Marin went in Amsterdam: 'Heel blij met mijn keuze'

JesseTH, 06-12-2019 om 19:50, 5082 views, Ziggo Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Razvan Marin is blij om bij Ajax te zijn, maar geeft toe dat hij aan het begin wel lastig vond. De Roemeen moest wennen aan de gewoontes van Ajax en het ritme waarin de ploeg speelt, maar inmiddels voelt hij zich meer op zijn plek.

'In het begin is het natuurlijk altijd moeilijk, omdat je even moet wennen en moet leren hoe het allemaal gaat', vertelt hij bij Inside Ajax. 'Ik ben heel blij met mijn keuze en ben blij dat ik hier nu ben. In het begin moest ik vooral aan het ritme wennen, ook tijdens de trainingen. Nu gaat het goed, ik ben eraan gewend.'

De middenvelder vertelt hoe het eraan toeging toen hij voor het eerst arriveerde bij Ajax in Amsterdam. 'Op de eerste dag was ik zo verlegen en zenuwachtig. Ik was zo benieuwd hoe het zou gaan. Mijn ploeggenoten waren heel aardig voor me. Ze gaven me een warm welkom en dat was fijn.'

Het Ajax-shirt droeg hij voor het eerst tegen Istanbul Başakşehir, al was het toen nog slechts tijdens een oefenduel. 'Ik voelde me trots omdat ik het shirt mocht dragen van een van de grootste clubs ter wereld. Ik heb altijd hard gewerkt om hier te komen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Deze jongen had gewoon moeten beginnen gisteren. Naast Martinez, Donny op 10. Hakim op rechts, Lang op links en Tadic in de spits en er was niks aan de hand geweest.

Ik kan maar niet begrijpen waarom Ten Hag blijft vasthouden aan die twee bejaarden (Siem en Klaas-Jan. Het slaat helemaal nergens op.
1 -1
vdhaas
Die huntelaar is op zn ouwe dag anders behoorlijk belangrijk geweest afgelopen anderhalf jaar...
0 0
Cupmetgroteoren
Omdat Marin precies NUL indruk heeft gemaakt de tijd dat hij mocht spelen en iedereen hem niet meer in de basis wilde zien. En hij er dus terecht (maar nogal laat) uit is gezet. Nu wil je de klok weer terugdraaien en Marin weer in de basis terughebben. Hij is voetballend niet eens zo slecht, maar weet totaal niet wat ie precies aan het doen is, heeft geen rust in z'n spel en is fysiek een vlieggewicht. Hij zal heus nog kansen krijgen, maar bij Ajax is het tevebwoordig: je staat er vanaf het eerste moment en anders kun je vroeg of laat vertrekken (zie Mallagan, Kristensen, Orejuela etc.). Dat zijn nu de harde wetten geworden, er is geen tijd meer om eerst driekwart jaar te wennen, gezien er meteen gepresteerd moet worden in de CL eerdat je eruit ligt door experimenten en gewenningstijd.
0 0
Ajaxtao
Dan baal je gvd ook ,als Siem de Jong er wel in mag.
0 0
Van Reenen
Je kan wel negatief doen over Marin, maar kan hij het helpen dat Ten Hag vriendjes als Klaas-Jan en Siem blijft opstellen? Trouwens Martinez en Blind hadden vandaag een snipperdag en Veltman vakantie!
1 -2
Cupmetgroteoren
Marin voegt zelf ook niks toe. Een miskoop van jewelste.
0 -3
HStorm
Dit is een prima voetballer die van meerwaarde kan zijn. Negatief gelul hier en in de Telegraaf niks van aantrekken. Hard werken en je voeten laten spreken. Ram er 15 in en we lullen nergens meer over.
4 -2
Pvt
Ik heb er nog wel vertrouwen in dat Marin een meerwaarde kan worden. Deed het in zijn laatste invalbeurten al een stuk beter. Vooral een kwestie van vertrouwen denk ik. Ben alleen benieuwd of hij de kans en de tijd krijgt.
7 0
Gijs078
Hij verdiend wel weer een keer een kans
9 -1
Radikaal
hij fietst, hij loopt, hij rijdt, hij verdien...
5 -6