Wijndal: 'Ajax? Zit goed, maar we zullen zien'

BadembaBarrie, 16-12-2019 om 08:10, 9317 views, VTBL |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Owen Wijndal wil niet ingaan op de geruchten over een mogelijke overstap naar Ajax. Voor de camera's van VTBL reageerde de linksback van AZ op de 1-0 overwinning van zijn ploeg, alvorens hij de vraag over Ajax kreeg voorgelegd.

'Dat is niet aan mij', zo stelt Wijndal, die zich tegen Ajax van zijn fellere kant liet zien. De linksback wordt wegens het verwachte vertrek van Nicolás Tagliafico bij Ajax, door sommigen gelinkt aan de Amsterdamse club. Zelf geeft hij echter aan goed te zitten bij AZ.

Toch sluit hij een overstap niet bij voorbaat uit. 'In de toekomst zullen we het zien, maar voorlopig blijf ik gewoon lekker bij AZ hoor, ik zit daar goed.' Naast Wijndal, werd ook voormalig PSV-linksback Angeliño onlangs aan Ajax gelinkt. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
talent020
vind dit maar een doorsnee back, niet slecht maar ook zeker niet bijzonder en al helemaal geen Ajax speler, hij lift nu als speler mee op het succes van AZ
0 0
ST
Veel liever Angeliño
0 0
MarLuuk76
Niks kopen van AZ hoef ze nog niet voor nop. Ook Boadu en Stengs niet. Vreselijk gewoon.
0 -1
Sterspeler
Koopmeiners is wmb altijd welkom.
1 -1
stefanwillem
Geen cent aan uitgeven, beperkt voetballertje die zichzelf heel goed vind.
1 0
Cruijffthebest
Veel geluk gehad dat hij geen rode kaart kreeg voor die zeer smerige overtreding op Tadic, net toen de VAR ( Blom ) een dutje deed!
1 0
komopajax777
Een vervelend naar mannetje die Wijndal.
4 0
Noxin
Ach ja. Ik weet nog dat Giovanni Troupée na een paar prima wedstrijden aan Ajax werd gelinkt. Die zit nu bij ADO op de bank.
2 0
Duif63
Ja haha, dat weet ik ook nog goed. Kan je nagaan wat een kenners hier op het forum zitten.
2 0
Sterspeler
Elke wedstrijd buiten de top 3 wordt er een speler aan Ajax gelinkt. Dat wordt puur gedaan om de gek te maken.
0 0
Bouke
niks bijzonders idd, zoals eigenlijk alle spelers van Az, ook Stengs niet en Boadu ook niet, als je dan Brobbey nog hebt en Noa Lang ook nog .... leuk voor de eredivisie dat soort gatsen maar europees heb je er niks aan ..
3 0
AjaxDaniel
Geen slechte back maar we hebben met Castillo en Edine 2 prima talenten. Ik zie in de winter liever aankopen die meteen wat toevoegen dan een talent voor een positie waar we al spelers voor hebben.
1 0
Amp
Liever castillo en salah eddine ruimte voor ontwikkeling geven, desnoods met een aankoop die midden/eind 20 is. Ontzettend vervelende uitstraling dit ventje ook. Vorig seizoen ook al een speler van jong ajax gericht uit de wedstrijd geschopt met dat smerige sneaky lachje erna doordat ie ook daar werd beschermd door de scheids
2 0
Ajacied33
Mwah niks bijzonders deze Wijndal vind ik. We hebben Castillo toch achter Nico? En als je dan een LB wilt halen, doe dan maar Angelino
6 -1
bremovic
denk dat wijndal beter wordt en is als angelino
1 -4
Ajacied33
Beter als Angelino?? De een zit bij AZ en de ander bij City...
2 -4
DrFootball
Castillo doet het ook goed bij Jong Ajax en Salah-Eddine komt er ook aan. Daarbij kunnen Blind en Martinez er ook spelen. Dat geldt ook voor de spitspositie. Boadu hoef je niet te halen als je Traore, Brobbey en Hanssen hebt. Je moet ze alleen wel de kans geven. En dat had moet gebeuren toen Ajax geweldige wedstrijden speelden en niet nu ze in een elftal terecht komen wat niet draait. Lijkt mij nou niet een positie waar we iemand voor moeten halen. Zie liever buitenspelers met een versnelling en diepgang komen. Persoonlijk zie ik niets in Stengs. Geweldige speler als hij ruimte heeft, maar in de kleine ruimte zie ik het (nog) niet. Overmars zou wat mij betreft voor zowel het 1e, Jong en de 019 een paar goede buitenspelers mogen halen.
7 0
Luie
blijkbaar zijn die jongens nog niet klaar voor het eerste anders zet je Mazra niet linksback.
2 0
EersteAanname
Hij speelde gister op het randje maar komop mensen, wees reëel. Dit is gewoon een heel talentvolle back en mocht Nico vertrekken dan zie ik hem graag komen.
2 -6
Jornnn
Dat enge uitdagende lachje richtingen Ziyech verraad een nare persoonlijkheid.
2 0
off
En als hij bij ajax had gespeeld was dat lachje amsterdamse bluf en fantastisch geweest.
1 -2
terminator10
onzin die gast had er met rood afgemoeten met die annslag op tadic
1 0
036AFCA97
Wou zich gister heeeeel graag bewijzen. Paar dagen voor de wedstrijd slijmen dat Ziyech zo goed is en hem dan tijdens de wedstrijd asociaal proberen aan te pakken. Denk overigens wel dat hij goed kan worden
0 -4
ajax4perez
Denk dat hij de Maher 2.0 wordt.
Zelfde uitstraling en ook (soms vuile) manier van spelen.

Baal wel ontzettend dat Ajax niet volle knip heeft getrokken voor Martin Ødegaard. Wat speelde hij fantastisch tegen Barcelona.

Mega benieuwd wie Ajax wilt gaan halen deze winterstop
4 0
ajaxxcied4life
Volgens mij lag dat niet aan Ajax maar aan Real Madrid die hem pertinent niet wilde verkopen.
10 0
Boer Gijs
Alsjeblieft niet.
2 0
4EVERAJAX
had gister een paar kaartjes moeten. krijgen, hand beetje makkelie boven z'n hoofd gehouden, druistige moet er uit.
1 0