Onana: 'Kan de deur voor Barça nooit helemaal sluiten'

BadembaBarrie, 05-12-2019 om 14:15, 3990 views, Cope |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

André Onana zal bij voorbaat geen 'nee' zeggen als FC Barcelona bij hem aanklopt. Dat vertelt de keeper van Ajax aan het Spaanse Cope tijdens het Ballon d'Or gala van maandagavond. 'Ik wil best nog een keer met ze praten', zo beantwoordt Onana de gekscherende vraag wanneer hij terugkeert naar Barça.

'Barça is mijn thuis, maar we zullen zien wat er aan het eind van het seizoen gebeurt.' Dat Onana er voor open staat, is echter duidelijk. 'Ik kan de deur voor Barça nooit helemaal dichtdoen, ik ben een jeugdproduct van de club en daar ben ik trots op', aldus de doelman die als zevende eindigde bij de Yashin-trophy voor beste doelman ter wereld. 

Onana ziet dat ex-teamgenoten Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong al eerder de overstap maakten van Ajax naar een Europese topclub. 'Ik ben heel blij voor Matthijs, ik heb zijn ontwikkeling van dichtbij meegemaakt, hij lijkt gelukkig te zijn bij Juventus en ik hoop dat hij er veel prijzen wint.' Ook over De Jong is de doelman lovend. 'Hij is een geweldige speler, dat laat hij wedstrijd na wedstrijd zien en daar gaan jullie (in Spanje red.) nog lang van genieten.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Willem II? Zet in en krijg 8,05 keer je inzet terug! 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Dan ben je op de verkeerde vrouw gevallen, Onana. Ze kijkt niet naar je om, laat nooit iets van zich horen. Je was niet goed genoeg voor haar en nu ben je té goed. Gewoon loslaten en naar iemand gaan of bij iemand blijven die wél echt iets om je geeft.
0 0
Jariiii
Zevende... belachelijk.
Maar mooi dat zijn liefde voor Barça zo groot is. Dan zal hij nog wel een paar jaar wachten op de overstap.
0 0
Mikee
Hopelijk keept Ter Stegen voorlopig de sterren van de hemel.
0 0
GvanderK
Zolang Ter Stegen daar onder de lat staat zal Onana echt niet daarheen gaan. Hij wil niet op de bank wegkwijnen lijkt me.
0 0
gi0vanni
Of het team moet flink verzwakken. Maar hopen dat er zowel jeugd als weer goede aankopen komen. Langer als 2 jaar een hoog niveau halen zou zeer knap zijn. Vooral omdat je waarschijnlijk elk jaar sterkhouders verliest.
0 0