'Promes traint nog altijd niet mee met de groep'

BartVeenstra, 13-12-2019 om 12:40, 3828 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het is nog altijd uiterst twijfelachtig of Ajax zondag in de competitiewedstrijd tegen AZ weer kan beschikken over Quincy Promes. De aanvaller traint nog altijd niet met de groep mee, zo meldt Telegraaf-journalist Mike Verweij via Twitter.

Promes raakte bijna twee weken geleden in het uitduel met FC Twente geblesseerd aan zijn kuit. Sindsdien miste hij de competitiewedstrijd tegen Willem II (0-2 verlies) en het Champions League-duel met Valencia (0-1 verlies). Zijn plek werd in die wedstrijden ingenomen door Noa Lang.

Volgens Verweij komt Promes wel steeds dichterbij zijn rentree. Of hij zondag mee kan doen blijft wel de grote vraag. 'Het zal kielekiele worden, klinkt het op De Toekomst', zo schrijft Verweij.

Denk jij dat Ajax en AZ met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 6,75 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Remark
Sneu voor Schuurs, want hij speelde een goede wedstrijd, maar wie gaat er in GODSNAAM áchter z'n mannetje staan bij een corner?! Komt denk ik wel goed als iedereen uit de ziekenboeg is teruggekeerd, maar een spitsje erbij kan geen kwaad. En wisselen in de 93ste minuut voortaan maar achterwege laten.
0 0
DeMeervanweleer
Liever geen Lang, die is na een goede wedstrijd mijlen door de ondergrens gezakt, wie dan wel weet ik ook niet zo-een-twee-drie. Misschien Traore erbij halen,.
0 0
Suarez16_
Als je deze wedstrijd wint dan kan je de EL vrij serieus gaan nemen. Dan is de voorsprong groot genoeg om een keer te rouleren tegen vvv of fortuna. Het kampioenschap is de snelste manier naar de CL en dat moet het hoofddoel zijn in 2020. De EL is zeker wel leuk richting de kwartfinale, maar daar kan je niet op gokken. Zitten veel sterke teams in en je zag wat er onder Bosz gebeurde toen je in Gelsenkirch op vrijdag na een verlenging onder de douche kon gaan staan en op zondag middag half 3 alweer uit moest in de Eredivisie. Dat heeft ons toen de titel en CL voetbal gekost.
2 0
BrandjeXL
Neh, ook met een fitte selectie wint Ajax zelden in Eindhoven. Dar Feyenoord toen kampioen werd kwam door Ajax zelf. Verliezen van W2, gelijk tegen Roda. Vervolgens stond je in november weer gelijk om vijf punten tegen Psv en Twente te verliezen. Vervolgens gelijk tegen Grunn. Uit bij Excelsior, bij winst alles in eigen hand, speel je 1-1.
1 -1
Suarez16_
Yes, maar excelsior en grunn waren ook na EL wedstrijden net zoals twente uit.
0 0
Duif63
Klopt helemaal
0 0
ajaxxcied4life
Ik hoop dat koppige Erik begint met Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; van de Beek, Ziyech, Martinez; Dest, Tadic, Lang
1 0
Van Reenen
Ik vrees dat ie weer met zij streekfenootje Nu helaas begin t en Veltvrouw achterin. Als dat zo is dan moet Erik zich maar bedenken dat hij miss hi en beter kan opstappen.
Ik hoop op jou opstelling.
0 -2
Lazell
Onze beste trainer deze eeuw laten opstappen als hij Veltman opstelt? Je bent niet wijs.
0 0
dimitri1903
Ik zou het zo doen, achterin wat jij zegt. dan donny en martinez daar voor tadic, rechts Ziyech spits traore en links dan lang
0 0
Suarez16_
Doe maar Traore in de spits. Die gaat alle duels van clasie winnen.
1 0
EersteAanname
Tuurlijk, een voorhoede met Dest, Traore en Lang in de belangrijkste competitiewedstrijd van het seizoen...
0 -2
Suarez16_
Ochja want Tadic zou niet eventueel op linksbuiten kunnen spelen natuurlijk....
1 0
behangdelul
Neem het risico maar, gek genoeg is dit de belangrijkste wedstrijd van komende periode
1 0