Onana: 'Ajax bereidt zich goed voor op de toekomst'

BartVeenstra, 18-01-2020 om 09:45, 8850 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

André Onana is blij met de komst van Ryan Babel en de ontwikkeling van spelers als Ryan Gravenberch en Lassina Traoré. De doelman ziet dat Ajax zodoende haar ambitie toont en bovendien ook kijkt naar de toekomst, zo vertelt hij in De Telegraaf.

Onana noemt Babel een goede, ervaren speler. 'Ik ben blij dat hij erbij is gekomen. Dat Ajax zo'n kwaliteitsspeler erbij haalt in de winterstop, toont de ambitie van de club. Als je grote dingen wil bereiken, dan moet je investeren en dat doet Ajax.'

Ook over talenten als Gravenberch en Traoré is Onana zeer te spreken. Hij noemt hen geweldige spelers. 'Het is goed voor de club dat zulke jonge, talentvolle spelers zich aandienen. Ajax bereidt zich op deze manier goed voor op de toekomst. Met Lassina heb ik een hechte band. Ik zie hem als een jongere broer. We zijn allebei Franstalig en vanaf de eerste dag heb ik hem intensief begeleid. Hij is klaar voor het eerste team en ik kan hem alleen maar geluk wensen.'

Denk jij dat Ajax in eigen huis met 3-0 wint van Sparta? Zet in en krijg 7,45 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flavente
André is een sympathieke en sociale gast. Wat een persoonlijkheid en daarbij een geweldige keeper.
14 0
Schip
Echt een bijzondere gozer. Hopelijk beseft hij goed wat hij heeft en vertrekt hij alleen voor een basisplaats bij een buitenlandse topclub.

Valt me wel op dat de huidige generatie dragende spelers zoveel waarde hecht aan het goed opvangen van jeugd. Zeker bij een club als Ajax is dat super, zowel voor de jeugd als de staf wiens werk daardoor een stuk makkelijker wordt. Tadic, Ziyech, Onana: allemaal stellen ze zich open op en motiveren die jonge gasten.
5 0