Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Yassine: 'Iemand anders deed zich voor als mijn vader'

BartVeenstra, 06-12-2019 om 09:00, 8864 views, Almarssadpro |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De jonge veldbestormer, Yassine, die tijdens het Champions League-duel tussen Lille OSC en Ajax een knuffel kreeg van Hakim Ziyech, heeft het shirt van de middenvelder van Ajax nooit gekregen. Het shirt stond deze week te koop op eBay, maar de elfjarige Yassine laat weten hij het shirt nooit te koop heeft aangeboden.

Ziyech liet Yassine weten dat hij het shirt zou krijgen, maar dat is nooit gebeurd. In gesprek met Almarssadpro legt hij uit waarom. 'Ik kon niet terug om het shirt te krijgen, want ik had haast. Mijn moeder wachtte op mij en door de verkeersdrukte moesten we snel weg. Iemand anders deed zich voor als mijn vader en heeft het shirt meegenomen.'

Het shirt is dus uiteindelijk niet bij de jonge fan terechtgekomen, maar bij iemand anders. Diegene bood het shirt waarschijnlijk aan op eBay, al is de advertentie inmiddels van eBay verwijderd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mocrodammerr
ziyech heeft een bericht geplaatst op sm. wilt in contact komen met de familie van dat kind.
0 -1
DanverAFCA
msn? bestaat dat nog
2 -3
xMilkshake
jij moet een bril
3 0
Deepblue
Liever ren je helemaal dat veld niet op. Of praten je ouders dat uit je hoofd op die leeftijd.
Desondanks was het wel lief bedoelt van Ziyech.
2 0
EricAjax1
Wat een rat ben je dan
0 0
ajaxdordtt
Weet iemand hoe ik Ziyech kan bereiken? Ik ben een Nigeriaanse prins die hem geld wil schenken.
6 -3
Bennyben
Hahaha
0 0
ajaxdordtt
Dacht ik al na de wedstrijd. "Heb het aan zijn vader gegeven want zoontje zat 2e ring." Zaten ze niet samen? Is het zoontje van de 2e ring op het veld gesprongen? Gelukkig kan Ziyech goed voetballen.
1 -1
Amster
Maar hoe wist degene die zich voordeed als vader in hemelsnaam dat Ziyech een shirtje zou gaan geven aan de vader.
2 0
Fvy
Tsja... Ziyech staat met in zijn uitgestrekte armen een shirt en een vragende blik in zijn ogen. Kan natuurlijk ook zijn dat hij wil weten hoe laat de bus gaat
0 0
Mocrodammerr
Ziyech zou het shirtje aan de jongen zélf geven. Maar die stond niet op de plek waar ziyech hem had gezegd te moeten staan. Iedereen kon denk ik wel zien dat Ziyech met het wijzen bedoelde dat die knul daar moest wachten toch?
0 0
AFCAjax
aan dat joch, niet aan de vader. ziyech was gewoon op zoek naar dat joch en liet merken dat het ging om zn shirt en toen pretendeerde iemand zijn vader te zijn.. ik dacht meteen al bij dat interview hoe weet je in hemelsnaam dat dat zn pa is?
1 0
flodder
dat zal hij wel gezegd hebben..
0 0
Amster
"Hello im looking for the father of that kid that just ran on the pitch, i have a shirt for him"
What can possibly go wrong in this..
2 0
Ajax27
hahaha echt he.
0 0
GvanderK
Wel iets om over na te denken inderdaad
0 0
luiszwaaris
Hmmm
0 0
Red Devil
Heel laag bij de grond dit maar zo rot is de wereld tegenwoordig.
Ziyech zal wel zorgen dat hij alsnog een shirt gaat krijgen dat mannetje.
3 0
Robbie en de Kock
Volgende keer wanneer Hakim zijn shirt aan jongetje via zijn vader gaat weggeven moet hij maar eerst naar zijn id kaart vragen.
1 0
MPAjax
Hij had het veld niet op mogen rennen. Wat een grap allemaal want kan net zo goed een smoes zijn zodat zn vader uit de luwte blijft, weet niet wie ik moet vertrouwen als het echt zo is dat iemand anders zich voorgedaan had als de vader en het shirt ook echt heeft gekregen dan is ziyech in de maling genomen.
0 0
RuffRhythim
Het is wel duidelijk dat het voor mensen moeilijk is om acties van een kind te vergelijken met acties van volwassenen.

Stadionverbod geven?
Boetes uitdelen?
Het "bestormen" van het veld mag niet beloond worden?

Haha, we hebben het hier niet over ene Wesley die Esteban een trap verkoopt op het veld hoor.
0 -4
Markopantelic007
Hou toch op man. Een kind weet toch ook dat ie niet door rood mag fietsen? Of dat stelen niet mag. Het beeld wordt vertroebeld door de actie van Ziyech. Als zoiets gebeurt tijdens een veelbelovende actie tegen Valencia ofzo dan schreeuwt iedereen moord en brand.
6 -2
RuffRhythim
Nee jongen, het beeld wordt slechts vertroebeld door jouw wazige oogjes.
Ik heb er, in tegenstelling tot jou en nog meerderen duidelijk, geen enkel probleem mee namelijk.

Gaat hier niet om een halszaak hoor, maak het er dan ook niet van !
0 0
Cupmetgroteoren
Uiteraard krijg je een min voor deze reactie. Mensen die het mooie moment willen verzuren door gezeik over pietluttige kutregeltjes zijn niet goed bij hun kop. Moraalriddertjes.
1 -3
ajaxdordtt
Gaat niet om dat joch, maar die zat toch niet alleen in het stadion neem ik aan. Als je kind dat wilt doen houd je hem tegen.
2 0
Mocrodammerr
make a hole gap. als je idool praktisch vlak voor je staan.. dan is het "make a hole, im going in, cover me"
0 0
ajaxdordtt
Ja logisch. Van dat mannetje heel normaal dat hij dat doet. Ik had een platte hand gehad als ik dat had geprobeerd als kind.
0 0
Cupmetgroteoren
Als kind probeerde ik allerlei grenzen te doorbreken. Maar het gaat juist niet om dat, dom achterlijk uilskuiken. Het gaat puur om dat moment met Ziyech, en de rest zal me gestolen worden. Maar door nare types als jij wordt ons door de strot geduwd dat dit een heel, heel slecht moment was en dat we ons over allerlei zaken druk moeten maken zoals hoe dat kind het veld op kwam. Zaken die mij en het gros geen REET interesseert, want we zaten te genieten van het moment. Maar dat mag niet, want we moeten ons over allerlei randzaken druk maken. Achterlijke.
0 0
ajaxdordtt
Beetje dimmen, seniele gek.
0 0
Cupmetgroteoren
Er zijn zure mensen die niet konden genieten van dat moment. Vond het het mooiste moment van de wedstrijd.
0 -5
Markopantelic007
Leuk hoor wat Ziyech deed, maar waarom krijgt dit kind een podium? Een stadionverbod zou meer op zijn plaats zijn na zoiets. Straks rent iedereen het veld op als je daar een shirtje mee kunt verdienen.
9 -2
ram
Ja, zo denk ik er ook een beetje over maar ik vind het wel ingewikkeld.

Als Ziyech hem dan een shirtje beloofd, vind ik namelijk dat ie die belofte ook wel moet nakomen. En we kennen Hakim: die gaat zéker zorgen dat dit gastje een shirt krijgt.

Maar de volgende keer dat er zoiets gebeurt; inderdaad niet in meegaan en gewoon straffen. Een kind misschien niet straffen maar gewoon van het veld halen zonder shirt enzo.

Ziyech is een beetje té goedgelovig trouwens, haha. Niet zo handig. Ik hoop dat ze die 'vader' opsporen en het shirtje afpakken. Strafrechtelijk is het vast niet mogelijk maar als het mogelijk is, zou ik het wel terecht vinden.
0 0
kampioen0809
Moreel gezien niet, maar feitelijk wel terechte opmerking natuurlijk.
0 0
Mocrodammerr
pijnlijk. dan heb je geen hart als je zoiets flikt. Vond de reacties gisteren ook vervelend. maar goed. hopelijk kan die knul alsnog een shirt krijgen
2 -1
xstaniox
Vroeg me ook al af hoe Ziyech dan kon weten wie de vader was. Iedereen kan namelijk wel zeggen dat hij de vader was, helemaal omdat dat jochie aan de andere kant van het veld werd teruggebracht.
0 0
Redrum
Yassin, de veldbestormer die tijdens een wedstrijd van zijn club Lille in een Real Madrid-broek de Ajacied Hakim Ziyech kwam knuffelen. En toch geloof ik hem.
2 0
DannTheDon020
Nou Ajax, nodig deze jongen, zn vader en moeder uit om te komen kijken naar bijv Ajax - Valencia! Krijgt ie daarna zn welverdiende shirt
2 -9
grensjager
Omdat hij een overtreding heeft begaan?
4 -1
SfeervakZuid2
Huilie huilie.....

Waar is je kerstgedachte?

2 -3
grensjager
Die heb ik niet! Volgende week staat het hele veld vol met mafkezen die het veld op komen. Of ze nu oud, jong, dik, dun, zwart, wit of geel zijn maakt niet uit. Je moet van het veld afblijven! Klaar
4 -2
SfeervakZuid2
Opeens heb je het; je wordt veldmeester!
2 -3
Matzet
Haha, ik moest in Eindhoven zijn en reed langs het Anne Frank plantsoen. Zag ik daar deze veldwachter in een rood hesje druk aan het oefenen voor zijn nieuwe baan. Ik moet zeggen, talent had hij, want niemand kwam er in. Behalve ene Fons Spooren die dook achter zijn rug de bosjes in.
0 0
Cupmetgroteoren
Pffff
0 -1
Robbie en de Kock
Welke vader?
1 0
FUBAR
Nee. Je moet het bestormen van het veld niet gaan belonen.
9 -2
SouthAjax9
Ze mogen mij ook wel uitnodigen
2 0
Jariiii
Ik blijf het sowieso een rare gebeurtenis vinden. Normaal wordt ALTIJD ogenblikkelijk weggeschakeld zodra iemand het veld betreedt, nu bleef het veld gewoon in beeld, ook toen nog niet meteen duidelijk te zien was dat het om een lief jongetje ging. Ik vind het raar.

En het verhaal van dat snel weg moeten is ook vreemd natuurlijk.

Maar goed, een mooi moment was het tóch, want wat er verder dan ook wel of niet achter zat, Ziyechs reactie was prachtig en hartverwarmend.
5 -1
Ajacied33
Arme joch. Als het echt zo gegaan is, dan zal Ziyech deze jongen echt wel een shirt nog gaan geven. En die gast die zich voordeed als zijn vader, misselijkmakend
0 0
Cupmetgroteoren
Je weet niet meer wat je moet geloven, maar hij zal wel niet zomaar zeggen dat die man zijn vader niet was.
0 -2
Lane 8
Die jongen krijgt nog wel een ziyech shirtje opgestuurd neem ik aan
0 0
GvanderK
Dan ben je lager dan laag.
1 0
xstaniox
Laagst.
0 0
Bennyben
Dan ben je wel een echte fan als je van je idool een shirtje kan krijgen (wat maar een keer in je leven gebeurt) maar weg moet van je moeder vanwege de verkeersdrukte.

En dan niet aankomen deze jongen luisterde netjes naar zijn moeder, want het veld zomaar betreden had deze jongen ook niet zo moeite mee.
5 -3
AlexIbarra
Voor een volwassen vent misschien een raar verhaal maar voor een jongen die nog onder gezag van zijn ouders staat toch niet?
Mijn moeder zou me ook niet gezellig langer laten blijven als ik me ergens had misdragen. Zeker niet als ik al uren in m'n bed had moeten liggen.

Ik ben verder geen fan van zulke acties maar dit 'alibi' lijkt me nog best logisch.
0 0
036AFCA97
Wie zegt dat ze ouders niet boos waren dat die het deed? En wie zegt dat ze niet een heel stuk naar huis moeten rijden en dat zn ouders weer moesten werken?

Oordelen is slecht man.
2 0
Cupmetgroteoren
Ja ongelofelijk hoe snel er geoordeeld wordt zonder kennis van feiten.
0 0
MK77
Wat zuur
0 0
3*stars*3
Zal over een paar jaar wel een docu verschijnen.
“What really happened with The Ziyech jersey!?”.
0 0
BobHaarms86
Wow, dan ben je niet laag, maar daar nog ver onder. Karma zal deze man die de boel heeft lopen flessen nog hard pakken!
2 0