Veltman: 'Mijn telefoon lekker weggestopt'

BartVeenstra, 13-12-2019 om 14:35, 3835 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman is blij dat Ajax zondagmiddag op bezoek gaat bij nummer twee AZ. De verdediger baalt nog altijd van de Champions League-uitschakeling, maar weet ook dat Ajax zondag met een zege bij AZ een soort van revanche kan nemen.

'Dat wordt een mooie revanchepot', zegt hij in gesprek met FOX Sports over het aanstaande duel met AZ. 'Dan kun je het gevoel wel wegspoelen', zegt Veltman, die bij de goal van Valencia buitenspel ophief en daardoor kritiek over zich heen kreeg. 'Natuurlijk wordt er naar jou gekeken. Ik heb de telefoon lekker weggestopt en heb met die kleine en die hondjes lekker gewandeld. Ik weet ook wel wat ik fout of goed doe in een wedstrijd, daar heb ik andere mensen niet voor nodig. De steun van mijn vrouw is daar heel belangrijk in. Zij relativeert het wel een beetje. En het is een beetje cliché natuurlijk omdat je een kleine hebt, maar het is wel zo.'

Voor nu ligt bij Ajax de focus op de topper tegen AZ. Veltman verwacht een hele leuke wedstrijd, zo vertelt hij. Ajax en AZ willen allebei de aanval opzoeken. 'Het wordt een open wedstrijd', zegt Veltman, die denkt dat AZ groeiende is in de zin dat het vaker ook van de traditionele topclubs wint. 'Ze scoren makkelijk en hebben goede creatieve voetballers voorin, terwijl ze achterin en op het middenveld stabiele spelers hebben. Dan moet het samenvallen en dat is nu het geval.'

Na twee nederlagen op rij telt er zondag voor Ajax maar één ding: winnen. 'Laten we nu uit het dipje komen en zondag winnen', zegt Veltman, die zegt nooit eerder met Ajax drie keer achter elkaar te hebben verloren. 'Het is nu K.U.T. en daardoor is het mooi dat AZ nu voorbij komt.'

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij AZ? Zet in en krijg 8,10 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SemHurkmans
Test
0 0
Oliveira
Pfft..... Veltman mag wel eens iets leren van zijn (oud) collega's. Veltman lijkt zich meer bezig te houden met wat hij vindt dan dat hij iets wilt aannemen van andere. Hij steekt telkens weer zijn kop in het zand. Als hij daadwerkelijk zo goed is in zelfreflectie als hij durft te beweren, dan waarom maakt hij nu al ruim 6-7 jaar de zelfde fouten? Misschien moet Veltman eens zijn perspectief verbreden. Denkt hij nou daadwerkelijk dat hij alleen alle antwoorden hierop heeft?
1 0
fanforeffer
was je bang dat van der Gaag zou bellen ?
0 0
louis60
Veltman kan zondag niet spelen. Hij heeft een pappa dag.
1 0
PJK54
het is voor Ajax en Veltman te hopen dat er heel snel een club komt die hem wil maar ben bang dat....... Gelukkig is de opvolger er al en kan die gelijk na de winterstop starten.
0 0
Ajaxbrl
Revanchepot ojee daar gaan we weer... Veltman doet een "Schonetje"...
1 0
RuffRhythim
Wat heeft deze gast toch een enorme plaat voor zn bakkes...
1 -1
cantharel
Kijk uit wat ja zegt want ik kreeg een ban voor kritiek op deze waanzinnig goeie speler waar we niet buiten kunnen maar helaas de tegenstander ook niet.
1 0
mano41
ten hag zou wel gek zijn om je weer op te stellen
1 0
Dastaan
Ja snap ik als je alle negativiteit over je eigen prestatie moet lezen. Je hebt het verziekt voor de rest met je slechte voetbal kwaliteiten. Altijd maar een bal terug spelen en het liefst de bal niet willen hebben. Durft weinig tot zelden een goede paas te geven en als je dat doet lijdt dat tot balverlies. Nee ik heb liever dat je er in komt als een wedstrijd beslist is rond de 85e minuut om nog even voor je mega salaris te voetballen. Triest dat dit nog rond loopt bij Ajax. Maar dit is ook de schuld van ten Hag die het maar niet in wilt zien. Wat veltman zo bijzonder maakt, dat zal altijd een raadsel blijven.
4 0
VeChain
Nou je voetbalschoenen nog wegstoppen
2 -1
Redrum
Ik neem Veltman persoonlijk ook helemaal niks kwalijk, hij doet echt wel zijn best. Ik neem de personen die verantwoordelijk zijn voor het feit dat hij nog steeds in de basis staat wel heel veel kwalijk.
5 0
Joseph
Mooi dat AZ voorbij komt ja, maar niet voor Veltman.

Ajax moet nu denken aan het vervolg van het seizoen, verder dus met Schuurs of Alvarez. Je kan de Europa League niet in met Veltman als centrale verdediger die nooit beter zal worden. Ik denk zeker dat die 3 nu ongeveer gelijk zijn, dan moet je kiezen voor talent dat kan groeien!
1 0
davidgravemaker
Kan deze man die Ajax eigenhandig 4 punten heeft gekost, en daardoor kwalificatie, een spreekverbod krijgen? Snap niet dat de media Ten Hag nooit uitdaagt om zijn verantwoording te nemen dat dit knulletje er toch iedere keer weer instaat.
7 0
Boer Gijs
Willem II was een mooie wake-up call voor Valencia. En nu is het weer mooi dat na Valencia Az voorbij komt. Zolang je niet scoort, en zulke fouten achterin maakt, is er niks moois aan voor Ajax. Straks zijn er 3 nederlagen op rij als wake-up call voor de 2e seizoenshelft. En als ze zo doormodderen is dit seizoen een wake-up call voor het volgende seizoen. Nou dat is het sowieso, dat je nu wel een CL-waardige selectie neerzet en niet alleen de eerste 11 namen op het formulier.
0 0
BrandjeXL
Spreekverbod voor deze clown. Spuwt nog meer onzin als Lasse Schöne.
5 -3
Hans Kraay Jr.
Vrijmibo begint lekker vroeg bij je.
0 0
AFCA020!
Zou zoooooo lekker zijn als mensen als jij een spreekverbod krijgen
1 -1
VivaEspana
Net zoals gelukkig Valencia voorbij kwam na Willem II.
Veltman heeft een grote mond en momenteel matig spel, pas op de plaats lijkt mij beter.

Proberen AZ te overleven, want in deze flow gaat het zeer lastig worden.
4 0
10Sneijder10
K.U.T. voetballer. Regelrechte aanfluiting dat deze man de voorkeur krijgt boven Schuurs.
6 -1