Voormalig Ajax-target Reinier naar Real Madrid

ArthurV, 20-01-2020 om 18:00, 4290 views, Real Madrid |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig Ajax-target Reinier Jesus Carvalho maakt definitief de overstap naar Real Madrid. Dat laat de Spaanse club, die hem tot 2026 heeft vastgelegd, weten middels de officiële kanalen.

In november maakte De Telegraaf bekend dat Ajax een bod van maar liefst 25 miljoen euro had uitgebracht op Reinier. De Amsterdammers zouden uiteindelijk nooit helemaal concreet worden, vanwege de vraagprijs van 30 miljoen euro.

Ajax en Real Madrid zouden niet de enige clubs zijn geweest die achter Reinier aanzaten. In november liet de Braziliaanse journalist Paulo Freitas tegenover Ajax Showtime weten dat ook FC Barcelona en Paris Saint-Germain nadrukkelijke belangstelling hadden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Marcelinho
Laat Real maar zo’n risico lopen. Voor Ajax is gokken op een net 18-jarige voor bedragen boven de 20 miljoen toch echt te veel. Een groot talent maar op dit moment is het echt niet meer dan een groot talent!!
0 -1
ajaxrulesz
!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
Rentokill
Risk management: als wij gewoon kopen wat Ajax wil kopen kunnen ze niet de show stelen.
1 0
trainerdv
Zat er dik in. Jammer maar helaas. Volgende transferperiode beter.
0 -1
Eastwood
Tja, natuurlijk erg dapper en top van Overmars om dit soort jongens naar Ajax proberen te halen, maar als Real de flappen laat wapperen is er niet tegenaan te boksen. Financial fairplay my ass.2 -1
ajaxrulesz
alsof ajax geen flappen heeft om mee te wapperen, deze soap had je als ajax zijnde wel na je voordeel kunnen beslissen, gemiste kans.
0 0
gi0vanni
Natuurlijk kan dat niet, Overmars heeft zijn opleiding in fifa 20 nog niet afgerond.
1 0
Ajax#1900
Waar baseer je dit op? Misschien wil die jongen veel liever naar Real. Zijn tal van redenen te bedenken. We weten helemaal niet of Ajax ooit een optie voor hem was.
0 0
ajaxrulesz
je hoort biedingen van 25 miljoen van ajax maar dit geloof ik absoluut niet. dan waren ze er wel uitgekomen. Ik denk dat er niet meer dan 15 miljoen is geboden door ajax max. 17.5 miljoen.
0 0
Bky
Waarom zouden ze er wel uitgekomen zijn als iedereen officieel moet wachten tot Renier 18 wordt tot de transfer beklonken kan worden en Real Madrid met 30 miljoen gewoon de vraagprijs kan bieden en een hoger salaris?
0 -1
ajaxrulesz
bij ajax vonden ze hem dus niet meer waard, nou goed gaat hij dus naar real. Maar als ajax nou nooit propere transfersommen ontvangt voor haar spelers had ik dat kunnen billijken maar als je ziet wat ze opstrijken aan transfersommen jaarlijks van veelal jeugdspelers waar nul euro voor betaald is, vraag ik mij af waar die pinnigheid toch vandaan komt en dan gaat mijn vinger toch iedere keer richting overmars. Je mag best eens een keer een uitzondering maken als het echt een toptalent is maar ajax durft die stap niet aan. dat vind ik teleurstellend. Je hoeft ook niet jaarlijks zon transfer te doen maar zo nu en dan eens in de zoveel jaar..
0 0
ajaxrulesz
de vraag is hoegraag ajax dit talent wilde. ik denk helemaal omdat het een 17 jarige jongen betreft dat als ajax echt graag had gewilt en alles op alles zette hij wel in amsterdam speelde nu. Je kunt je afvragen of real niet gewoon om het juiste moment inspringde toen het lucht kreeg van de moeizame onderhandelingen tussen flamengo en ajax. en geef ze ongelijk.
0 0
fc Barcelona_ke
30 mln? had Ajax eerder moete serieus bezig! wat goedkoop zeg..
2 -3
AFCA14JC
Dan pikken we Reinier van de zuid-as toch op?
2 0
Santiago
Zoals verwacht komen dat soort spelers niet naar Ajax toe. Overmars valt weinig te verwijten. Opboksen tegen clubs zoals Real Madrid gaat nou eenmaal niet.

Overigens blijf ik Overmars zijn uitspraak over de grootste talenten die zich zogenaamd aanbieden bij Ajax vreemd. Ik geloof er vrij weinig van dat het ook daadwerkelijk om 's werelds grootste talenten gaat.
4 0
Danos
Kan best dat ze aangeboden worden tot je het prijskaartje hoort voor zo talent. Los van het feit dat de grote jongens er zo tussen kunnen fietsen en wel ff 30 miljoen neerleggen
1 0
afcas
Het zou best wel kunnen hoor, maar dan moet je je bedenken dat dat waarschijnlijk geldruikende zaakwaarnemers zijn die denken dat ze binnen kunnen lopen door het geld dat ajax afgelopen seizoen binnen heeft gekregen. Die komen dan met spelers die 40 miljoen kosten en waarbij zij nog eens 5 miljoen willen om de deal te regelen. Aanbiedingen dus waar ajax niet eens op reageert waarschijnlijk.
1 0
EricAjax1
die zien we nooit meer ...
0 0
fc Barcelona_ke
jawel. kijk maar Rydrgro en vinicus! allebei spelen tegenwoordig basis/bank!
0 0
EricAjax1
Ja kijk naar ödegaard.. goeie ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen 5 jaar
0 0
MPAjax
lekker belangrijk
0 -2
afcas
Zeer belangrijk, nu kunnen bepaalde mensen hier weer roepen hoe slecht overmars is
4 0