Matchwinner Brobbey weer 'helemaal fit' na blessureleed

JesseTH, 22-11-2019 om 22:25, 2868 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Brian Brobbey is naar eigen zeggen weer 'helemaal fit'. De jonge spits kampte met een enkelblessure, waardoor hij onder andere het WK Onder 17 in Brazilië moest missen. Hij verwerkte het en was vrijdagavond van groot belang voor Jong Ajax door de winnende binnen te knikken tegen NAC Breda.

'Hij was precies op maat en ik knikte hem binnen. Het is heel erg lekker. Ik heb nu een mooi gevoel', spreekt hij tegenover FOX Sports. 'Ik hikte er niet tegenaan. Eerlijk gezegd was dit pas mijn eerste grote kans en die maak ik gelijk. Normaal gesproken heb ik meer kansen nodig, maar vandaag was het er maar één.'

Ook het gemiste WK komt ter sprake en het wordt duidelijk dat het missen ervan de Ajacied veel deed. 'Dat deed echt heel veel pijn, maar ik heb het verwerkt. Ik ben er nu alweer overheen. Ik heb alle wedstrijden gekeken, op mijn telefoon. Ze begonnen niet zo goed, maar uiteindelijk hebben ze het redelijk gedaan. Het kon beter, maar ik ben sowieso trots op ze.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Het werd vooraf al gezegd, maar Brobbey was echt het ontbrekende puzzelstukje op het WK -17. Er was geen aanspeelpunt voorin. Spelers als Unuvar konden die bal niet kwijt en leken een beetje besluiteloos rond de 16.
0 0
MPAjax
op de spits positie is er jong talent nodig in ajax 1 dus hoe eerder hoe beter, traore en brobbey zijn de toekomst
0 0
koenos1
Beiden ook nog maar 17 en 18
0 0
Ajaxbrl
Beast!
1 0
Dit is mijn club
Generatie van nu, wedstrijden kijken op je telefoon. Kijkt 60 inch toch iets lekkerder.
0 -1
Eastwood
Daar waar er steeds spitsen voor het eerste gezocht en gekocht moest en worden, kunnen we ze straks vanuit jong doorschuiven met Brobbey en Traoré.
0 0
Redrum
Dat zijn toch wel twee hele interessante spitsen ja. Nog interessanter vind ik echter Sontje Hansen. Lijkt me dat we de komende jaren wel goed zitten voor wat betreft de spitspositie.
0 0