Veltman verklaart tegengoal: 'Dacht dat hij zou schieten'

JesseTH, 11-12-2019 om 00:15, 9149 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman rekent zich, zoals elk tegendoelpunt van Ajax, de goal van Valencia aan. De verdediger werd op het verkeerde been gezet, waardoor hij enkele stappen achter de rest van zijn verdediging stond en buitenspel voor aanvaller Rodrigo ophief.

'Ik dacht dat hij zou gaan schieten, maar hij gaf een slim balletje tussendoor, waardoor ik buitenspel ophef', legt Veltman uit in een gesprek met FOX Sports. 'Elke goal reken ik me mezelf aan, zo zit ik in elkaar. Ik kijk wat ik meer kan doen. Nu ziet het er heel lullig uit voor mij.'

Uiteindelijk kijkt Veltman nu met een 'net niet genoeg'-gevoel terug op de Champions League-campagne. 'In de wedstrijden tegen Chelsea laat je het liggen. Aan de andere kant: als je thuis tegen Valencia speelt, moet je minimaal een punt halen. Op dit niveau moet je scoren en dat deden we niet.'

'Je moet er, zeker met AZ nu (zondag, red.), voor waken dat het niet in één week helemaal kantelt', gaat de centrale verdediger verder. 'We waren goed bezig. Willem II hebben we verloren, nu liggen we uit de Champions League. Het kan hard gaan, maar aankomende zondag moeten we ervoor waken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RuffRhythim
Waarom is hij nog steeds Ajacied............?
2 0
MichelAngelo66
Sorry Joel, maar dit is gewoon een pupillen fout. Heft volledig onnodig buitenspel op. "Ik dacht dat ie ging schieten", ja dus? Je loopt gewoon te slapen bij die actie sullie.

Sommigen vallen bij het minste geringste over Veltman heen hier, maar op een of andere manier gebeurd er ook altijd wat met hem. Hij heeft echt prima acties in het veld (gisteren ook een paar keer goed ertussen), maar evenzoveel idiote dingen. Domme gele kaarten, rare rode kaarten en nu dit weer. Dit past eigenlijk niet meer in het Ajax wat inmiddels een stap hoger is.
1 0
Cupmetgroteoren
Het verhaal Veltman begint zo langzamerhand een beetje triest te worden. Maar ik snap er niks van. Veltman wilde weg, Overmars wilde hem verkopen. Ten Hag wilde hem behouden, maar dan eiste Veltman wel meer speeltijd en toen sloeg hij met zijn vuist op tafel om dslat te eisen. Vervolgens krijgt ie ook gewoon een basisplaats, niet eens als rechtsback, maar gewoon als cv, daar waar ie al jaren gefaald heeft. Ik snap er niks van dat spelers speeltijd krijgen op basis van sociale hiërarchie en het uitonderhandelen van zaken. Waar is ten hag mee bezig? Kwaliteit moet de leidraad zijn.
3 -1
Van Reenen
Misschien moet TH ook maar pleitte in de winterstop. Die achterlijke wissels van Hem komen het spel ook niet ten goede. Zoals ook niemand en ik voorop begrijpt waarom TH steeds als een een hele verteld dat je je kans moet grijpen. Let op, daar kom ik weer. Schuurs speelt een zeer goede wedstrijd tegen Lille en wordt door de media geroemd om zijn goede spel. Kans gepakt volgens de filosofie van TH. Echter, tegen Willem II staat Tata Steel, met bewegingen als gesmeed ijzer, weer achterin alsmede tegen de FC Tijdrekken uit Valencia. Veltvrouw was weer verantwoordelijk voor een doelpunt. Gelukkig niet zo'n belangrijke, ahum....Met pensioen sturen die man en wel meteen.
0 0
AjaxCitizen
Ook al zou hij hebben geschoten, waarom blijf je niet op een lijn staan met de rest van je verdediging? Echt onbegrijpelijk hoe hij telkens de voorkeur blijft krijgen, terwijl hij dit seizoen talloze momenten had waar zijn gebreken weer naar boven kwamen.

Schuurs hoort nu de kans te krijgen. Of anders Alvarez. Maar Veltman op RCV is voor mij gewoon geen optie.
0 0
Minsc
Neem ontslag, sukkel.
0 -2
niquedegraaff
Van de ligt naar veltman... Dat is de grootste fout die overmars heeft gemaakt.
4 0
Vertonghen
En de echte vervanger (zoals benoemd door Overmars), á €15(?) miljoen euro speelt niet of op het middenveld.
Raar zooitje is het.
2 0
BrandjeXL
Typisch dat je geen namen leest van Web en Bky in dit topic. Je zou verwachten dat die het wel opnemen voor hun held.
6 0
Jornnn
Is het te accepteren als voor de CV positie vanaf nu het blik op volgend seizoen gaat? Dus Schuurs minimaal 10 wedstrijden de kans geven?
3 0
Steeph
Na deze fout in de CL kan hij een degelijke overstap wel vergeten. Dus Joel, stop er maar mee, neem ontslag en ga lekker bij FC schubbekutteveen voetballen. Deze man zou helemaal niet opvallen als hij bij Top Oss in de verdediging zou staan.
5 0
rodnet
Het is verdomme ongelofelijk dat een voetballer waarvan in het verleden duidelijk is gebleken dat hij op alle fronten tekort komt gewoon opgesteld blijft worden. Veltman doet verdedigend domme dingen, heeft aanvallend en opbouwend geen enkele inbreng en, zoals ik al zo vaak heb gezegd, heeft het inzicht en de capaciteiten niet om op niveau mee te voetballen. Het is bij hem altijd: aannemen, controleren, om zich heen kijken, even dreutelen, nog even kijken en dan toch weer een risicoloze bal naar de keeper of naar Blind.
8 0
Vertonghen
Jep dit.
Buiten zijn gebrek aan kwaliteit heeft hij ook het ongeluk nog eens aan z’n broek hangen.
Met hem in het team weet je dat het onheil op de loer ligt.
4 0
MSwertz92
Veltman mag echt in ze handjes klappen dat hij bij Ajax speelt, hij kon dit seizoen een transfer maken, naar BRIGHTON. Gozer kost ons wel de CL. Geweldig om zo een ervaren en "echte ajacied' in het team te hebben toch veltman fanboys ?
6 0
louis60
Joel aanvoerder.....bij DWS.
7 0
3sterren
In mijn ogen moet Veltman iets minder ’dachten’ en veel meer denken en doen ...
5 0
Lorenzo010
Joel rot nu eens een eind op..EtH moet dit ook worden kwalijk genomen dat deze flapdrol weer werd opgesteld.
Maar Joel vertrek naar Groningen en kom nooit meer terug!

En anders hoop ik dat je je kruisbanden heel snel afscheurt op de training zodat we voor langere termijn van je verlost zijn.
3 -6
Jaridebeste
Doe niet zo achterlijk man, idioot.
0 -1
gi0vanni
Dit gaat idd veel te ver. Veltman zal niet in de boeken gaan als topverdediger van Ajax maar we moeten het met hem doen dus dan verdient hij steun. Ben geen dan van hem maar het is een Ajacied die waarschijnlijk gewoon elke wedstrijd 100% geeft en gewoon enkele tekortkomingen heeft. Liever iemand erin die graag voor Ajax speelt als van die slappe talenten die niet eens willen vechten voor hun plek. (Denswil, Riedewald, Bazoer, Tete, Kishna, Dolberg, Fischer en El Ghazi om er wat te noemen.)
0 -1
MichelAngelo66
Doe even lekker normaal man.
0 -1
Ajacied33
Wat een dieptriest reactie
9 -2
Ajacied33
*Dieptrieste
3 -2
Gonzalez75
Kijk, en daar gaat het al fout bij Joël Veltman: hij dacht!
7 0
Vak M
Vreselijk om gelijk te hebben. Maanden pleiten we ervoor met een groepje om hem door te selecteren. Ligt niet aan z’n inzet, verder een goede goof maar Veltman is veel te ongelukkig om aan de top om mee te doen in Ajax 1. Nu ook weer : hij verspeelt de bal en wil dan z’n fout goedmaken en denkt niet meer rationeel. Iedereen die hem nu nog steeds wil opstellen, heeft te weinig ambitie met onze club. Hij hoort niet thuis in CL. Exit nu
10 0
BrandjeXL
Veltman is niet voor niks door Bosz als RB gedegradeerd. Nee MDL is niet te vervangen maar om nu gelijk zes stappen terug re doen is ook onnodig.
4 0
BRAMHOUTEN
laat per schuurs gewoon fouten maken. deze heeft veel meer klasse en potentie dan veltman. van schuurs. Ik heb me trouwens lopen ergeren aan lang. bakt er niks van en loopt erbij of hij Ronaldo is. leuk die branie maar presteer wel war
12 0
AFCA Leiden
Hij is helemaal opgehemeld na een aantal doelpunten die een blind paard er nog in had geschoten. Hij heeft gisteren amper de flank opgezocht. Iedere keer ging hij naar binnen, liep zich vast en gaf een balletje terug op de verdedigers...
4 0
BrandjeXL
Doe maar helemaal nooit meer denken Joël.
6 0
ST
Hij is een rechtsback, geen centrale verdediger.
4 -4
RuffRhythim
Hij is hooguit een bankzitter...en dan zou hij niet eens mogen mopperen....
0 0
Joker
hij is een voetballer voor PEC
6 0
JohanvanBasten
of De Graafschap of Kowet
3 0
grannig mokum1
Rechts back?! dat ook niet.... Hij behoort niet om bij een top club te spelen, want dit flikte veltman elke keer van dit fouten.....
4 0
Multi
Al jaren krijgt deze man op mirakuleuze wijze wen plek in de basis, waarom ik heb geen idee. Hij doet het vaak een wedstrijd of 5 heel aardig, maar op het moment dat hij er echt moet staan, zakt hij altijd door het ijs. Je zou voor de gein eens moeten kijken hoeveel punten deze man je gekost heeft. Of misschien zelfs wel hoeveel geld, snap er niks van dat hij basis staat.

Ik zie liever Schuurs in de basis ervaring opdoen en dan af en toe een foutje maken, dan het onze Joël. Hij staat gewoon garant voor fouten, hij leert er niet van.
12 0
Willems10
Hahaha hij maakt 6 jaar dezelfde fouten achtereen en nu concludeer je dat hij er niet van leert? GOH! We spelen als Ajax zijnde gewoon liever EL, deal with it.
4 0
Gooseman
Enkele stappen achter zijn verdediging, een meter verder naar achter en hij had Onana omver gelopen!
1 0
ajaxdordtt
Ik kijk met een "net niet" gevoel naar Joel.
3 -1
DeWijsneus
Zou hij ook zo autorijden? 5 ritjes gaat het goed, maar als het een keer spannend wordt, wordt het een flinke aanrijding.
1 -1
Willems10
Pas op met commentaar op Joël. Vele hier zien het gewoon beter dan ons, want Veltman en Ajax horen inderdaad bij elkaar. Allebei ambitieloos.. Lekker wat spelen in de EL nu, daar kraait niemand om een foutje en dat is waar we naar opzoek zijn toch!
4 -1
Lorenzo010
Joel heeft net zo;n trollenleger als die Dotan..alleen die van Joel zitten hier..Verbaasd mij niks als die jongen een stoornis heeft.
3 -1
Joker
her gekke is na chelsea uit en gister geen veltman goedprater te bekennen
2 0
je
Ajax Europa Leauge Winnen
2 -1
Willems10
Joel vindt het wel lekker, EL. Druk van de ketel.
4 -2
Ajaxbrl
Had iemand van 40M gekocht als je De Ligt verkoopt voor 80M.. Wat willen we nou eigenlijk met Joel, Siem, Alvarez, Marin etc??? CL spelen???
6 -2
Ferd
Want iemand van 40 miljoen wil in de eredivisie speler... godogod het niveau hier is echt zo laag, sommige as’ers zijn te dom om te poepen
3 -3
Ajaxbrl
Jij zit met je lompe kop nog in het FdB tijdperk, tegenwoordig zijn er dingen mogelijk bij Ajax en dat moet Overmars zich goed realiseren wil hij blijven cashen in de CL...
2 -1
Joker
dat zegt wat over jouw want iemand voor 40 miljoen en 5 miljoen salaris komt gewoon in de eredivisie voetballen.

Het gaat broodvoetballers om geld niet om de competitie
2 -1
AFCA1996
Kereltje moet gewoon ff een keer naar een andere club gaan. Maakt al sinds 2013 blunders in Ajax 1.
13 -2
Van Reenen
Zou een goed duo vormen met Viergever in Eindhoven.
1 0
MPAjax
je zal maar domme fans hebben die op sociaal ? media trollen
2 0
Robeerke
Kan Joël niks kwalijk nemen, hij kan gewoon niet beter. Maar die jongen mag nooit je basisspeler zijn. Eredivisie niet, Champions League niet.
14 -3
MPAjax
het lag niet aan veltman,

mazraoui stond niet op zn vr plek waardoor veltman ineens een vrije man achter zich had en mazraoui op zn beurt liep voor blind die de lopende man achterna moest maar die dacht dan doet mazraoui het wel maar die hoorde niet op lcv te staan en rende niet achter de dieplopende aan, behalve dat martinez stond niet in de punt naar achter dus die kon de passende speler niet lastig vallen omdat nico zn hoek moest afdekken als hij buitenom zou gaan terwijl blind als martinez had ingegrepen de lopende man kon dekken

waarom is iedereen zo kinderachtig en kijk je als je het niet weet de beelden van voor het doelpunt nog een keer terug ?
1 -9
Soccerskins
Tja niet te veel denken Joel, niet je beste vak.
3 -3
MichelBoerebach
Voetballen ook niet
5 -4
Pauw
Blind gaat minstens zoveel de fout in als Veltman maar uiteraard is Veltman weer de kop van Jut.

Ik verheug me op Schuurs. Nu lijkt hij de verlosser, straks zal blijken dat er minstens net zoveel op Schuurs aan te merken valt.
Veltman moet onder elke omstandigheid weg want in Nederland kan hij bij velen niets goed doen. In het buitenland met een schone lei beginnen.
2 -5
talent020
in welk opzicht dan? kijk naar Blind en de rest van de defensie, iedereen Stapt of houd in, waardoor Rodrigo gewoon buitenspel had gestaan,( als Veltman de lijn had gehouden) te laat stappen kan gebeuren maar 3 meter naar achteren stappen terwijl iedereen in voorwaartse beweging gaat heb ik nog niet vaak gezien.
3 0
Joodhannus73
Nooit meer opstellen!!!
5 -1
Ajax95Duivendrecht
Als meneer goed had uitgestapt (net als de andere verdedigers), was de 0-1 nooit op het scorebord terecht gekomen...
3 -1
Murtagh
Waarom loop je achteruit als hij gaat schieten?
5 -1
ajaxfan83
ik zag de bui voor de wedstrijd al hangen want met dit elftal zonder promes en toen neres uit zn doen gingen we met hakken over de sloot de cl in toen tegen die club uit cyprus
2 -2
Dick
Jij wel he.....achteraf
1 -2
EersteAanname
Echt he.. Flikker toch op met je domme gelul
1 -2
atalantanio
Hoeveel wedstrijden mag deze prutser nog verprutsen?
7 -2
Eastwood
Wat mij betreft geen één meer. In de winterstop verpatsen aan een verzamelaar.
1 0
MichelBoerebach
Nog honderden meer, als het aan de Ned. trainers ligt.
1 0
Koekepeer
Ga jij lekker Schalke supporten
0 -1
Dastaan
Wordt tijd dat je niet meer in de basis moet staan. Je verziekt constant het elftal. Af en toe een goede onderschepping een paas, maar ga alsjeblieft niet meer in de basis staan. Je hoort niet thuis bij Ajax. Ga weg!
8 -1
EersteAanname
Het wordt tijd dat jij stopt Ajax supporter te zijn. Het zit een keer tegen en je zeikt een speler af die weliswaar geen wereldtop is, maar altijd zijn stinkende best voor Ajax heeft gedaan, zonder een alternatief te noemen. Ga weg!
2 -6
Johan14Cruijff
Hij is te vaak bij fouten betrokken, het houd een keer op.
1 -1
AFCACBS1900
Ach, hou op. Dijks deed ook altijd zijn stinkende best. Zegt geen reet. Enige wat zeker is is dat Veltman al ruim 5 jaar kostbare fouten maakt.
3 -1
MichelBoerebach
En bovendien gewoon een verschrikkelijke voetballer is. PSV heeft Schwaab, wij hebben Veltman.
0 0
Joseph
Ik vind de angst om een pass vooruit te geven een veel groter probleem bij Veltman, dat past gewoon niet bij Ajax. Bij de goal vind ik hem niet eens heel veel te verwijten, Mazraoui wijst naar achteren en Veltman zakt in. Blind of Mazraoui hadden mee moeten lopen met Rodrigo, dan was er niks aan de hand.
5 0
jtodam
Hahahahaha wow, is deze gozer wel helemaal goed? Ik heb hem letterlijk nog nooit zelfkritisch horen zijn en nu beweert hij dat hij zichzelf elke tegengoal aanrekent? Hij snapt het dus toch, want hij is ook verantwoordelijk voor bijna elke tegengoal.
6 -1
Ferd
Dat jij hem nog nooit zelfkritisch heb hore zijn ligt echt aan jou en je perceptie.
2 0
VoorMokum
oprotten met dat slechte speler gezeik. ja hij maakte een cruciale fout,maar hij voorkomt vervolgens ook 2x een goal. als team gefaald vandaag. zeker de aanval
2 -9
PeterVKV
Oprotten met dat beschermen van Veltman. Hij maakt al jaren cruciale fouten. Klaar ermee.
8 -1
jtodam
Hij maakt elke wedstrijd een cruciale fout, dan kunnen we wel met zijn allen heel naïef zo'n jongen gaan verdedigen, maar we moeten gewoon realistisch zijn. Hij hoort niet in Ajax 1, klaar. Hij is een ongelofelijke zwakke schakel en als we willen verbeteren is hij sowieso de eerste die er uit moet.
3 -1
VoorMokum
Hij hoort inderdaad niet in Ajax 1,maar we moeten ook de positieve dingen erkennen en niet doen alsof deze verliespartij alleen door Veltman komt
2 -1
johnantoni
Slechte speler.
5 -2
charis
Wil gewoon niets uit de monden meer horen van Dusan,Joel,Daley en Erik.
3 -1
talent020
ik.dacht dat hij zou schieten... loopt letterlijk als enige 3 meter achteruit, dan snap je het als verdediger gewoon niet helemaal Veltman.
5 -1
Johan14Cruijff
Precies, ik dacht eerst het gewoon buitenspel, staat Veltman er nog een paar meter achter. Hij doet echt zijn stinkende (vaak te geforceerd en te gemaakt) best maar hij is gewoon niet het niveau wat we na streven.
0 0