AZ maakt stadion wedstrijdklaar voor topper

BartVeenstra, 07-12-2019 om 11:25, 8515 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

AZ doet er alles aan om de topper tegen Ajax van volgende week zondag in het AFAS Stadion in Alkmaar te spelen. De gemeente Alkmaar beslist dinsdag of de wedstrijd aldaar door kan gaan en de nummer twee van de Eredivisie lijkt goede hoop te hebben.

Op de site van De Telegraaf is op foto's te zien dat er hard wordt gewerkt om het stadion wedstrijdklaar te maken. De ochtendkrant schrijft dat de tijd wel begint te dringen voor AZ. Op 5 december stonden er nog twee lichtmasten op het stadion. Zaterdagochtend is de club begonnen om de resterende lichtmasten op het stadion te bouwen.

De derde lichtmast is inmiddels af en AZ is nu bezig om de laatste lichtmast gereed te maken. De club hoopt dat dat zaterdag nog gaat lukken, zodat de controle spoedig plaats kan vinden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flyingsoccer
Ik verwacht een nieuwe nederlaag ik schat AZ beter in. De verdediging staan goed en ze hebben prima aanvallers en zullen Ajax bestrijden zo als Willem II heeft aangetoond. Mocht Ajax verliezen dan is de spanning terug en zullen ze weer moeten hopen dat anderen het laten afweten kortom niet gerust dat we de punten mee naar huis gaan nemen.
0 0
trainerdv
Moet gezegd worden, ze doen er wel alles aan om deze topper echt een topper te laten worden. In Den Haag zonder fans de nummer 1 en 2 tegen elkaar kan je eigenlijk niet verkopen, Zou mooi zijn als Ajax ook nog iets kan bijdragen aan het laten doorgaan van de wedstrijd mét fans.
0 0
Ajacied33
Ik verwacht eigenlijk een vrij ruime zege volgende week tegen AZ. Ze spelen leuk voetbal, maar een sterkere tegenstander als Ajax hebben ze nog niet gehad dit seizoen. Zij spelen donderdagavond nog in Manchester, kan meespelen. Ik zeg 1-3 a 1-4
0 -4
donpedroh
Naast Ajax verreweg de best voetballende ploeg van NL. Sommige spelers van hen zouden niet misstaan in Ajax. Boadu en Stengs hoe dan ook.
0 -1
MNJ7
Boadu en Stengs zouden met een fitte selectie spelers zijn die er de 2e helft inkomen, maar zou ze wel echt volgend seizoen proberen te halen
0 0
Cupmetgroteoren
Ik vind AZ een uiterst gebalanceerd elftal hebben. Eigenlijk hebben ze geen zwakke posities als Vlaar meespeelt (die gewoon nog steeds degelijk is). Idrissi is in vorm, Bizot is de beste keeper van Nederland, Wijndal de beste rechtsback, Boadu de beste spits en Koopmeiners en Mjito de beste verdedigende middenvelders. Stengs is wisselvallig maar kan uit het niets iets creëren. Svensson is normaliter een redelijke back en die Japanner is niet slecht. Ajax kan op basis van individuele klasse zomaar met 4-1 winnen, zoals tegen Valencia, maar als Ajax z'n dag niet heeft en AZ wel, wordt het een heel lastige wedstrijd.
1 0
AFCA1996
Bizot de beste keeper van Nederland? Was je bij het plaatsen van deze comment dronken ofzo.
0 0
Cupmetgroteoren
Hij is de beste van de Nederlandse keepers ja. Onana is de beste in Nederland. Bizot heeft zich ontpopt tot een zeer degelijke keeper en heeft aan uitstraling gewonnen. Er staat iemand in de goal nu. Hij is degelijker dan Cillesen momenteel.
0 0
ajax4ever01
Laten we eerst van Valencia winnen, vergeet niet dat we blessures hebben he
1 0
Bjorn
Wij snakken naar de winterstop lijkt het. Zou niet slecht uitkomen als deze pot wordt verzet.
1 0
Johan1
Volgende week staan we gelijk met AZ. Vanavond wint AZ gewoon en volgende week zullen we niet onder de druk van AZ uitkomen. Zeker met deze verdediging zal AZ veel kansen krijgen. Tel daar de verkeerde opstelling en wissels van Ten Hag bij op en je speelt weer een hele moeilijke wedstrijd.
Pessimistisch? Klopt, maar wat ik gisteren heb gezien was weer als vanouds door de ondergrens. De selectie oogt moe en een beetje lusteloos.
4 -6
Labrador
Ik begin gewoon levensmoe te worden van dit soort reacties.
6 -3
iammike
Als Promes niet meedoet dinsdag en zondag kan je zomaar het seizoen verspelen in een week
1 0
jollie18
Hopelijk wint AZ vanavond ook niet en wint Ajax volgende week daar
3 0
Spectre
Ja want ipv 9 punten voor kunnen we zomaar ineens in punten gelijk staan
0 0
jollie18
Dat zeker maar gelukkig is ons doelsaldo beter. Maar ik heb liever 9 punten voor
0 0
Cupmetgroteoren
Wordt een leuke topper als AZ vandaag wint.
0 0
Ajacied33
Ja, verheug me er wel op. Ik zie AZ niet winnen van ons
0 0
Labrador
En als AZ niet wint dan wordt het ook een leuke topper. :)
2 0