Blind: 'Compliment aan het publiek'

BadembaBarrie, 11-12-2019 om 15:30, 3265 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Daley Blind is het publiek dankbaar na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen Valencia. Evenals tegen Willem II lieten het spel en het resultaat te wensen over, maar bleef het publiek tot na het laatste fluitsignaal achter de ploeg staan. 

'Als je ziet hoe fantastisch het publiek na de wedstrijd is.. dat is wel eens anders geweest na een verliespartij of een uitschakeling', zo stelt Blind in een reactie tegenover Ajax TV. Hij had het publiek graag een goed resultaat teruggegeven, maar Ajax slaagde er niet in om door de muur van Valencia te breken.

'Maar ook zij (het publiek red.) hebben gezien dat we gewoon alles gegeven hebben.' Blind voelt zich dan ook gesteund door de fans. 'Het doet me goed om het publiek zo te zien, dus dat vind ik een compliment aan hen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Beetje off-topic maar ik kreeg een enorme Nouri-flashback met Daley....

Zullen we afspreken dat we ALTIJD spelers van het veld halen die in elkaar zakken zonder dat er een bal in de buurt is?! Ik vond het echt ongelooflijk dat hij doorspeelde. Alsof Ajax niets heeft geleerd van Appie.
0 -2
Dick
Heel eerlijk.....publiek dat bij de EL wedstrijden komt en bij de voorrondes (en zelfs KNVB beker tegen een KKD club) is fanatieker dan het CL publiek. Ik kijk er alweer naar uit, de EL. 4 kaarten per scc, fanatieke dagjesmensen mee en knallen! 90 minuten lang....
0 0