Blind: 'Trots op onze fans, ze geven alles'

BartVeenstra, 07-12-2019 om 13:45, 4006 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind is de supporters van Ajax enorm dankbaar. De Amsterdammers gingen vrijdagavond in eigen huis verrassend onderuit tegen Willem II, maar in plaats van boegeroep of een fluitconcert kreeg de verliezende partij juist de zo gewenste steun van het publiek.

Die steun kan het elftal van trainer Erik ten Hag maar al te goed gebruiken. Dinsdag staat de enorm belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Valencia op het programma en zodoende zijn de spelers - eerder sprak ook Joël Veltman zich uit - blij met de steun. Op Instagram schrijft Blind: 'Erg teleurstellend resultaat, pijnlijk! Maar we zullen ervoor vechten om terug te komen. We vechten altijd, dat kenmerkt ons team. Ik ben trots op onze fans, zij geven alles gedurende de hele wedstrijd. Bedankt daarvoor!'

Ajax speelt aankomende dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA tegen Valencia en een gelijkspel is genoeg voor overwintering in de Champions League. Een nederlaag tegen de Spanjaarden en een zege van Chelsea op Lille OSC zou echter uitschakeling in het miljardenbal betekenen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Very disappointed result today, painful! But we will fight to come back after this! We always fight, that's the team we are! Im proud of our fans today, they give their all the whole match! Thanks for that! ❌❌❌ #WijZijnAjax

Een bericht gedeeld door Daley Blind (@blinddaley) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax4glory
Onverschrokken de draad weer oppakken. Was gewoon een slechte pot die ieder topteam wel eens heeft. Als we dinsdag winnen overwinteren we in de CL. Als we vervolgens winnen van az is alles weer zoals het was. Ik zie psv niet winnen van Feyenoord.
0 0
edalm
Ik zie PisVee echt wel winnen van 010
0 0
Dennis1964
Juventus en Bayern verliezen dit weekend ook. Volgende week moet alles kloppen om az te verslaan en dinsdag is het er op of er onder tegen Valencia.
Pfffffff spannend
0 0
GvanderK
Alle grote clubs hebben soms een offday. Niks bijzonders, maar wel kut. Dinsdag weer vlammen!!!
2 0
Ajax27
precies dit
0 0
Ajacied33
Zo is dat!
0 0
Ajacied33
"We komen terug" vind ik een beetje overdreven hoor. Dat zeg je wanneer je een paar teleurstellende resultaten achter elkaar geboekt hebt, dat is nu niet het geval. We verliezen gisteren voor het eerst in competitieverband sinds hele lange tijd, kan gebeuren. Aan de andere kant is dit waarom Ajax Ajax is. Gelijk wat roering en ontevredenheid
2 0
Cesc87
Ze hebben ook wel wat krediet verdiend natuurlijk
1 0
ajax4ever01
De fans geven alles, die mentaliteit wil ik van jullie ook op het veld terugzien.
2 0
MarkGroothuis
En dat zie je niet afgezien van gister?
0 0
Bramzel
Aanstaande dinsdag zullen we massaal achter de ploeg moeten gaan staan en 90 minuten lang volle bak zingen en springen. Zodra de tegenstander de bal heeft en als hun een overtreding maken massaal fluiten en tekeer gaan. Wij moeten voorop in de strijd gaan vanaf de warming-up en de spelers extra energie en motivatie geven (dit hebben ze al meerdere keren aangegeven dat ze dat krijgen). Kom op boys wij moeten samen met onze jongens strijden voor de volgende ronde van de Champions League.
1 0
Dennis1964
Jij begrijpt het geen 12e man maar een dertiende man.
0 0
Johan1
De supporters geven inderdaad alles, nu de spelers nog.
3 -5
Hobbemastraat
Maakt me trots om te zien dat de meerderheid tot het eind blijft zitten en het team steunt, ondanks het verlies. Heb helaas ook "supporters" gezien die 10 minuten voor het eindsignaal naar huis gingen en "supporters" gehoord die bij het minst of geringste gingen fluiten. Zijn waarschijnlijk diezelfde mensen die ook eerder weg liepen. Schaam je. Blijf aub thuis in het vervolg.
6 -2
Bramzel
Inderdaad en waarschijnlijk kunnen dan echte supporters een seizoenskaart krijgen, want er zit een hoop tussen die of niet op komen dagen tegen de kleine tegenstanders of eerder weg gaan (onder het mom van: anders sta ik in de file (wat een bullshit is). Ik neem dan namelijk aan dat die mensen aanstaande dinsdag ook niet komen, want dan is de Johan Cruijff Arena vol en dan komen er nog mensen vanuit de Ziggo Dome en de Pathé die weg moeten).
2 -1
aniet
Ja er zitten een paar te wachten totdat ze weer eens lekker hun team kunnen uitfluiten.
Gelukkig laat de meerderheid dat niet meer op zijn beloop en laat zich positief horen
2 0
Joseph
Het was gewoon een ontzettende zaadpot van Ajax, niks mis mee dat supporters laten weten dat er meer moet gebeuren. Wat de spelers gisteren lieten zien was Ajax onwaardig.
De wisselwerking is goed, het aansporen tot verbetering en het aanmoedigen terwijl er niks lukt. Op basis van de prestatie van gisteren zijn het vooral de spelers die zich moeten schamen.
2 -2
aniet
Klopt dat het niet goed was gisteren, neem aan dat het niet bewust is
gebeurd ons allemaal wel eens dat het werk niet goed loopt,
Om me dan te moeten schamen terwijl ik mijn best deed, nooit
2 0
Hobbemastraat
Precies. We spelen al twee seizoenen geweldig voetbal, zowel nationaal als internationaal en we hebben één offday in de J.C. Arena en direct worden spelers afgevallen door zogenaamde supporters. Dan snap je er echt niets van. Blijf lekker thuis dan.
3 0
Labrador
Dat zijn van die figuren die 1 of 2x per jaar gaan. Dan zien ze zo'n zaadpot en dan begrijp ik hun frustratie ook wel weer maar verliezen hoort er nou eenmaal ook bij.
0 0
jtodam
Dat zijn geen supporters. Dat zijn van die zouteloze kneuzen die lekker zittend een potje Ajax komen kijken met hun broodje kroket en colaatje. Ze laten zich nooit horen, behalve als het een keer slecht gaat. Dan zijn ze niet te beroerd om even te fluiten. Dit zijn simpelweg toeschouwers, geen supporters. Aan dit soort mensen heb je als club helemaal niks, behalve dat ze geld opleveren omdat ze een seizoenskaart afnemen. Qua sfeer kunnen deze mensen net zo goed thuisblijven.
4 0
Hobbemastraat
Zeg je goed ja. Broodje kroket en cola toeschouwers. Het frustreert wel, aangezien er genoeg gasten zijn die graag hun ploeg wel willen aanmoedigen.
1 0
jtodam
Dat frustreert mij ook wel eens ja. De hele lange zijde en eigenlijk ook heel Noord kan qua sfeer net zo goed opgedoekt worden. Dan verandert er niks aan de sfeer als die tribunes leeg blijven. Maar juist daar komt vaak het gefluit vandaan en dat steekt mij enorm. Als je te beroerd bent om de ploeg aan te moedigen houd dan ook je bek als ze slecht spelen.
2 0
Bramzel
Je moet daar eens gaan zitten en zodra je gaat staan en zingen dan wordt je bijna van de tribune geduwd, want die mensen denken schijnbaar in een theater te zitten.
0 -1
Hobbemastraat
Klopt. Zit zelf op vak 124 lange zijde (naast F side) en dat is eigenlijk het enige vak op de lange zijde die er elke wedstrijd voor willen gaan. Zou fijn zijn als daar verandering in gaat komen, want voor de rest zorgt die zijde alleen maar voor een negatieve sfeer. Jammer.
1 -1
Bramzel
Inderdaad dat zie je altijd. In het begin hoopte ik dat het vandaar over zou slaan op de gehele lange zijde. Helaas is dat niet het geval.
0 0
aniet
Het is persoonlijke frustraties afreageren, lekker makkelijk anoniem
1 0
Labrador
Zegt genoeg over hoe het gros van de supporters de nederlaag beleeft. Het is kut, het is zuur maar we moeten gewoon weer door.
2 0