Schuurs houdt vertrouwen: 'Beginnen niet te bibberen'

JesseTH, 15-12-2019 om 21:45, 3024 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Perr Schuurs maakt zich ook na het verloren duel met AZ nog geen zorgen wanneer hij naar de ranglijst kijkt. Ajax voert de lijst op doelsaldo nog aan, maar de Alkmaarders hijgen de Amsterdammers nu in de nek. De verdediger houdt vertrouwen in eigen kunnen en gaat voor de titel.

De jongeling benadrukt tegenover Voetbal International dat het seizoen pas halverwege is en Ajax nog altijd bovenaan staat. 'Ik denk niet dat AZ alle wedstrijden nog gaat winnen. Wij misschien ook niet, maar we hebben genoeg kwaliteiten en het seizoen is nog lang. Nu verlies je er twee, maar het is niet zo dat we beginnen te bibberen voor het kampioenschap.'

'Natuurlijk, het is niet fijn als je drie keer op rij niet wint, maar we hebben voor die tijd genoeg gewonnen', vervolgt de uiteindelijke hoofdrolspeler van zondag. 'Het zit nu even tegen, maar we hoeven niet meteen naar de stand te kijken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zaalberg
Laat Schuurs maar even staan. Hij liet goed werk zien. Maar die goal was wel amateuristisch. Boadu hoefde de bal alleen maar op z’n hoofd laten vallen. Onana stond trouwens ook goed verkeerd. Kwam aarzelend uit en koos positie achter Schuurs. Dus taxeerde hij de lengte van de corner nog slechter dan Schuurs.
0 0
altijdwelwat
Ging Perr ongeluk ....
0 0
Cruijffthebest
Ga eerst maar eens de komende 2 wedstrijden winnen, dat wordt al moeilijk genoeg!!
0 0
Ajacied33
Helemaal mee eens. Telstar uit zie ik zeer somber in, wordt weer een nederlaag. En ADO thuis, laten we hopen de schade te beperken man tegen die ooievaars. Echt een ramp wordt deze week weer...
0 0
FerdiZ
grapjas... de komende 2 worden simpel gewonnen en dan gelukkig even winterstop
2 0
Joseph
Ik ben blij dat er nu iemand staat die misschien nog kan leren van zijn fouten. Wat mij betreft is die plek nu van Schuurs. Veltman speelde een voor zijn doen goede seizoenshelft, daar moeten we nog wel een miljoen of 8 voor kunnen krijgen deze winter.
2 0
iammike
Ik hoop dat die mag blijven staan. Lullig van die fout en mag ook eigenlijk niet gebeuren. Maar Veltman is op dit moment de beste rechtsback en Schuurs de beste RCV.
3 0
Jari83
Helemaal mee eens.
0 0
FlyingDutchMan
True
0 0
Rood Gevaar
amen
0 0
TontoKarnaggel
En nou maar hopen dat Ten Hag hem dit niet te zwaar aanrekent en hem weer vast op het bankie zet. Speelde een prima pot en de potentie straalt er imo echt vanaf. Had natuurlijk na zijn prima voorbereiding gewoon de opvolger van Mathijs moeten worden. Tuurlijk had hij in het begin foutjes gemaakt maar weet bijna zeker dat we tegen deze tijd een enorm stabiel centrum met hem hadden gehad.
3 0
Ajax412
Altijd beter als wat die twee op RB lieten zien de laatste tijd, schuif Veltman maar naar RB en laat Schuurs maar minuten maken.
2 0
Ajax#1900
Eens!!
1 0
AJAIXIXIXI
Speelde op zijn fout in de laatste minuut een hele goeie wedstrijd, maar dat was ook net zo zeer Onana zijn fout.
2 0
EricAjax1
Wou net zeggen die bal valt in de 5.. moet altijd voor de keeper zijn
2 0
pelevandijk
Onana stond inderdaad ook verkeerd.Was niet alleen schuurs zijn fout volgens mij
1 0
NouriVandeBeek
Speelde een veelbelovende wedstrijd. Zijn fout is een hele dure, maar De Ligt mocht die ook maken. Dat zal je altijd hebben bij jonge centrale verdedigers.
1 0
KlasseLasse
we beginnen niet te bibberen?? maar ook niet meer te voetballen!
0 0
FerdiZ
vergeleken met de sterkste opstelling die we dit seizoen hadden stond eigenlijk alleen onana op dezelfde plek... dus zo gek is dat ook weer niet..
0 0
Johan1
Pfffff.....wel als je zulke fouten blijft maken.
0 -4
insectenverdelg
Zulke fouten maken hoort bij jonge spelers. Had de Ligt ook. Alleen de Ligt maakte ze hooguit 2x, meestal 1x. Daarna niet meer. Schuurs moet dus zorgen dat dit niet meer gebeurt.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Speelde buiten de fout om een hele sterke wedstrijd. En laten we ajb niet doen alsof die fout alleen maar zijn fout is, Onana valt namelijk ook heel veel te verwijten daar.
5 0
MankeNelis
Kom op niet zo negatief. Schuurs moet wedstrijd fit worden. Veel spelen, je ziet dat hij steeds beter wordt. Speelde gewoon een voldoende vandaag.
3 0