Onana: 'Soms is het goed om te verliezen'

BartVeenstra, 09-12-2019 om 07:05, 4395 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Of hij dinsdagavond meedoet, is de grote vraag, maar als hij fit is, zal hij er staan: André Onana. De Kameroener zegt in een interview met het Algemeen Dagblad enorm uit te kijken naar de allesbeslissende Champions League-wedstrijd tegen Valencia.

Afgelopen vrijdagavond verloor Ajax verrassend met 0-2 in de Johan Cruijff ArenA van Willem II. Onana maakt zich echter niet te veel zorgen om deze nederlaag. Sterker nog, hij haalt er het positieve uit. 'Soms is het goed om te verliezen. Ik zie het als een wake-upcall. Niets om ons veel zorgen om te maken. We weten allemaal hoe belangrijk de wedstrijd tegen Valencia is. Dat hoeft niemand ons te vertellen.'

Hij kijkt er enorm naar uit, maar of Onana tegen Valencia mee kan doen, is nog maar de vraag. De Telegraaf berichtte maandagochtend dat de keeper namelijk zaterdag op de training een hamstringblessure heeft opgelopen. Mocht hij fit zijn, hoeven we echter niet te twijfelen aan Onana. 'Ik ben inmiddels gewend aan de big games.'

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Valencia? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Als de belangrijke spelers hun normale CL niveau halen en iedereen echt op scherp staat gaan we het redden, daarna kijken hoe we het moeten doen tegen AZ.
Hopelijk helpt heel de JCA mee om de wedstrijd tot een goed einde te brengen , wat mij betreft staat het resultaat op 1 en ben ik zelfs met een gelijkspel blij.
1 0
louis60
Ben ik het mee eens. Maar mochten Promes en Onana er niet bij zijn, moet er wel een wonder gebeuren tegen Valencia. We zullen als 12e man, Juichen en zingen . Tot de laatste seconde van de wedstrijd. En dan hebben we niets te vrezen. Zelfs zonder Onana en Promes.
0 0
Hobbemastraat
Klopt, wij als Ajax gaan behoorlijk snel in onszelf geloven. Dat is onze kracht, maar tegelijkertijd onze grootste valkuil. Elke wedstrijd alles geven, tegen wie je ook speelt. Dan pas win je prijzen, zie vorig jaar.
2 0