Ziyech op zoek naar échte familie Yassine

BadembaBarrie, 06-12-2019 om 14:25, 8715 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech is op zoek naar de familie van Yassine Hussairy, de elfjarige jongen die tijdens Lille - Ajax op de middenvelder afrende. Op zijn Instagram account plaatst Ziyech een oproep aan zijn volgers om hem te helpen in contact te komen met de jongen of één van zijn ouders. 

'Attentie volgers en anderen die dit bericht zien! Ik probeer in contact te komen met (de ouders van) de jongen die naar me toe rende tijdens Lille - Ajax!', schrijft Ziyech. De Marokkaans international roept op het bericht door te sturen naar de familie en om hemzelf via DM de sociale media accounts van de familie te sturen, zodat hij zelf in contact kan komen. 

Ziyech beloofde Yassine dat hij zijn shirt zou krijgen na afloop van de wedstrijd. Na de wedstrijd kon de spelmaker de jongen echter niet meer vinden, dus gaf hij het shirt aan een man die claimde de vader te zijn. Het shirt verscheen woensdag echter ineens op Ebay en donderdag verklaarde Yassine zelf het shirt nooit gekregen te hebben en dat de man die het shirt kreeg niet zijn vader was. 

Ziyech is nu dus alsnog op zoek naar Yassine en zijn familie en waarschuwt mensen die zich geïnspireerd mochten voelen door de nep-vader. 'Mensen die mij, net als die man, voor de gek proberen te houden, worden geblokkeerd.'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

ATTENTION followers and whoever this message crosses! I’m trying to get in touch with (the parents of) the kid who ran towards me during Lille - Ajax! Please forward this to them, as I’ve give a man who claimed to be his father my shirt. Apparently he isn’t the father and didn’t give it to him. Send me a DM with one of the family’s instagram/facebook account. People who try to trick me like the man above will be blocked.

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
greinsje
Nodig dat jong uit voor een thuis wedstrijd en geef hem een shit. Klaar
0 0
Ajax-4-ever
Will the real Yassine please stand up?
1 0
Bky
Goeie actie, nu kan ie 'm twee keer verkopen.
0 0
Schip
:) For you, spezzzziallll praizzz
0 0
S_020
Ben ik de enige die deze shirt-soap een beetje beu is? Just asking.
0 -3
vinniepazienza
Ik denk in ieder geval wel de enige hier die azijn drinkt.
2 -1
mickey2602
Nee hoor,daar ga je de mist in. Er zijn er veel meer hier die azijn drinken;-)
0 0
Erik1966
Hahaha
0 0
PetrusKeizer
de naam zou zijn: Yassine Hassairy, maar dat zou wel eens verkeerd gespeld kunnen zijn. Hassairi komt veel meer voor, en Hassaini nog weer veel vaker voorkomend.
Ik heb ns Hassairi geprobeerd in t telefoonboek van Lille en er wonen een Ahmed en een Mohammed Hassairi in Lille allebei in een medisch beroep. Dat zal wel familie van elkaar kunnen zijn. Verder een Mohamed YASSINE (jawel) Hassairi en die vind ik nogal op die jongen lijken, een jongeman, wetenschapper die in Nantes woont en/of werkt. Zou best wel ns familie van die 2 in Lille kunnen zijn.
Linkje: https://www.researchgate.net/profile/Mohamed_Hassairi

ik zou ns beginnen met die 2 in Lille en met die Mohamed Hassairi in Nantes.... hallo, Hakim, lees je dit?
0 0
Mocrodammerr
leven is tekort
0 0
Ajacied33
Hahahahaha hilarisch
0 0
chloorbestendig
Ik stuur mijn zoontje volgende week ook het veld op, ik betaal me scheel aan die shirtjes.
6 0
VoorOnzePloeg
Mooi van Ziyech, maar ik vind het toch een rare situatie. Ik bedoel, die jongen rent gewoon een veld op tijdens een wedstrijd in de Champions league, en krijgt niet eens een straf. Ik vind het meer over de ouders zeggen dan de jongen zelf, want wie keurt het goed dat zijn/haar zoon het veld op rent tijdens een wedstrijd
6 -2
Odin
Ik ging er eigenlijk van uit dat er “iets aan de hand was” met dat kind en dat het aan de aandacht van ouders/begeleiders ontsnapt was. Is dat niet het geval, dan ben ik het helemaal met je eens en dan is dit gedrag dat eigenlijk totaal niet beloond dient te worden.
0 0
77joep88
eens
1 0
dezeman
Euhm, het is een kind...
2 -4
Barra
Deed jij dit vroeger ook dan? Het is een kind, maar daarom mag hij wel gepast "gestraft" worden toch. Ziyech snap ik natuurlijk wel, maar eigenlijk wordt hij beloond voor het veld oprennen en dan kun je er donder op zeggen dat het veel vaker gaat gebeuren
0 0
kaashaas
Ziyech is een HELD!
1 0
EersteAanname
Geweldig van Ziyech.
2 0
bdsngsfs
Goed werk Hakim Ziyech. Laat je positieve instelling niet verzieken door negativo's.
4 0