Kieft: 'Er is een principeakkoord getekend'

FinnDekker, 21-01-2020 om 08:15, 15561 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Wim Kieft heeft Donny van de Beek wel degelijk afspraken gemaakt met Real Madrid over een aanstaande transfer. De middenvelder ontkende afgelopen weekend een deal met de Madrilenen, maar dat ligt volgens de oud-spits anders. Er zou namelijk wel een principeakkoord zijn.

Kieft heeft zijn informatie van een heel sterke bron, namelijk de zaakwaarnemer van Van de Beek. 'Volgens mij is er getekend en is er een principeovereenkomst. Dat hoorde ik van zijn manager Guido Albers', aldus de analist bij Veronica Inside. 'Er is wel een termijn dat ze het definitief moeten maken. In principe moet Madrid heel snel beslissen, of hij gaat of niet.'

De 22-jarige middenvelder heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022, maar lijkt in de zomer toch echt te vertrekken. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, weet voor honderd procent zeker dat het een transfer naar Real Madrid betreft. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Henkjanklaas
Donny is mede zo gewild omdat hij juist binnen het ajax systeem zo goed rendeert, hoewel hij zijn top van vorig jaar nog niet aantikt. Bij real lopen de pionnen heel anders en is t maar de vraag of hij zich daar zo goed kan manifesteren... maar ja geld stinkt niet.....
0 0
MPAjax
het is niet mijn geld dus ik wens hem veel succes
0 0
Redrum
Ik word een beetje schijtziek van al dat gelul over Donny's transfer naar Real. Sinds die ellende begonnen is vind ik hem er niet bepaald beter op gaan voetballen.
11 0
afcasven1995
Zal wel een kern van waarheid inzitten. Kieft is niet iemand die zoiets zomaar gaat verzinnen.

Past wel bij het feit dat Donny de interesse van Real nooit ontkent.
5 0
Babangida83
In dat licht klopt wat Vd Beek zegt ook: namelijk dat het nog alle kanten op kan.

Verder is het voor mij nog niet duidelijk of Ajax en Real Madrid nu ook al een (principe) akkoord hebben.
2 0
Caparzo
Klinkt plausibel en past in woorden VdB dat er “nog niks zeker is” en hij “misschien nog wel een jaar blijft”. Heb het idee dat hij ook naar de absolute top wil, en tot dan prima bij Ajax zit.
2 0
Lazell
Als Kieft het zegt geloof ik het wel. Dat is geen roddelnicht die wat populair probeert te doen, of onrust probeert te stoken Valentijntje.
2 0
Bjorn
Prima zaakwaarnemer, praat alleen soms een beetje veel. ;-)
1 0
Sunny
Ik geloof dat er wel degelijk een principeakkoord is met een deadline.
De vraag is dan 1) of er een deal is met Ajax en zo ja voor hoeveel en 2) of Real de deal gaat effectueren of er toch vanaf ziet.
0 0
Benijax
Hoe is het met Hakim? We horen niets. Ik maak me wel zorgen over onze tovenaar.
2 -1
ajax4ever01
Donny mag lekker de bank warm houden in Madrid, die gaat daar geen basisplaats krijgen
5 -4
Daniii
als jij de wc's kon schoonmaken bij real Madrid zou je er zo zijn.
2 -3
ajax4ever01
no thanks
0 0
fanforeffer
Driessen is een lapzwans, Kieft en VI kunnen hem niet afvallen want de Telegraaf is sponsor en wil hem daar aan tafel. dus draaien ze maar een punt aan het verhaal.Donny is daar de dupe van maar dat is niet belangrijk voor dit soort media.
1 -1
Steeph
Zit niet zo dom te lullen joh. Kijk gewoon eens naar dat interview met Donny op Veronica. Daar zie je aan zijn antwoorden en lichaamstaal dat er iets speelt en dat het best eens zou kunnen kloppen dat er gesprekken gaande zijn. Ik zou het een domme keuze vinden, maar dat terzijde.
1 0
BRAMHOUTEN
Hij zegt alleen dat er nog niks getekend is. dat kan ook gewoon. misschien wel een mondeling akkoord. Donny hoeft toch niet alles te delen, hij moet nu gewoon alles geven voor Ajax. zien we later wel wat hij gaat doen.
3 -1
ajaxrulesz
Weer 55 miljoen bij de transferstapel mar een keer 30 miljoen gooien op een transfer zoals reinier kan dan weer niet. het zijn een stelletje centenneukers daar bij ajax. wel premium transfersommen vragen maar als een tegenpartij ook eens een deftige transfersom wil dan is er ineens niets mogelijk. ik zeg dat ajax een enorme valse onderhandelpartner is!.
1 -23
MarLuuk76
Nou begrijp ik de voetbal wereld, en zijn financiële aspecten niet echt. Ik hou daar dan ook meestal maar mijn mond over. Misschien kan je iets met deze tip.
1 0
de_pitbull
En als hij wel gekomen was en er niet gelijk staat ben jij de eerste die zegt dat het een miskoop is en dat de scouting faalt…..
4 0
Wimmel
Jij wilt lekker terug naar de jaren 80.... Koeman en Vanenburg voor een appel en een ei naar de concurrentie en zelf grof geld uitgeven om vervolgens bijna failliet te gaan...
1 0
The
Je bent een stemmingmaker. Een conclusie trekken op onderbuikgevoelens en dat presenteren als feit. Dat doen alleen de hele domme mensen.
11 -1
Spectre
Je weet dat Ajax die deftige club van Reinier ontzettend op hun sodemieter heeft gegeven vorig seizoen!
1 -1
RusselWestbrook
Ajax mag blij zijn als het 30 miljoen overhoudt van 55 miljoen euro na afdracht aan de speler (openstaande loyaliteitsbonus, een eventueel afgesproken percentage van de transfersom), belastingdienst en eventuele belanghebbenden.
4 -2
FerdiZ
loyaliteitsbonus lijkt me onzin. Donny heeft als enige niet bijgetekend he
0 0
RusselWestbrook
Hij zit volgens mij al op z'n derde profcontract. Laatste verlenging was in januari 2018.
0 0
trodat4030
Hm, geen langer contract, wél een nieuw contract met betere voorwaarden (en wie weet wat die inhouden?). Net zoals Ziyech anderhalf jaar geleden deed. Die heeft pas dit seizoen verlengd.
1 0
Ajax412
Hier zouden wat meer mensen zich eens bewust van moeten worden.
0 0
Beretta
Beetje naïef gedacht dit, het is niet alsof Ajax met maar 1 club concurreert en daardoor de kansen op success rond de 50% zijn. Ook bijv. Barca en PSG waren geïnteresseerd in Reinier, de kansen voor Ajax zijn in het gunstigste geval 25% (maar vrijwel zeker veel minder dan dat).

Gezien onze landelijke competitie en Ajax' financiële armslag ten opzichte van de absolute CL topteams doen we het gewoon uitstekend. Je moet wel de context meenemen voordat je oordeelt over Ajax' (gebrek aan) success om dit soort transfers te doen.
1 0
ajaxxcied4life
Wie zegt dat Ajax geen 30 mln voor Reinier wilde neertellen? is het niet veel logischer om te denken dat Reinier liever naar Real Madrid wilt dan naar Ajax?
3 0
ajaxrulesz
Het gaat om het patroon. ook Palacios is misgelopen en ik denk dat dat voornamelijk komt door niet echt dor willen pakken vanuit ajax kant. het is nit alleen reinier mislopen ook palacios is daar oorzaak van.
0 -11
FerdiZ
dus omdat er geruchten waren dat Ajax geinteresseerd was zijn ze die misgelopen?
Ajax heeft zich nooit gemeld voor die spelers. Net als al die andere geruchten..
1 0
Aspers73
Wie zegt dat Ajax echt interesse had in één van beide?
2 0
Ajacied33
Hahaha nu weet die Aalbers ook wat ie aan Kieft heeft. Wim kan wel een geheimpje bewaren...
9 0
Aspers73
Nou Guido, je weet nu waar het lek zit!
3 0
Rentokill
Guido Albers gaat dit natuurlijk gewoon tegen Wim Kieft zeggen.
4 0
Mocrodammerr
Waarom moet Donny zich gedragen als een vieze huichelaar. Er is helemaal niks mis mee om te zeggen dat je naar real madrid wilt vertrekken. hij doet altijd maar alsof zn neus bloed. De Ligt deed dat ook. Nu loopt ie van alles te ontkennen en dan heb je een Kieft die even zn bron prijsgeeft:)
1 -5
MarLuuk76
Omdat tegenwoordig heel de wereld tegen elkaar liegt. Met of zonder permissie verplicht of niet verplicht, met of zonder aanmoedigen of vrijbrief om dit te mogen doen met en zonder consequenties. Dat is het wel zo’n beetje denk ik.
0 0
Mocrodammerr
Er is niks mis mee om te zeggen dat hij na dit seizoen verder wilt kijken. je hoeft geen namen te noemen van clubs. maar als je gaat zeggen dat ie misschien een jaartje bij Ajax blijft, dan loop je gewoon te liegen. daar hou ik niet van.
0 0
trodat4030
Jij bent nieuw in de voetbalwereld?
2 0
Lane 8
bloedt
3 0
DaNaRWaL
"Vieze huichelaar" vind ik wel erg ongenuanceerd. Ik respecteer je mening over het feit dat hij altijd maar ontkent, maar ieder zijn ding toch? Ik vind het persoonlijk allemaal niet echt boeiend t.o.v. Ajax, als hij maar blijft presteren. Vorig jaar was Frenkie openbaar akkoord met Barça en toen was het ook niet goed. Lekker boeiend, Ajax is het belangrijkste en daar kan Donny, of Frenkie de Jong of De Ligt niks aan veranderen.
4 0
Mocrodammerr
ik word er misselijk van dat die jeugdspelertjes niet kunnen wachte om te vertrekken.
0 -2
Lazell
Jeugdspelertje? Donny is een van onze beste spelers. Super belangrijk in bijna alle grote wedstrijden, met goals en assists. Heeft gepresteerd met Ajax, de halve finale CL gehaald, landskampioen, beker. Daarnaast gaat hij ons 50 miljoen opleveren.

Wat meer respect voor hem mag heus wel hoor. "Vieze huichelaar, misselijk en jeugdspelertje" zijn niet de woorden voor een held als Donny.
1 0
trodat4030
Opmerkelijk, als Donny niet kon wachten om te vertrekken, had hij in 2013 al bij Bayern gespeeld. Toch is hij nu, 7 jaar later, nog steeds Ajacied en heeft hij in de loop der tijd genoeg clubs afgewimpeld. Dus snap werkelijk niet waar jij nou misselijk van bent..
1 0
DaNaRWaL
De één wordt misselijk van een kalfskroket en de ander van een broodje frikadel. Ik snap het ook niet zo, deze jongen heeft zich bewezen en mag weg als hij dat wilt. zo is het nu eenmaal en dat gaat nooit veranderen.
0 0
Ajax412
Of hij zegt trots dat hij naar Real gaat en is het allemaal fantastisch, totdat hij zijn enkel breekt en Real de stekker eruit trekt. Moet je eens kijken hoe hard je dan landelijk voor lul staat. Ik zou persoonlijk ook oppassen met roepen voordat het echt zwart op wit staat en volledig beslist is.
3 0