Tadić: 'Te veel bezig met Valencia? Misschien is dat het'

BartVeenstra, 07-12-2019 om 10:15, 6912 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dusan Tadić sluit niet uit dat de spelers van Ajax vrijdagavond al te veel bezig waren het met aankomende Champions League-duel met Valencia, zo zegt hij tegenover De Telegraaf. De Amsterdammers gingen met 0-2 onderuit tegen Willem II en zodoende is de eerste nederlaag in de Eredivisie dit seizoen een feit.

'Wij moeten positief zijn. Ajax moet iedere wedstrijd winnen. Dit was niet goed, maar wij weten waarom het niet goed was', zegt de Serviër, die opmerkt dat Ajax op tachtig procent speelde en wellicht al te veel bezig was met de wedstrijd tegen Valencia. 'De mensen praten over Valencia, maar wij wilden ons focussen op deze wedstrijd. Soms is dat moeilijk. Misschien is dat het en was dit een goede les voor ons.'

Door de nederlaag van Ajax kan AZ bij een zege op PEC Zwolle op drie punten van Ajax komen. 'Wij moeten alleen naar onszelf kijken. Dat is het belangrijkste', zegt Tadić tot slot. De wedstrijd tussen Ajax en Valencia begint dinsdagavond om 21.00 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dastaan
Tadic is ook laatste weken ontzettend matig. Denk dat de winterstop hem veel goed zal doen qua rust. Ik hoop in iedergeval dat we dinsdag doorgaan. Ben bang dat zowel dest als mazraoui niet gaan spelen dat veltman rechtsback gezet gaat worden en schuurs centraal achterin. Hoop op dinsdag zetten dat het goed komt en dan zondag afstand nemen van az. En ten Hag wakker worden jij!
1 0
b.hulshof
Tadic is in de competitie gewoon al dit hele seizoen een stuk minder dan vorig seizoen. En je kan wel elke keer blijven klappen na een foutieve pass maar op een gegeven moment is dit uitgewerkt.
1 0
PJK54
We kunnen van alles en iedereen de schuld geven VAR, zag geen hands, Kuipers, floot wel eenzijdig tegen Ajax, maar de schuld ligt bij de spelers die dachten het wel even met 2 vingers in de neus te winnen en daardoor totaal geen inzet of wat dan ook op het veld legde zelfs toen ze met 0-1 achter kwamen geloofden ze het wel.

Dan ben ik steeds weer verwonderd over de opstelling, waarom hebben we geen vaste basisopstelling wordt er steeds weer geschoven met de spitsen, en wissels van Ten Hag, je gaat er een jeugdspeler uithalen die je zelf op de verkeerde plek zet voor een oudere speler die totaal geen wedstrijdniveau heeft, dus roep je de ellende over jezelf uit.

Misschien een tipje voor Ten Hag: "Met één vinger naar voren wijzen, is met drie naar achteren."
1 -1
Sterspeler
Omdat we blessures hebben.
0 -1
Duif63
Zou het kunnen zijn dat Ten Hag bewust Siem heeft gebracht om Overmars er van te overtuigen dat hij niets beters achter de hand heeft en er in de winterstop toch echt iemand bij moet ? Anders zou je toch eerder een Marin of Ekkelenkamp brengen.
1 0
RedFeather
Zelfs Peters (aanvoerder willem ii) gaf aan dat hij merkte dat Ajax niet echt tot het uiterste ging. Prima vind ik. Even extra rust pakken en geen blessures oplopen.
0 -2
ajaxpat
vind ik niet prima.betaal godsvermogen voor een kaartje,ben halve dag aan het reizen om wedstrijd te zien en dan komen ze met zo'n instelling het veld op.
2 0
GrandMasterFlex
Compleet met jou eens en eerlijk gezegd verwacht ook vuurwerk van Overmars in de winterstop. Haal aub Propper en Reinier. Voetbal op het middenveld en opties zijn nodig voor de titels
2 0
ramonus
Hahahahah
0 -1
ramonus
Hahahahah
0 -1
oudzuid2
laten we het hopen. komen twee cruciale wedstrijden aan tegen Valencia en AZ. als je die allebei verliest ziet de wereld er ineens heel anders uit...
2 0
Markopantelic007
Ik hou echt m'n hart vast voor dinsdag. Ben echt bang voor een deceptie zoals tegen Tottenham. Maarja ik ben dan ook een geboren pessimist dus hopelijk valt het mee.
4 0
mvdk
Welnee joh. Ajax wint met 3-1
0 0
3*stars*3
Toen ik hoorde en zag, dat Siem warm ging lopen wist ik dat het nog een heel pittige kluif zou gaan worden en dat het veldspel slechter zou gaan worden.
Want je stond toen met 2 spelers die het spel niet soepeler laten lopen, Klaas en Siem.
Dure les en ik had beter van Ten Hag verwacht...
4 0
EricAjax1
Dest had niet moeten spelen.. Speelde net zo'n wedstrijd als Nous vorig jaar in de kuip En Siem de Jong brengen was wel echt het.dieptepunt.. wat liep die er verloren bij zeg.
4 -1
Joseph
Ik vond Siem er niet per se verloren bij lopen, deed gewoon zijn uiterste best, dit is zijn niveau. Een niveau dat al jaren te laag is, zag hem 1 of 2 jaar geleden bij jong Ajax meespelen, kon daar ook niet net de rest meekomen.
0 -2
RayJordaan
En beginnen met Huntelaar
1 -1
EricAjax1
Ook een fout. Die moet nooit meer in de basis
1 0
Radie125
Het kan een keer gebeuren gewoon weer met beide beentjes op de grond. Beter gisteren dan dinsdag.
1 0
MPAjax
de opstelling was slecht met die wissels was gewoon lachwekkend, geen enkele verrassing en alleen via de zijkanten voorzetten continue omdat er in het midden niemand stond, iedereen te ver naar voren gedrukt zodat er geen kort aanspeel punt was... strategisch zeer slechte wedstrijd van de coach
2 -1
VoorOnzePloeg
Smoesjes tadic.
0 0
ajax4ever01
De instelling was onprofessioneel, wat Willem II goed en terecht heeft afgestraft.
5 -2