler zeker op deze leeftijd, als ze zichzelf moeten bewijzen. Veltman gaat toch weg en wordt niet meer beter. Hij zal ook niet zo veel opleveren dus dat is ook geen reden om hem in de basis te houden. Schuurs is verreweg het grootste verdedigende talent dat in Nederland rondloopt. Zou echt heel zonde zijn als zijn talent op deze manier verkwanseld wordt.
3 0
gi0vanni
Ene de Ligt heeft net iets meer talent. Maar is ook de reden dat alle opvolgers eigenlijk niet goed genoeg zijn. Geen een kan aan zijn talent tippen. Maar Schuurs maakt stappen en heeft natuurlijk wel de potentie. Laten we hopen dat hij een belangrijke speler van Ajax gaat worden binnen nu en 1 a 2 jaar.
0 0
behangdelul
Speelde gisteren ook weer als een baas!
5 0
Labrador
Tegen Groningen centraal achterin zetten en Martinez terug op het middenveld.
3 0
Ajax_026
nee nico-martinez-schuurs-veltman
1 0
Web
En denk jij dat Schuurs zijn niveau haalt naast Veltman? Schuurs is gebaad bij iemand die hem leiding kan geven. Voor Schuurs Is het doodzonde dat Blind is weg gevallen
Ik zou Martinez daar niet weg halen voor Blind terug is
Ik zou misschien wel kiezen voor Schuurs ipv Veltman, dat is weer een ander verhaal
1 -1
Daneman
mee eens. Ik vind trouwens ook matig van ajax dat er nu geen degelijk plan B is nu Blind is weggevallen.
Veltman vind ik niet compleet/goed genoeg. Schuurs is er nog niet, En Martinez is niet meer dan voldoende op die plek. Magertjes
0 -2
Aeter
Schuurs is er wel, krijgt alleen het vertrouwen niet van ten Hag.
0 0