Veltman en Ten Hag blij met steun Ajax-fans

BartVeenstra, 07-12-2019 om 09:05, 3458 views, AT5, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman is blij dat de fans van Ajax de spelers van de Amsterdams club na de verloren wedstrijd tegen Willem II zijn blijven steunen. Ajax had het behoorlijk lastig met de Tilburgers en speelde een verloren wedstrijd.

In plaats van een striemend fluitconcert kregen de spelers van Ajax een applaus van een groot deel van het Ajax-publiek. Een belangrijk signaal richting dinsdag, wanneer het Ajax het opneemt tegen Valencia. 'Aan het einde kregen we een mooi compliment nadat ze begonnen te klappen en ons toe begonnen te juichen', zegt Veltman tegenover AT5. 'Zeker met het oog op dinsdag hebben we dat nodig. Daar kijk ik liever naar dan naar een paar mensen die fluiten.'

Ook trainer Erik ten Hag is blij met de steun die zijn spelers na afloop van het duel kregen. 'Dat is te waarderen', aldus de trainer op de persconferentie. Ajax speelt dinsdag in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen Valencia en de ploeg heeft aan een gelijkspel genoeg om door te gaan in de Champions League. Een nederlaag daarentegen kan uitschakeling in het miljardenbal betekenen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax75Amsterdam
De laatste dagen veel negatieve Reakties gelezen , je kunt ook wel eens verliezen !! We staan er prima voor !! Media maakt er weer een kermis van ! Ajax verliest een keer ? PSV wint weer eens ? Alsof na een verlies pot ineens alles is gedraaid , met 10 punten voor plus riant doelsaldo . Denk dat ze gezien blessures en enigzins vermoeidheid de krachten voor dinsdag en zondag sparen !! Zijn ze dinsdag door dan is zondag ook weer top ! Dan zien de kranten koppen er ook weer anders uit !! Alsof Ajax ineens alle punten gaat verspelen die ze als voorsprong hebben opgebouwd ? En ineens wint PSV alles ? En AZ is na zondag kampioen !! Denk gezien de vermoeidheid en de blessures dat ze hun krachten wat spaarde voor de komende 2 belangrijke wedstrijden !! CL en AZ !! wel allemaal positief blijven dan schijnt na dinsdsg & zondsg gewoon weer de zon !!
1 0
Babangida83
Het meeste werk is al gedaan deze seizoenshelft. De batterij begint op te raken. Nu is Valencia even het belangrijkste. Een diepe buiging voor het seizoen tot nu toe.
1 0
TontoKarnaggel
Baalde behoorlijk tijdens de wedstrijd maar door de reactie vmn zuid na het laatste fluitsignaal kreeg ik gelijk weer zin in dinsdagavond.....
2 0
Antafca
kan gebeuren.. dinsdag moet het gebeuren
niet zeiken maar zingen
3 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
1x zo’n wedstrijd kan gebeuren maar laten we het bij een incident houden.
1 0