Veltman: 'Gisteren alleen maar boven wc gehangen'

JesseTH, 15-12-2019 om 21:30, 7236 views, Veronica |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het is ook Joël Veltman opgevallen dat de selectie van Ajax momenteel steeds verder inkrimpt door blessures en griepgevallen. Ook de ervaren verdediger zelf was de afgelopen dagen niet okselfris, maar hij was fit genoeg om tegen AZ te spelen.

'Ik heb gisteren alleen maar boven de wc gehangen', vertelt hij tegenover Veronica Inside. 'Ik was zodoende fit genoeg dat ik negentig minuten kon spelen. 2019 is heel lang geweest. Nu moeten we ons er nog even één week doorheen knokken. Eén wedstrijd winnen en dan sta je gewoon bovenaan.'

Waar het plezier er normaal vanaf spat bij het spel van Ajax, is dat nu logischerwijs minder. Zo ook in de kleedkamer, zo geeft Veltman toe. 'De sfeer is minder dan normaal. We weten dat het geen goede week was, daar hebben we anderen niet voor nodig, we weten dat we beter moeten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Adios
Dit getuigt van karakter! Op een moment dat je net een mindere pot hebt gespeeld, is de makkelijke keuze om lekker thuis te blijven als je ziek bent. Als de rest van de verdediging fit was, had hij dat misschien wel gedaan. Maar hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en speelde gister een heerlijk felle wedstrijd!
1 -1
Cupmetgroteoren
Veltman, wees verstandig en eis dat je alleen als RB wordt ingezet. Daar heb je het vorig jaar verdedigend ook goed gedaan. Op CV begint iedereen zich vroeg of laat te ergeren.
1 -1
foensai
wanneer je dus gister de gehele dag op de pot hebt gezeten... ben je dus niet 'fit genoeg' om te spelen. Dan had er dus een ander moeten spelen op jouw positie. Wij kunnen ook gewoon dan de bluf hebben om een jeugdige speler neer te zetten.

1 -1
trodat4030
Wie had je willen zien die niet al gespeeld heeft de laatste 2 dagen?
1 0
foensai
Mazraoui-Alvarez-Schuurs-Martinez

Donny-Marin
Hakim

Noa -Traore-Tadic
had gister na omstandigheden toch prima gekund?
0 -1
mickey2602
Ja het minnetje is van mij en in tegenstelling tot veel anderen zal ik het ook toelichten.
Je bent serieus met deze comment?
Dus voor een wedstrijd tussen de nr 1 en de nr 2,in het stadion van de nr 2,met een verschil van 3 punten en dan ook nog eens in een week waarin je al 2x hebt verloren wil jij het gehele team gaan omgooien?
Jouw verdediging is geheel omgegooid(nou moest dat wel enigszins omdat je er 3 van de 4 miste)maar een centrum waarin je 2 rechtspoten hebt staan die ook nog eens nooit op die manier hebben samen gespeeld,Martinez die weliswaar gehaald is als linksback maar daar nog geen minuut heeft gestaan. En je aanval,Lang die de afgelopen 2 wedstrijden ook niet echt goed was,Traore die amper minuten heeft gemaakt in het eerste?
Achteraf bekeken had een deel van jouw opstelling misschien gekund omdat AZ mij een beetje tegenviel maar vooraf bekeken was het in mijn ogen de juiste opstelling.
0 0
atalantanio
Ten Hag leek ook niet okselfris, met zijn keuzes. Hij vergat zelfs zijn lieveling Siem de Jong te laten invallen. Veltman als rechtsback was een van de weinige goede beslissingen.
0 -5
Ajax95Duivendrecht
Het jaar duurt twee weken te lang voor Ajax...
0 0
Boer Gijs
Timing is everything
1 0
Dastaan
Nu hing je weer boven de toilet pot. Geeft toch duidelijk aan dat je alles behalve kwaliteit hebt om voor Ajax te spelen. Hoop egt dat je verkocht wordt het is niet te geloven dat je in een week tijd alles verliest. 3x op rij niet gescoord ondertussen 6 goals geïncasseerd in de laatste 4 wedstrijden! Die hark van een trainer moet gaan doorselecteren of er moeten nieuwe aankopen worden gedaan rechtercentrale verdediger middenvelder en een spits dan ben je er!
1 -7
Boer Gijs
Top gedaan dan Joel. Hou voortaan wel je mond over niet drie keer op rij verliezen want dan heb je nu wel gedaan. Zonder ook maar 1 doelpuntje. Puur omdat Neres en Promes er niet bij zijn? Dat is onthutsend! Veltman blijft voor mij de ideale 12e man. Dit jaar basisklant, ok, ga dan maar je stinkende best doen om de volgende 2 wedstrijden te winnen.
0 0
WantAmsterdam
Veltman, tja ik weet het niet, ik denk dat hij voor de brede en goeie speler kan zijn voor Ajax, maar zoals vaker gezegd (en niet gebaseerd op vandaag waar ik hem goed vond spelen en hij ook rb stond) met hem in plaats van Mathijs ga je echt vreselijk achteruit
1 -1
Willems10
Tuurlijk is de sfeer minder, met dat circusgedrag van jou is al het voetbal verdwenen. Voor Ziyech is het vechten tegen de bierkaai. Het liep zó lekker..
0 -7
Deepblue
Veltman speelde vandaag juist een prima pot
Ziyech miste jammerlijk de kans tegen Valencia nog, had ie die gemaakt was de sfeer prima
3 -3
Willems10
Oja Motm was die bij jou he :p Hahah!
0 -4
Deepblue
Bleer toch niet zo met de andere kinders mee. Kijk gewoon eens objectief naar de wedstrijd.
3 -1
Willems10
Ach joh als ie onder druk kwam schoot die de bal lukraak naar voren. En het gaat mij niet eens om vandaag, maar om zijn kwaliteit in het algemeen, al 7 jaar lang een bron van onrust. Om zn rare overtredinkjes en ander gekkigheden niet te benoemen. Maargoed als dat het nieuwe Ajax is zoals jij het wilt zien, zul je vast heel blij zijn dat we de EL ingaan, want dan hebben we indd niks in de CL te zoeken! Op naar Cluj!
0 -3
Deepblue
Zeg alleen dat hij het vandaag goed deed. niet meer en niet minder.
2 -1
Willems10
Snap ik, want volgende week kan er zomaar weer een veltmannetje zijn. Ben er onderhand wel klaar mee. Topclub onwaardig.
0 -3