Lang: 'Doel is om completer terug te keren bij Ajax'

JesseTH, 17-01-2020 om 20:50, 6581 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Noa Lang is - ondanks het feit dat de transfer officieel nog niet rond is - vastbesloten om bij FC Twente te werken aan zijn kwaliteiten, om vervolgens succesvol terug te keren bij Ajax. Tijdens de tweede seizoenshelft lagen er minder speelminuten in het verschiet voor het talent en dus moest hij elders op zoek naar Eredivisie-ervaring.

Ajax en ik zijn tot de conclusie gekomen dat ik veel speelminuten in de Eredivisie moet maken, omdat dat goed is voor mijn ontwikkeling', vertelt Lang eerlijk tegenover De Telegraaf. 'Bij Ajax was dat uitzicht minder, omdat een paar jongens terug zijn gekomen van blessures en Ryan Babel erbij is gekomen. Ik ben op een leeftijd dat ik elke week op niveau moet spelen. Ajax vindt dat ook. Ze weten dat ik er klaar voor ben.'

Zelfkritisch als hij is, weet Lang goed wat er beter moet. 'Een van mijn doelen is om qua inhoud sterker te worden. Ik moet betrouwbaarder worden in de omschakeling en mezelf op elk gebied verbeteren. Het moet niet zo zijn dat ik alleen een leuke voetballer ben in balbezit. Mijn doel is om completer terug te keren bij Ajax. Ik weet zeker dat ik daar ga slagen.'

Naar verluidt waren er meerdere Eredivisieclubs met interesse, maar FC Twente trok aan het langste eind. Lang legt uit. 'Het gesprek met FC Twente voelde gelijk goed. Ik ging met een heel goed gevoel naar huis. Dat ik laatst een hattrick heb gemaakt tegen FC Twente heeft geen rol gespeeld. Ik hoop wel dat ik in de Grolsch Veste nog veel goals kan maken in het goede shirt.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Voetbal1900
Zijn houding moet in Twente gaan veranderen en wellicht is er dan iets mogelijk.
2 0
Cupmetgroteoren
Beter dat hij in de luwte kan voetballen bij Twente, want media en supporters begonnen hem het leven al zuur te maken.
1 -2
Web
Die zie je nooit meer terug bij Ajax, gewoon niet goed genoeg
Bovendien heeft hij niets wat bij Ajax past
Den Haag past beter bij hem, en als hij veel geluk heeft misschien Feyenoord, kan hij mooi optrekken met Karsdorp, van dat niveau is hij.
3 -8
AFCA.
Fijn dat je hem volledig beoordeeld op zijn voorkomen en houding. Het is tenslotte ook een voetballer. Hierbij doen voetballende kwaliteiten er totaal niet toe. Alleen je persoonlijkheid is dan van toepassing.

Verdedig jij lekker Marin nog even. Lang heeft 10x meer talent.
4 0
Web
Zullen wij het er later nog eens over hebben?
Lang is geen Ajax speler.
1 -1
altijdwelwat
Amen .... laat Web maar gaan , heeft schijnbaar persoonlijke issues.
1 -1
Web
Mag ik zeggen wat ik van Lang vind
Wedden dat wij hem nooit meer terug zien bij Ajax
Verstandig dat hij niet naar Heerenveen gegaan is, had hij ook op de bank gekomen
1 -1
Scarrd
Heb alleen maar bewondering voor zijn mentaliteit! Zeker op deze leeftijd. Kritiek en lof wisselden elkaar in rap tempo af, maar blijft zijn doel nastreven; Vaste waarde voor Ajax 1 worden. Ga ervoor!
3 -1
Web
Bewondering nog wel
1 -3
OpaVerteld
Completer terugkomen betekend ook je muil houden en heel goed luisteren naar een absolute prof als Tadic. Sowieso handig om als beginnend voetballer vooral met je voeten te spreken i.p.v. met je mond....
5 -7
Ronaldinho020
Kan je kop nog verder in de kont van Tadic?
5 -8
Eastwood
Nee, daar is de rek inmiddels wel uit denk ik.
1 0
Boerenjongens
Ja dat kan
0 -1
altijdwelwat
Aldus Opa verteld ... de enige die hier een issue van hebben gemaakt is de buitenwereld. Lang maakte die wedstrijd de belangrijke 1-0 maar iedereen heeft het over een moment dat elke wedstrijd 10x voorbij komt. Tadic geeft een kutbal , begint met zijn armen te zwaaien ( doet hij vaker) en Lang zegt die bal was te hard ... en door. Daarnaast heeft hij in 7 wedstrijden , 4 goals gemaakt en in 5 van die wedstrijden gewoon een normaal tot goed niveau gehaald. Ja Valencia en Willem 2 waren drama, maar dat gold die wedstrijden voor bijna iedereen.
5 -1
Web
Daar gaat het helemaal niet om dat de bal verkeerd is, maar dat gebaartje
Misselijke jongen die niet in het mooie Ajax hoort.
0 -4
AjaxAmsterdam
Ben het met je eens. Dit is zijn eerste seizoen op het hoogste niveau en zal echt niet altijd even goed presteren. Hij moet nog veel leren, maar dat is logisch. Gun/geef hem wat tijd om zichzelf te ontwikkelen en bewijzen. Ik zie wel wat in Lang.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Dit is positief voor hem en Ajax, alles wordt meteen duidelijk na dit half jaar.
3 0
Freddy
Is hij er morgen al bij?
0 0
sabastiann
Bewijzen doe je met je voeten .
Belangrijk zijn is niet alleen scoren ,maar extra invulling voor je team .
Laat het nu maar zien
3 -1
altijdwelwat
Lang is altijd zelfkritisch geweest , en heeft al goede stappen gezet dit seizoen. Zelfvertrouwen en arrogantie worden in Nederland al snel door elkaar gehaald. De concurrentie voorin is op dit moment gewoon verder , maar de Promes van 20 speelde bij Go Ahead Eagles en de Ziyech van 20 irriteerde iedereen zich rot aan bij SC Heerenveen. Lang komt er wel , ik wens hem in ieder geval het beste en zal Twente met een schuin oog in de gaten gaan houden. Ik hoop voor Eiting ook dat hij verhuurd word.
9 0
FSideMaluku
Net als Carel Eiting is hij een een speler waar ik het volste vertrouwen in heb. Hij geeft het zelf al aan, maar hij is in sommige situaties gewoon iets te nonchalant of net niet scherp genoeg. Dat bijschaven en je hebt een wereldspeler in handen. Verhuren is dan de beste optie. Liever had ik hem dan verhuurd aan een buitenlandse club om enige vorm van belangenverstrengeling te voorkomen, maar goed..
6 -1
De Stift
Verstandige woorden!
6 0
JordyAjacied
Doe je best jongen! Een reden om wekelijks even Twente te kijken als hij basis staat, hopelijk maakt hij zijn belofte waar.
6 0
FlyingDutchMan
Hopelijk worden meer ajax talenten verhuurd, maakt andere wedstrijden in de eredivisie een stuk interessanter!
4 0
JordyAjacied
Ja en ze kunnen extra hun best doen tegen onze concurrent / concurrenten haha.
0 0